- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.781
Walla haklısın ama aklımdan çıkmıyor napimKızzz o işin boşunası mı olur?
Çocuk için yapmayın bunu
O zaman eşine belli etme onun haberi olmasın testinin falan pozitif olduğundan adamı da strese sokmaWalla haklısın ama aklımdan çıkmıyor napim
Testin başında bekliyorO zaman eşine belli etme onun haberi olmasın testinin falan pozitif olduğundan adamı da strese sokma
Teste göre pik evetMerhaba Kızlar bu yumurtlama mı ben geçen ay ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim bende deeim bu ay yumurtlamadim herhalde tam adet günümde kahverengi akıntı larim başladı 6 gün hep kahverengi kırmızı ya dönmedi hiç pkoluyum ya buda normal geldi bu ay böyle oldu herhalde dedim bitti akıntılar ve bugün 9. Gün ovulasyon böyle ve ben ilaçla bile en erken 12. Gün yumurtladim bide haftaya tüp bebek için doktor la görüşmeye gideceğim
Gebelik olabilir mi? Test yapmanızda fayda varMerhaba Kızlar bu yumurtlama mı ben geçen ay ovulasyon testi yaptım hiç pik görmedim bende deeim bu ay yumurtlamadim herhalde tam adet günümde kahverengi akıntı larim başladı 6 gün hep kahverengi kırmızı ya dönmedi hiç pkoluyum ya buda normal geldi bu ay böyle oldu herhalde dedim bitti akıntılar ve bugün 9. Gün ovulasyon böyle ve ben ilaçla bile en erken 12. Gün yumurtladim bide haftaya tüp bebek için doktor la görüşmeye gideceğim
Önceki günlere göre koyu çıkmış gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap istersenEki Görüntüle 2302977
Kızlar bugün adet günüm ve ovü testi sonucum gripten ölüyorum doktorumla konuştum grip adetini geciktirebilir dedi hiç belirti yok test ne durumda sizce? Bunlarda önceki testler
Tamam canım bende öyle düşünüyordumÖnceki günlere göre koyu çıkmış gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap istersen
Haber et mutlaka canımTamam canım bende öyle düşünüyordum
Canım yarın da ovulasyon aynı çıkarsa yapmayi düşünüyorumGebelik olabilir mi? Test yapmanızda fayda var
Dört ovulasyon denememde de olmadı vallaMerhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Ovualsyon testi deneyimimi paylasmak istedim .Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu .göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibarennapalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2302895
Daha testin pik olmamış canım yarın pik olur büyük ihtimalle sonraki gün çatlar
Ya eşimde hergün sperm birikmiyo 2 gğne bi anca. Bence yarın pik olurr gibi. Sabah yapsam mı sence? Denk gelir mi acaba? Yarın sabah ve pazar akşam yapıp olayı kapatsamBak canım bu sayfada benim testimin pik olmadan bi gün önceki hali ve pik hali var bakıp kıyaslayabilirsinOvulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))
DÜn yumurtlama günümdü testi dün yapamadım internetten aldıgım için anca elime ulaştı sizce catlamışmı yoksa daha yumurtlamammışmıyımdır ilk defa yapıyorum Düzenli takip edilmeyince bunu bilemeyiz canım belli olmazwww.kadinlarkulubu.com
Ama sen yinede bu bir haftayı dolu dolu değerlendir
Bence tam olurYa eşimde hergün sperm birikmiyo 2 gğne bi anca. Bence yarın pik olurr gibi. Sabah yapsam mı sence? Denk gelir mi acaba? Yarın sabah ve pazar akşam yapıp olayı kapatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?