- 13 Temmuz 2019
- 175
- 271
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.621
Adetim 3 gün sürdü çok akıntı gelince 5.günü yapmaya başladım evet öncesinde 2 3 saat sıvı almadım hiç öğlen 1 de yaptım daha sonra akşam 9 dan sonra tekrarladım yine hemen koyulaştı yarınkısı günde koyulaştı dün gece yaptım hafif silinmeye başladıYapmaya ne zaman başlamıştın? Bir de yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettin mi? Eğer sıvı alımına dikkat etmediysen yanlış gösterebilir.
Çok haklısın ben de elimde beş gebelik testi vardı gereksiz yere dördünü yaptım moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ara sıra öyle bi kasık ağrım oluyo ki adet sancısı gibi değil bilmiyorum kafam çok karışık adetime 5 gün var dün ve bugün ovulasyon testlerim pozitif çıktı ama gebelik testleri negatif...
Çok şükür ovulasyon testim pik yaptı ilk defa bu kadar erken yumurtluyorum çok mutluyum
Eki Görüntüle 2301280
Adet bitiminden sonraki 13. Gün bugün 3-4 günü peş peşe değerlendirmeyi düşünüyorum.Mâşallah ☺ adetinin kaçıncı günü bugün?
Adet döngün kaç? Hergünmü yoksa 2 günde bir mi değerlendireceksin
Adet bitiminden sonraki 13. Gün bugün 3-4 günü peş peşe değerlendirmeyi düşünüyorum.
Adetim düzensiz aylarca adet olmam normalde bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım sanırım o böyle güzel etki etti
İnşaallah çok teşekkür ederimMâşallah yaramış demekki... Bende çörekotu kürünü 3 sene önce denemiştim adetimi 20 gün geciktirmişti ama hamile değildim
Bazı kişilere ters etki yapıyor
Denk gelir inşâllah
Evet ovulasyon testiniz pik degerlendirinAdet bitiminden sonraki 13. Gün bugün 3-4 günü peş peşe değerlendirmeyi düşünüyorum.
Adetim düzensiz aylarca adet olmam normalde bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım sanırım o böyle güzel etki etti
Canım adet oldum bitti bileBelki vardırda idrarda çıkacak kadar değer henüz yükselmemiştir hayırlısı olur inşallah canım
İnşaallah yarar canım içini ferah tut.Evet ovulasyon testiniz pik degerlendirin
Insallah bendede bu kur ise yarar gecn ay adetime 4 gunkala yumurtladim baya gec yumurtlamistim adetim 10 gun gecikti
Insallah bu ay erken yumurtlama olur
İnşaallah çok teşekkür ederim ☺
Sen kullanıyor musun ovulasyon testi?
İnşaallah bebiş olurBenimde dün ve bugün böyle çıktı kızlar inşallah tutar bu ay
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde 5 yaşında bi oğlum birde düşüğüm var iki yıl oldu neredeyse düşükten sonra hamile kalamadımEvet canım geçen ay net 2 gün boyunca pik oldu o günleri, öncesini ve sonrasını da değerlendirdim tutmadı nasip değilmiş
Yine ovulasyona başladım birkaç gündür Allah'ın izniyle nasip olacak umudumuz daim olsun ben 3,5 ay önce kürtaj olmuştum
İnşâllah bu sefer sağlıkla nasip olur
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde 5 yaşında bi oğlum birde düşüğüm var iki yıl oldu neredeyse düşükten sonra hamile kalamadım
Amin canımSağol canım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun Allah tekrar kürtaj ve düşük yaşatmasın hiçbirimizebenimde hamdolsun 1 oğlum var 2 yaşında . Rabbim bağışlasın yavrularımızı korusun nasip gerçekten vakit geldimi her türlü oluyor
Evet kullancam adetim biter bitmezİnşaallah yarar canım içini ferah tut.
Kullanacak mısın ovulasyon testi adetin bittikten sonra?
Eki Görüntüle 2301347 Negatif di mi şuan kızlar?
Daha 6. Günü canımReglinin kacinci günü canim. Suan negatif. Ama test yapmaya devam et bir anda koyulasiyor cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?