Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ay adet biter bitmez yumurtlama gördüm ondan 14gün sonra regli oldum sonra regli bitince devam ettim 23. Gün yumurtlama oldu yumurtlamadan hemen iki gün sonra regl oldum bu ayda böyle oldu anlam veremedim.

İlk ay adet biter bitmez yumurtlama gördüm ondan 14gün sonra regli oldum sonra regli bitince devam ettim 23. Gün yumurtlama oldu yumurtlamadan hemen iki gün sonra regl oldum bu ayda böyle oldu anlam veremedim.
O zaman gördüğünüz pozitif testler bunlardan koyu muydu?

Hımm o zaman ne zaman yumurtladığınızı siz daha iyi anlarsınız çünkü testleriniz tam koyuluğa ulaşmamış.
Neden acaba merak ettim yaşınız kaç?
yaşım 34, 1.5 yıllık evliyim, kısmet olmadı gebelik mayısta kimyasal gebelik oldu daha sonra hiç olmadı. 3 cm de çikolata kistim var fazlasıyla kafama taktım sanırım bu durumu. ilgin alakan için de çok teşekkür ederim ayrıca.

Rica ederim ne demek
Doktorda takip yaptırdınız mı hiç? Yada hormon tahlili falan?

Rica ederim ne demek
Doktorda takip yaptırdınız mı hiç? Yada hormon tahlili falan?
hayır doktorda takip yaptırmadım bu ay başlıcaktım. ama daha önce hormon testi yaptırmıştım onda da bi sorun çıkmadı, estradiol kistten dolayı yüksek çıkıyor onun dışındakiler normal, ama araştırma hastanesine yönlendirdiler geçen ay gittim amh ve ca-125 bakıldı amh 0,397 ca-125 de 42 çıkmış. rahim filmi hormon ve progestan testi istedi regli olamadığım için onları da yaptıramadın bekliyorum testleri tamamlayıp tekrar gitmem gerekecek.

Anladım hayırlısı olsun hakkınızda
İnşaallah en kısa sürede bebiş haberi alırsınız

Keşke bende yumurtlasam sizin gibi ama yoook malesef yumurtalar da benim gibi tembeller uykusundalar off sizi uyandirmak için illa para mi harcamamiz lazım yaa oofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…