- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.701
Hayır ilk çocuğum kendiliğinden oldu 4 yıldır 2. İçin uğraşıyorum aylarca adet olamıyordum çok şükür uyguladığım kürler işe yaradı ilk defa geçen ay ilaçsız adet oldumTedaviyle mi çocuk sahibi oldunuz
Sende de mi fsh düşüklüğü vardı kaçtı değerlerin?Hayır ilk çocuğum kendiliğinden oldu 4 yıldır 2. İçin uğraşıyorum aylarca adet olamıyordum çok şükür uyguladığım kürler işe yaradı ilk defa geçen ay ilaçsız adet oldum
Eğer hormon düşüklüğü ise sebep acaba o kürü bana da anlatabilir mısınız?Hayır ilk çocuğum kendiliğinden oldu 4 yıldır 2. İçin uğraşıyorum aylarca adet olamıyordum çok şükür uyguladığım kürler işe yaradı ilk defa geçen ay ilaçsız adet oldum
Yok hayır ama tembellik vardı yumurtalarda çalışmıyorlardıSende de mi fsh düşüklüğü vardı kaçtı değerlerin?
Yok hormonlarımda hiç sıkıntı çıkmadı şükür ama saraçoğlunun Harika kürleri var bakıp atayım hemenEğer hormon düşüklüğü ise sebep acaba o kürü bana da anlatabilir mısınız?
Evet kesinlikleBirinci resim dün diğeri bugün çatlamış mı sizce kızlar
Hayırlı inşallah tutar bu ayEvet kesinlikle
Ben bu çubuk testlerden pek anlamıyorum ama pik gibi sankiKızlar sizce pik mi?? Bugun adetin 14.günü 28 günlük döngüm var çok nadir şaşıyor
Pik benceKızlar sizce pik mi?? Bugun adetin 14.günü 28 günlük döngüm var çok nadir şaşıyor
Ben bu çubuk testlerden pek anlamıyorum ama pik gibi sanki
İnşallah yarın silik çıkar.. Çok sıkıldım artık emin olmak için test yapıyorumPik bence
Kast testlerde daha net görülüyor inşallah çatlar Canım hayırlısıyla nasip olsunİnşallah yarın silik çıkar.. Çok sıkıldım artık emin olmak için test yapıyorum
Testere dişli aslanpencesi bitkisinden yapilan kür vardi tadı cok aci benim fsh o kadar düşük ki bi senede anca yükseltir ictigim dönem ne kadar yukseldi diye hormon testi yaptirmistim ama çok az yukseltioYok hayır ama tembellik vardı yumurtalarda çalışmıyorlardı
Bitkisel kür uyguladın mı hiç?
Senin uyguladığın kürü merak ettim nedir ?Yok hormonlarımda hiç sıkıntı çıkmadı şükür ama saraçoğlunun Harika kürleri var bakıp atayım hemen
Ben soğan kürü uyguladım ve çörekotu bal tarçın kürüSenin uyguladığın kürü merak ettim nedir ?
Aslinda çörek otuyla balin faydasi olacagini bende düşünmüştümBen soğan kürü uyguladım ve çörekotu bal tarçın kürü
Evet benim onun sayesinde bu ay 13. Günde ovulasyon testim pozitif oldu ayrıca soğan kürü de adet olmana yardımcı olacaktır emin olAslinda çörek otuyla balin faydasi olacagini bende düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?