- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.661
Yumurtlamayı takip ediyorum doktor kontrolü de var zaten ama tuttu mu tutmadı mı bekleyip görücem çok heyecanlıyım çok stresliyim hem hamilelikten korkan biriyim hem de bebeğim olsun istiyorum
Günden güne koyulaşma olursa umut var demektir bi kaç gün daha takip edinEki Görüntüle 2301784
Adete 4 gün var kızlar ovülasyon testim belirgin bi ikinci çizgi var ama koyulaşır mı acaba
Aynen canımMerhaba güzeller bugün böyle çıktı piki yakaladım geçen gün. Yumurtlamam bitmiş oluyor değil mi test böyle çıkınca?
Döngün düzenliyse aslında akıntıdan falanda anlayabilirsin bide iki güne bir ilişki olursa şans çok yüksekyani bu testleri muhakkak almak mı gerekiyor acaba
ben internetten ya da buradan ya da telefon uygulamalarından bakıyorum ama
tam 28 gün döngüsünde oluyorum tutturabilir miyim acaba?
Tamam canım teşekkürlerGünden güne koyulaşma olursa umut var demektir bi kaç gün daha takip edin
Döngün düzenliyse aslında akıntıdan falanda anlayabilirsin bide iki güne bir ilişki olursa şans çok yüksek
Bende bir çok şeyi buradan öğrendim istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımdaha yeni deniyoruz da hiç bilmiyorum o nednleCanm oglmmm
Bende bir çok şeyi buradan öğrendim istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
Evet yumurtama zamanında yumurta akı gibi akıntı oluyor bu yumurtalıkların büyüdüğüne ve çatlamasının yakın olduğuna işaret
Kaç gün var adetine?ayy sanırım olmuştu
dün en üst seviyedeydi
umarım tutmuştur
Bu aralar bende öyleyim ama sebebini bende bilmiyorumbir de birden ter basıyor bu aralar gerçi o kadar sıcak ki onu da tam anlayamadım
ama şu an klima açık yine de basıyor
Kaç gün var adetine?
Önümüzdeki 3-4 günü değerlendir mutlaka o zaman
Insallah canim bekliyoruz bakalim hayirlisi:)sorma mesajı atınca anladım yaa ama gitmişti mesaj çoktan
neyse allah söyletmiştir inşallah diyelim
O zaman senin için çok önemli günler bunlar iyi değerlendirbakıyım 12 gün kalmış
Son 4 gündür yaptığınız testler de burda mı? Ben koyulaşma göremedimMerhaba kızlar uzun zamandan beri takip ediyorum size danışmak istedim. Üç aydır ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günlerim netleştiremedim ekte gördüğünüz lh testlerini bu ay adetin ilk gününden beri yapıyorum ay içinde yum. Olmadı ya da ben kaçırdın bazı günler yapamadım çünkü adetim geçti son dört gündür de lh koyu çıkıyor bugun 35. Gündeyim normalde düzenlidir 26-28 gün arası regl olurum. Yorumlarınıza ihtiyacım var sizce gebelik olabilir mi beklemeli miyim. Kusura bakmayın uzun olduEki Görüntüle 2301827
O zaman senin için çok önemli günler bunlar iyi değerlendir
kaç güne kadar önemli
arkadaşlar böyle ben çok panik oluyorum ya giderse günlerim
Son ikisini ekledim hiç bu kadsr koyu görmemiştim bana yumurtlama gibi geldi ama üçüncü gün de koyuydu az önce yaptım silik çıktı sizce yumurtlama mı buSon 4 gündür yaptığınız testler de burda mı? Ben koyulaşma göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?