- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.721
Rabbim hayırlısını nasip etsinKızlar bugün benim pik günüm ve değerlendirdimmmm.. Ama eşimde sperm hareket sorunu var.. Bana dua edinnnn
Laboquick kullanıyordum önceden ama beni çok büyük hayal kırıklığına ugrattı. Hcg testi pozıtıf sonuc verdı ama ertesi gun adet oldum çok üzüldüm.. Meğerse buharlaşma cızgısi olusturuyormus.. Bazı kasetlerde arızalı olunca innovita aldım zaten bu seri de bitince bidaha bunu da yapmicam.. Her defasında yapmıcam diyorum ama bi umut işte napayımKast testlerde daha net görülüyor inşallah çatlar Canım hayırlısıyla nasip olsun
Canım ben çubuk test yapıyorum ve çubuk testleri doktorlarda önerio en hassası onlar.. İnnovita harika.. Ama ilk 8-10 dk önemli... T çizgisi daha koyu fotona göre pik bence.. Yarn bdaha yap.. Dün bende t ve c eşit koyuluktaydı.. Bugün bariz birşekilde t daha koyuydu.. Cok net belliydi pik günüm bugünmüş yani.. Değerlendirdim ama işte eşimde sorun var.. İnşallah mutlu haber alırımKızlar sizce pik mi?? Bugun adetin 14.günü 28 günlük döngüm var çok nadir şaşıyor
Ben de bu ay ballı macun yedim içinde hayıt aslanpencesi civanpercemi varmıs inşallah faydasını görürüm o kadar güzel sonuc alanlar var ki.. İnşallah ben de o güzel insanların(hamişlerBen soğan kürü uyguladım ve çörekotu bal tarçın kürü
İnşallahCanım ben çubuk test yapıyorum ve çubuk testleri doktorlarda önerio en hassası onlar.. İnnovita harika.. Ama ilk 8-10 dk önemli... T çizgisi daha koyu fotona göre pik bence.. Yarn bdaha yap.. Dün bende t ve c eşit koyuluktaydı.. Bugün bariz birşekilde t daha koyuydu.. Cok net belliydi pik günüm bugünmüş yani.. Değerlendirdim ama işte eşimde sorun var.. İnşallah mutlu haber alırım
Silikleşene kdar yap cnm.. Pik günü ile birlikte 3 gün ilişki.. Sonra ara sonra bdaha ilişki sonra bidaha ara ve sonra yine ilişki :) ve mutlu haberi beklemeye geliyor sıra inşallahİnşallahRabbim herkesin gönlündekini versin. Silikleslene kadar yapmaya devam edicem testi.. Ve hemen koyulastı bu sekılde önceki günler yavas yavas belırgınlesıyordu.. O yuzden pik mi diye düşündüm
İnşallah bugun başlasam mı ki yoksa yarını mı beklesem daha koyu olur mu diyeSilikleşene kdar yap cnm.. Pik günü ile birlikte 3 gün ilişki.. Sonra ara sonra bdaha ilişki sonra bidaha ara ve sonra yine ilişki :) ve mutlu haberi beklemeye geliyor sıra inşallah
Eşimde sperm sorunu yoksa başla cnm.. Pik gününü kaçırmaİnşallah bugun başlasam mı ki yoksa yarını mı beklesem daha koyu olur mu diye
Daha erken normal olabilir sıvı alımına dikkat ettin mi?Eki Görüntüle 2302246 Eki Görüntüle 2302246 Eki Görüntüle 2302247 Eki Görüntüle 2302248 Eki Görüntüle 2302249
Adetin 6. Gününden itibaren yaptım. Bugün 9. Gün. Hiç çizgi çıkmadı. Normal mi?
Daha da dikkat ettim hatta bugün adetin 9. Günü yarın da atayım sizeDaha erken normal olabilir sıvı alımına dikkat ettin mi?
Adet döngün kaç?
TmmdırEşimde sperm sorunu yoksa başla cnm.. Pik gününü kaçırma
Normal canım laboquick boyle hatalar verıyor Baska bi test daha deneseydin keske 4 test denedıgımı bıkıyorum 1 gün içindeEki Görüntüle 2302246 Eki Görüntüle 2302246 Eki Görüntüle 2302247 Eki Görüntüle 2302248 Eki Görüntüle 2302249
Adetin 6. Gününden itibaren yaptım. Bugün 9. Gün. Hiç çizgi çıkmadı. Normal mi?
Tamam bekliyorum inşaallahDaha da dikkat ettim hatta bugün adetin 9. Günü yarın da atayım size
Tamam bekliyorum inşaallah
Daha var yumurtlamama diye yapmaıdm da bgn yine yaptm üstteki gibi çıktı.Normal canım laboquick boyle hatalar verıyor Baska bi test daha deneseydin keske 4 test denedıgımı bıkıyorum 1 gün içinde
Daha var o zaman cnm teste devam hiçbişe cıkmazsa testı tekrar etDaha var yumurtlamama diye yapmaıdm da bgn yine yaptm üstteki gibi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?