Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar canım mesajını görünce yazmak istedim. Hamile kaldıgım ay bal tarcin cörekotu kullanmistim. Benimde yumurtlamam erken oldu. Sadece testte pik gördügüm günü degerlendirebilmistim. Rabbim cok sükür nasip etti. İnsallah sanada vesile olur bu kür. Güzel haberlerini alırız.

Çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İnşaallah bende çok inanıyorum bu kürün etkisine yakında hamile kalacakmışım gibi bi his var içimde
Rabbim sana da hayırlı kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına inşaallah hayırlı evlat olur anne babasına vatana millette

AminnnnnAllah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin insallah

Merhaba güzeller bugün böyle çıktı piki yakaladım geçen gün. Yumurtlamam bitmiş oluyor değil mi test böyle çıkınca?

Eklentiler

• 052E81B9-0E61-4101-8FA5-DF5F58BAEC3B.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 32
yani bu testleri muhakkak almak mı gerekiyor acaba
ben internetten ya da buradan ya da telefon uygulamalarından bakıyorum ama
tam 28 gün döngüsünde oluyorum tutturabilir miyim acaba?

Buda benim testlerim sonuncuyu sabah yaptim ilk kez kullaniyorum bu ay herlade benim pike daha bi kac gun var gibi degil mi bugun 10.gunum

Bende ovülasyon testini görünce onu soruyorsun sandım inşallah hamilesindir ben de merakla bekliyorum 7 eylülü adet olmam inşallah
Amin canım allah hepimize nasip etsin inşallah ben bu ay ovülasyon testi kullanmadım öylesine bi ilişki oldu soğan suyuna başlayacağım önemsemedim o yüzden adet olucam büyük ihtimal zaten ağrım var. Senin yumurtan çatlamış görünüyor teste göre değerlendirdiysen inşallah tutmuştur

Yumurtlamayı takip ediyorum doktor kontrolü de var zaten ama tuttu mu tutmadı mı bekleyip görücem çok heyecanlıyım çok stresliyim hem hamilelikten korkan biriyim hem de bebeğim olsun istiyorum

Yumurtlamayı takip ediyorum doktor kontrolü de var zaten ama tuttu mu tutmadı mı bekleyip görücem çok heyecanlıyım çok stresliyim hem hamilelikten korkan biriyim hem de bebeğim olsun istiyorum
Sende bendensin bazen oyuncak mı bu bebek kendine gel diyorum ama gönülde istiyor anne olmayı değişik duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…