- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.521
Hayırlı olsunmerhabalar kızlar dediğiniz gibi kan testi yaptırdım iki haftalık hamileyim şükürler olsun :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eylesinİnşaallah canım Allah isteyen herkese sağlıcakla kucagina alabilmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun canım ovulasyon testiyle mi ovu günlerini takip etmistinİnşaallah canım Allah isteyen herkese sağlıcakla kucagina alabilmeyi nasip etsin
Yumurtlama gibi duruyorİyi akşamlar kızlar sonuncu test yumurtlama mı acaba
Tabi ki yumurtlamaİyi akşamlar kızlar sonuncu test yumurtlama mı acaba
Evet canım ovulasyon testini bu ay yapmaya başladım yumurtlama günümü 19. Ve 20. Günde yakaladım ve o günleri degerlendirdim çok şükür hamileyimHayırlı olsun canım ovulasyon testiyle mi ovu günlerini takip etmistin
merhabalar kızlar dediğiniz gibi kan testi yaptırdım iki haftalık hamileyim şükürler olsun :)
Evet canım pik olan günleri degerlendirdim ve iki güne bir devam ettim 34 güne bir oluyorumHayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Bişey sorucam bende bu ay ilk defa ovulasyona başladım . Sen sadece pik olan günlerini değerlendirdin sanırım? Peki adet döngün kaç hani 20.günde yumurtlama olduysa 34 günde falanmı görüyosun?
4 Ağustos yumurtlamaAdet düzensizliği var o yüzden test yaptım.
Bakalım tutacak mı?
Net çıkmış çizgiler. Nerden alıyorsunuz ?Merhaba ben 2 aydır bundan kullanıyorum
Gitti gidiyorda innovita ovulasyon testi yazdım. Uygun fiyatlı bir yerden sipariş verdimNet çıkmış çizgiler. Nerden alıyorsunuz ?
Bat a kaç gün var. İdrarda genelde yumurtadan 17 gün sonra bakılın deniliyor.Evet aynen öyle değerlendirdik ama sanırım olmadı
Test yaptım negatif belirti de yok
4 Ağustos yumurtlama dersek 21 Ağustos da ancak belli olur. İnşallah idrarda o zaman görürsün. Birde geç döllenme olayı var 21 inde regl olmazsan birkaç gün bekleyip testi tekrarlaEvet aynen öyle değerlendirdik ama sanırım olmadı
Test yaptım negatif belirti de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?