- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.641
Daha 6. Günü canım
Merhabalar canım mesajını görünce yazmak istedim. Hamile kaldıgım ay bal tarcin cörekotu kullanmistim. Benimde yumurtlamam erken oldu. Sadece testte pik gördügüm günü degerlendirebilmistim. Rabbim cok sükür nasip etti. İnsallah sanada vesile olur bu kür. Güzel haberlerini alırız.Adet bitiminden sonraki 13. Gün bugün 3-4 günü peş peşe değerlendirmeyi düşünüyorum.
Adetim düzensiz aylarca adet olmam normalde bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım sanırım o böyle güzel etki etti
Çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhabalar canım mesajını görünce yazmak istedim. Hamile kaldıgım ay bal tarcin cörekotu kullanmistim. Benimde yumurtlamam erken oldu. Sadece testte pik gördügüm günü degerlendirebilmistim. Rabbim cok sükür nasip etti. İnsallah sanada vesile olur bu kür. Güzel haberlerini alırız.
AminnnnnÇok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşaallah bende çok inanıyorum bu kürün etkisine yakında hamile kalacakmışım gibi bi his var içimde
Rabbim sana da hayırlı kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına inşaallah hayırlı evlat olur anne babasına vatana millette
Geçmiş canım senin yumurtlamanEki Görüntüle 2301784
Adete 4 gün var kızlar ovülasyon testim belirgin bi ikinci çizgi var ama koyulaşır mı acaba
Canım adet olcam ne yumurtlamasıGeçmiş canım senin yumurtlaman
Bende ovülasyon testini görünce onu soruyorsun sandımCanım adet olcam ne yumurtlamasıgebelik çıkar mı diye sormuştum
Yaa. Canım ne guzel soyledin ama degilim malesef bunlar ovulasyon testleribaya hamilesin canım tebrikler
Amin canım allah hepimize nasip etsin inşallah ben bu ay ovülasyon testi kullanmadım öylesine bi ilişki oldu soğan suyuna başlayacağım önemsemedim o yüzden adet olucam büyük ihtimal zaten ağrım var. Senin yumurtan çatlamış görünüyor teste göre değerlendirdiysen inşallah tutmuşturBende ovülasyon testini görünce onu soruyorsun sandıminşallah hamilesindir ben de merakla bekliyorum 7 eylülü adet olmam inşallah
Yaa. Canım ne guzel soyledin ama degilim malesef bunlar ovulasyon testleri
Canım benim de gibi 28 gun dongum ama ben bu ay aldim garanti olsun diye duzenliyse zaten buyuk ihtimal anlarsin. Yumurtlama zamanini testleri alman sart değil tabi ama ben garanti olsun kacirmayim diye aldimbaya hamilesin canım tebrikler
Yumurtlamayı takip ediyorum doktor kontrolü de var zaten ama tuttu mu tutmadı mı bekleyip görücem çok heyecanlıyım çok stresliyim hem hamilelikten korkan biriyim hem de bebeğim olsun istiyorumAmin canım allah hepimize nasip etsin inşallah ben bu ay ovülasyon testi kullanmadım öylesine bi ilişki oldu soğan suyuna başlayacağım önemsemedim o yüzden adet olucam büyük ihtimal zaten ağrım var. Senin yumurtan çatlamış görünüyor teste göre değerlendirdiysen inşallah tutmuştur
Sende bendensinYumurtlamayı takip ediyorum doktor kontrolü de var zaten ama tuttu mu tutmadı mı bekleyip görücem çok heyecanlıyım çok stresliyim hem hamilelikten korkan biriyim hem de bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?