- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.741
Kalıteli yumurta olunca uzun cıkarmış pik günü gibi diye okumuştum bi yerdekızlar 3 gündür bende ovulasyon testi T koyu çıkıyor yani pik günü... ne yapmam lazım..
normalde bir gün çıkar..ertesi gün silikleşirdi
Kızlar acil bakar mısınız ?Şimdi ben geçen ay 24 Temmuz da adet olacaktım ama olmadım sonra evde 1 gün gecttikten sonra ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım. Silikte olsa çıktı ve hamileydşm ama 3 gün sonra düşük olucagını öğrendim . 30 da kanamam başladı aynı adet gibi gördüm geçti şimdi bu ay ne zaman adet olucam bilmiyom ( bide adetim düzenlidir ha ) bugün öylesine ovulasyon testi yaptım ve yine koyu . Kafam karıştı yine mi hamilelik var acaba
Ovulasyon testin var mı?Kızlar adete iki gün var dün test yaptım negatif bugün grip gibi bişeyim akıntı devam ediyor normalde adete yakın kesilir hiç adet belirtisi de yok anlamadım bu ay ne iş
Bol bol havuç ye kaçıncı günün canım?kızlar 3 gündür bende ovulasyon testi T koyu çıkıyor yani pik günü... ne yapmam lazım..
normalde bir gün çıkar..ertesi gün silikleşirdi
Canım yumurtlamada olabilir hamilelikte her ihtimale karşı değerlendir bir kaç gün daha böyle çıkarsa gebelik testi yaparsınŞimdi ben geçen ay 24 Temmuz da adet olacaktım ama olmadım sonra evde 1 gün gecttikten sonra ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı sonra hamilelik testi yaptım. Silikte olsa çıktı ve hamileydşm ama 3 gün sonra düşük olucagını öğrendim . 30 da kanamam başladı aynı adet gibi gördüm geçti şimdi bu ay ne zaman adet olucam bilmiyom ( bide adetim düzenlidir ha ) bugün öylesine ovulasyon testi yaptım ve yine koyu . Kafam karıştı yine mi hamilelik var acaba
Dediğim gibi ben bu testlerden pek anlamıyorum ama dünkü pikse bugün çatlamış ama bence sen yinede yapmaya devam etSizce yumurta catladı mı dünküne göre daha ince ve silik gibi 15.test
Daha önce hiç yapmış mıydın ovulasyon testi?Daha var yumurtlamama diye yapmaıdm da bgn yine yaptm üstteki gibi çıktı.
Hayırlısı bakalım canım teşekkürlerCanım yumurtlamada olabilir hamilelikte her ihtimale karşı değerlendir bir kaç gün daha böyle çıkarsa gebelik testi yaparsın
Ya yok baya yaptım da tutmadı. Hala acaba bilmediğim bir sey mi var diye tekrar tekrar okuyorum bir umutDaha önce hiç yapmış mıydın ovulasyon testi?
Yarında yapayım bakalımDediğim gibi ben bu testlerden pek anlamıyorum ama dünkü pikse bugün çatlamış ama bence sen yinede yapmaya devam et
Rica ederimHayırlısı bakalım canım teşekkürler ❣
Böyle silik mi çıkıyor hep?Ya yok baya yaptım da tutmadı. Hala acaba bilmediğim bir sey mi var diye tekrar tekrar okuyorum bir umut
Yok şimdilik öyle sanırım daha önce kopkoyu olduğu günler olmuştu.ama yumurtlamadığım zamnalar kopkoyu olmadan hemen silikleşiyo sanırım.suan daha adetin 11. Günündeyim.yarında itibaren asıl gösterir sanıyorumRica ederim ☺
Böyle silik mi çıkıyor hep?
Eğer böyleyse en koyu görüdüğün renkleri değerlendirmen lazım
Anladım hayırlısı olsun inşaallahYok şimdilik öyle sanırım daha önce kopkoyu olduğu günler olmuştu.ama yumurtlamadığım zamnalar kopkoyu olmadan hemen silikleşiyo sanırım.suan daha adetin 11. Günündeyim.yarında itibaren asıl gösterir sanıyorum
Bugünde böyle.12. Gün ama tuvalette şeffaf sünen akıntı geldi.Anladım hayırlısı olsun inşaallah
Şimdi olmuş evet.kaçırmadın işte denesene14 pik değilmişsanırım yeni pik oldu
Bende yarından itibaren geveledik testi yapmaya başlıycam daha yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçti ama dayanamıyorum adet olana kadar her gün bir tane yapmayı düşünüyorum
Eveeeeet bu kesinlikle pozitif14 pik değilmişsanırım yeni pik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?