- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.681
Geçen aylarda nasıldı testlerin?Son ikisini ekledim hiç bu kadsr koyu görmemiştim bana yumurtlama gibi geldi ama üçüncü gün de koyuydu az önce yaptım silik çıktı sizce yumurtlama mı bu
O zaman gördüğünüz pozitif testler bunlardan koyu muydu?İlk ay adet biter bitmez yumurtlama gördüm ondan 14gün sonra regli oldum sonra regli bitince devam ettim 23. Gün yumurtlama oldu yumurtlamadan hemen iki gün sonra regl oldum bu ayda böyle oldu anlam veremedim.
Hayır aynı koyuluktaydı hiç kopkoyu görmedim bwnO zaman gördüğünüz pozitif testler bunlardan koyu muydu?
Hımm o zaman ne zaman yumurtladığınızı siz daha iyi anlarsınız çünkü testleriniz tam koyuluğa ulaşmamış.Hayır aynı koyuluktaydı hiç kopkoyu görmedim bwn
yaşım 34, 1.5 yıllık evliyim, kısmet olmadı gebelik mayısta kimyasal gebelik oldu daha sonra hiç olmadı. 3 cm de çikolata kistim var fazlasıyla kafama taktım sanırım bu durumu. ilgin alakan için de çok teşekkür ederim ayrıca.Hımm o zaman ne zaman yumurtladığınızı siz daha iyi anlarsınız çünkü testleriniz tam koyuluğa ulaşmamış.
Neden acaba merak ettim yaşınız kaç?
Rica ederim ne demekyaşım 34, 1.5 yıllık evliyim, kısmet olmadı gebelik mayısta kimyasal gebelik oldu daha sonra hiç olmadı. 3 cm de çikolata kistim var fazlasıyla kafama taktım sanırım bu durumu. ilgin alakan için de çok teşekkür ederim ayrıca.
hayır doktorda takip yaptırmadım bu ay başlıcaktım. ama daha önce hormon testi yaptırmıştım onda da bi sorun çıkmadı, estradiol kistten dolayı yüksek çıkıyor onun dışındakiler normal, ama araştırma hastanesine yönlendirdiler geçen ay gittim amh ve ca-125 bakıldı amh 0,397 ca-125 de 42 çıkmış. rahim filmi hormon ve progestan testi istedi regli olamadığım için onları da yaptıramadın bekliyorum testleri tamamlayıp tekrar gitmem gerekecek.Rica ederim ne demek
Doktorda takip yaptırdınız mı hiç? Yada hormon tahlili falan?
Anladım hayırlısı olsun hakkınızdahayır doktorda takip yaptırmadım bu ay başlıcaktım. ama daha önce hormon testi yaptırmıştım onda da bi sorun çıkmadı, estradiol kistten dolayı yüksek çıkıyor onun dışındakiler normal, ama araştırma hastanesine yönlendirdiler geçen ay gittim amh ve ca-125 bakıldı amh 0,397 ca-125 de 42 çıkmış. rahim filmi hormon ve progestan testi istedi regli olamadığım için onları da yaptıramadın bekliyorum testleri tamamlayıp tekrar gitmem gerekecek.
çok teşekkür ederim. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah hepimiz o duyguyu tadarız.Anladım hayırlısı olsun hakkınızda
İnşaallah en kısa sürede bebiş haberi alırsınız
Evet testin pozitif olduğu gün, silikleştiğini gün ve peşindeki 3-4 günü değerlendirmekte fayda varTestte pozitif gördükten sonra mı ilişki olmalı?
Siz yumurtlayamıyor musunuz?Ne güzel yumurtluyorsunuz öyle be ooooooff of
Benimde öyleydiKeşke bende yumurtlasam sizin gibi ama yoook malesef yumurtalar da benim gibi tembeller uykusundalar off sizi uyandirmak için illa para mi harcamamiz lazım yaa oofff
Malesef fsh yokluğundan uyuyorlarSiz yumurtlayamıyor musunuz?
Adetleriniz düzenli mi? Ovulasyon testi kullandınız mı hiç?Keşke bende yumurtlasam sizin gibi ama yoook malesef yumurtalar da benim gibi tembeller uykusundalar off sizi uyandirmak için illa para mi harcamamiz lazım yaa oofff
Tedaviyle mi çocuk sahibi oldunuzBenimde öyleydi
Adet olmuyorum ilacla olabiliyorum ancak ama ilacin hamilelik konusunda hiç faydasi yok malesefAdetleriniz düzenli mi? Ovulasyon testi kullandınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?