Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaya ne zaman başlamıştın? Bir de yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettin mi? Eğer sıvı alımına dikkat etmediysen yanlış gösterebilir.
Adetim 3 gün sürdü çok akıntı gelince 5.günü yapmaya başladım evet öncesinde 2 3 saat sıvı almadım hiç öğlen 1 de yaptım daha sonra akşam 9 dan sonra tekrarladım yine hemen koyulaştı yarınkısı günde koyulaştı dün gece yaptım hafif silinmeye başladı

Belki vardırda idrarda çıkacak kadar değer henüz yükselmemiştir hayırlısı olur inşallah canım

Mâşallah ☺ adetinin kaçıncı günü bugün?
Adet döngün kaç? Hergünmü yoksa 2 günde bir mi değerlendireceksin
Adet bitiminden sonraki 13. Gün bugün 3-4 günü peş peşe değerlendirmeyi düşünüyorum.
Adetim düzensiz aylarca adet olmam normalde bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım sanırım o böyle güzel etki etti

Mâşallah yaramış demekki... Bende çörekotu kürünü 3 sene önce denemiştim adetimi 20 gün geciktirmişti ama hamile değildim
Bazı kişilere ters etki yapıyor
Denk gelir inşâllah

Evet ovulasyon testiniz pik degerlendirin
Insallah bendede bu kur ise yarar gecn ay adetime 4 gunkala yumurtladim baya gec yumurtlamistim adetim 10 gun gecikti
Insallah bu ay erken yumurtlama olur

Evet ovulasyon testiniz pik degerlendirin
Insallah bendede bu kur ise yarar gecn ay adetime 4 gunkala yumurtladim baya gec yumurtlamistim adetim 10 gun gecikti
Insallah bu ay erken yumurtlama olur
İnşaallah yarar canım içini ferah tut.
Kullanacak mısın ovulasyon testi adetin bittikten sonra?

Benimde dün ve bugün böyle çıktı kızlar inşallah tutar bu ay

Eklentiler

• 7008D338-A313-4426-A385-FD336AC314DD.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 36
İnşaallah çok teşekkür ederim ☺
Sen kullanıyor musun ovulasyon testi?

Evet canım geçen ay net 2 gün boyunca pik oldu o günleri, öncesini ve sonrasını da değerlendirdim tutmadı nasip değilmiş
Yine ovulasyona başladım birkaç gündür Allah'ın izniyle nasip olacak umudumuz daim olsun ben 3,5 ay önce kürtaj olmuştum
İnşâllah bu sefer sağlıkla nasip olur

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde 5 yaşında bi oğlum birde düşüğüm var iki yıl oldu neredeyse düşükten sonra hamile kalamadım

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde 5 yaşında bi oğlum birde düşüğüm var iki yıl oldu neredeyse düşükten sonra hamile kalamadım

Sağol canım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun Allah tekrar kürtaj ve düşük yaşatmasın hiçbirimize benimde hamdolsun 1 oğlum var 2 yaşında . Rabbim bağışlasın yavrularımızı korusun nasip gerçekten vakit geldimi her türlü oluyor

Amin canım
Aynen öyle nasipten öte yol yok
Sanırım senin topiğin var dur geleyimde ilk defa bi listeye gireyim adetlerim düzensiz diye listelere giremiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…