Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Kızlar bu yumurtlama mı ben geçen ay ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim bende deeim bu ay yumurtlamadim herhalde tam adet günümde kahverengi akıntı larim başladı 6 gün hep kahverengi kırmızı ya dönmedi hiç pkoluyum ya buda normal geldi bu ay böyle oldu herhalde dedim bitti akıntılar ve bugün 9. Gün ovulasyon böyle ve ben ilaçla bile en erken 12. Gün yumurtladim bide haftaya tüp bebek için doktor la görüşmeye gideceğim

Eklentiler

• IMG_20190830_140215.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 41
Teste göre pik evet

Kızlar bugün adet günüm ve ovü testi sonucum gripten ölüyorum doktorumla konuştum grip adetini geciktirebilir dedi hiç belirti yok test ne durumda sizce? Bunlarda önceki testler

Eklentiler

• B0902E69-26C2-4C95-93B5-0C4BB8D739CA.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 38
Gebelik olabilir mi? Test yapmanızda fayda var

Eki Görüntüle 2302977
Kızlar bugün adet günüm ve ovü testi sonucum gripten ölüyorum doktorumla konuştum grip adetini geciktirebilir dedi hiç belirti yok test ne durumda sizce? Bunlarda önceki testler
Önceki günlere göre koyu çıkmış gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap istersen

Dört ovulasyon denememde de olmadı valla Bu ay yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz

Bak canım bu sayfada benim testimin pik olmadan bi gün önceki hali ve pik hali var bakıp kıyaslayabilirsin
Ama sen yinede bu bir haftayı dolu dolu değerlendir

Ya eşimde hergün sperm birikmiyo 2 gğne bi anca. Bence yarın pik olurr gibi. Sabah yapsam mı sence? Denk gelir mi acaba? Yarın sabah ve pazar akşam yapıp olayı kapatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…