Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kast testlerde daha net görülüyor inşallah çatlar Canım hayırlısıyla nasip olsun
Laboquick kullanıyordum önceden ama beni çok büyük hayal kırıklığına ugrattı. Hcg testi pozıtıf sonuc verdı ama ertesi gun adet oldum çok üzüldüm.. Meğerse buharlaşma cızgısi olusturuyormus.. Bazı kasetlerde arızalı olunca innovita aldım zaten bu seri de bitince bidaha bunu da yapmicam.. Her defasında yapmıcam diyorum ama bi umut işte napayım

Kızlar sizce pik mi?? Bugun adetin 14.günü 28 günlük döngüm var çok nadir şaşıyor
Canım ben çubuk test yapıyorum ve çubuk testleri doktorlarda önerio en hassası onlar.. İnnovita harika.. Ama ilk 8-10 dk önemli... T çizgisi daha koyu fotona göre pik bence.. Yarn bdaha yap.. Dün bende t ve c eşit koyuluktaydı.. Bugün bariz birşekilde t daha koyuydu.. Cok net belliydi pik günüm bugünmüş yani.. Değerlendirdim ama işte eşimde sorun var.. İnşallah mutlu haber alırım

İnşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin. Silikleslene kadar yapmaya devam edicem testi.. Ve hemen koyulastı bu sekılde önceki günler yavas yavas belırgınlesıyordu.. O yuzden pik mi diye düşündüm

İnşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin. Silikleslene kadar yapmaya devam edicem testi.. Ve hemen koyulastı bu sekılde önceki günler yavas yavas belırgınlesıyordu.. O yuzden pik mi diye düşündüm
Silikleşene kdar yap cnm.. Pik günü ile birlikte 3 gün ilişki.. Sonra ara sonra bdaha ilişki sonra bidaha ara ve sonra yine ilişki :) ve mutlu haberi beklemeye geliyor sıra inşallah

Kızlar adete iki gün var dün test yaptım negatif bugün grip gibi bişeyim akıntı devam ediyor normalde adete yakın kesilir hiç adet belirtisi de yok anlamadım bu ay ne iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…