- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.161
Canim benimde 27 aralık devamli bende test yapiyorum malesef negatif27 aralık canim 4gun
Erken gebelik testi yaptinmi hic kasikta batma bel de agri var bende sende herangi belirti varmiCanim benimde 27 aralık devamli bende test yapiyorum malesef negatif
Canım akıntı aslında en büyük belirti ama şu batmalar falan psiokolik, ben hamile kaldığım aylarda regl geçtikten 1 2 gğn sonra batmalar oluyordu. Ama regl olacağım zamanlarda psikolojik regle 4 5 gğn kala başlardı . Regl olurdum sonunda. İnş senin psikolojik değildirEvst. Canim bel agrisi kasik batmasi inanilmaz derecede
Erken testim yok yapmadim sag ve sol kasikta sancim oluyor vuruyor hergun mutlaka. Goguste buyume var ama agri yok sirtim agrimiyor simdilikErken gebelik testi yaptinmi hic kasikta batma bel de agri var bende sende herangi belirti varmi
Benim hic olmazdi bel agrim evet kasik agrisi olurdu ama bakalim canim kismet bekliyoruz sabirlaCanım akıntı aslında en büyük belirti ama şu batmalar falan psiokolik, ben hamile kaldığım aylarda regl geçtikten 1 2 gğn sonra batmalar oluyordu. Ama regl olacağım zamanlarda psikolojik regle 4 5 gğn kala başlardı . Regl olurdum sonunda. İnş senin psikolojik değildir
Hayirlisi canim bende suan inanılmaz derecede var bakalim son 4gun var yarin erken gebelik testi yapicam koskoca sokakta 3eczane bi saglik ocagi var bitane eczane nobetci degil bakalimErken testim yok yapmadim sag ve sol kasikta sancim oluyor vuruyor hergun mutlaka. Goguste buyume var ama agri yok sirtim agrimiyor simdilik
Bu program ne acabaKizlar ben bunu anlamadim ne. Yani gebelik yuksekmi
Canim çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yasatmasin. Sormamda sakınca yoksa ne kadarlıkti gebeliğin?16 ekimde yaptım canim
Kalp durmuş kanama baslamisti zaten
Sonrasında agrili bir düşük oldu malesef
Ne güzel gene senin birleşme döllenme oluyor bende 14 aydır hiç bişey yk ovulasyon birkere denedim olmadı bu ay deneyeceğim tekrar bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinSelam kızlar araniza yeni katıldım tesadüf bir önceki konudan yazdım neredeyse hepsini okudum sonra baktım yeni konu açılmış buraya zıpladım. Kısaca tekrar bahsedeyim tecrübeleriniz benim için önemli. 2 yi l önce gebelik yaşadım ama 2.5 aylıkken karnimda öldü. Son 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum meğer geç yumurtluyormusum. Son 2 ay bayağı üzerine düştüm.gecen ay 2 gün pozitifti 2+1 değerlendirdik birşey olmadi. Her yerden bir daha baktım çok yerde çift çizgi çıktığında o gün dahil 3-4 gün değerlendirin diyor. Bu ay 3 gündür çift çizgi çıkıyor dayanamadım gece bir daha test yaptim biraz siliklesme oldu ama hala koyuya yakın. Anlayacağınız 3 gün ve öncesinden 4 gündür her gün ilişki oluyor bir de buna 3 gün daha ekle. Gün aşırı ilişki saglikli diyorlar ama zaten geç yunurtluyorum hemen catlamiyor o yüzden kaçırmak istemedim. Bu ay çarpama yi gece sizin diğer konuya yazdıktan sonra hissettim ve siliklesti. Eğer bu ay hamile kalabilirsem size kademe kademe hepsini anlatıp paylaşıcam. Ilk gebelik kısa ve olumsuz oldu ama gebelik belirtilerini bildiğimden neredeyse 2 yıldır her ay gebelik belirtilerinin hepsini birebir yaşıyorum. Psikolojik dicem o da degilbir arkadaşınız havuç suyu iç dedi onu da ictim. Allah her isteyene hayırlı Sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Evet yuksek program adi nedirKizlar ben bunu anlamadim ne. Yani gebelik yuksekmi
Havuc suyu ne ise yariyorSelam kızlar araniza yeni katıldım tesadüf bir önceki konudan yazdım neredeyse hepsini okudum sonra baktım yeni konu açılmış buraya zıpladım. Kısaca tekrar bahsedeyim tecrübeleriniz benim için önemli. 2 yi l önce gebelik yaşadım ama 2.5 aylıkken karnimda öldü. Son 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum meğer geç yumurtluyormusum. Son 2 ay bayağı üzerine düştüm.gecen ay 2 gün pozitifti 2+1 değerlendirdik birşey olmadi. Her yerden bir daha baktım çok yerde çift çizgi çıktığında o gün dahil 3-4 gün değerlendirin diyor. Bu ay 3 gündür çift çizgi çıkıyor dayanamadım gece bir daha test yaptim biraz siliklesme oldu ama hala koyuya yakın. Anlayacağınız 3 gün ve öncesinden 4 gündür her gün ilişki oluyor bir de buna 3 gün daha ekle. Gün aşırı ilişki saglikli diyorlar ama zaten geç yunurtluyorum hemen catlamiyor o yüzden kaçırmak istemedim. Bu ay çarpama yi gece sizin diğer konuya yazdıktan sonra hissettim ve siliklesti. Eğer bu ay hamile kalabilirsem size kademe kademe hepsini anlatıp paylaşıcam. Ilk gebelik kısa ve olumsuz oldu ama gebelik belirtilerini bildiğimden neredeyse 2 yıldır her ay gebelik belirtilerinin hepsini birebir yaşıyorum. Psikolojik dicem o da degilbir arkadaşınız havuç suyu iç dedi onu da ictim. Allah her isteyene hayırlı Sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Ben de hiç yapmamıştim . Bir arkadaş buradan 3 gün boyunca çift çizgi çıkınca çatlamadı yumurta o da havuç suyu iç dedi internetten baktım incir ve havuç kürü olarak geçiyor yumurtayı çatlamaya yardımcı oluyormusHavuc suyu ne ise yariyor
Ben bu ay 26-27 ve 28.gun çift çizgiyi gördüm. 27.gun görünce adet ne zaman olur fikriniz var miBende 27.gun görmüştüm:)
F ile baslayan canimBu program ne acaba
F ile baslayan canimEvet yuksek program adi nedir
Gebe kalma oranin yuksek diyor yani yumurtlama donemi fakat senin bat geldi nerdeyseKizlar ben bunu anlamadim ne. Yani gebelik yuksekmi
2 kez yumurtlama da oluyormuş canım kimisi adete yakın yumurtluyormuş ama bilemedim. Benim yakın bi arkadaşım adetine 1 gün kala tek ilişkiden hamile kalmış o da hala inanamıyor nasıl olduğunu . Normalde korunuyorlarmış adetime 1 gün var bişey olmaz deyip korunmadıklrı o tek ilişkiyle hamile kaldıF ile baslayan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?