- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.761
Sanki koyulaşmaya başlamışBugünde böyle.12. Gün ama tuvalette şeffaf sünen akıntı geldi.
Evet öyleymiş inşaallah dayanabilirimEn az 11 gün geçmesi gerek. Testlerini ziyan etme
akıntı kafamı karıştırdı sadece.Sanki koyulaşmaya başlamış
Evet cıkma kuzum bence yıpratma kendini.ama inşallah tutmuştur dualarımdasın.Evet öyleymiş inşaallah dayanabilirim
Akıntı geliştiklerinin belirtisiymiş 3-4 gün sürdü benim akıntımdaakıntı kafamı karıştırdı sadece.
Evet cıkma kuzum bence yıpratma kendini.ama inşallah tutmuştur dualarımdasın.
Edelim canımmmmAkıntı geliştiklerinin belirtisiymiş 3-4 gün sürdü benim akıntımda
Ay teşekkür ederim canım benim♥
inşaallah bu ay nedense çok umutluyum dua edelim birbirimize müminin mümine duası kabuldür ☺
Şimdi olmuş evet.kaçırmadın işte denesene
3 gündür boşuna deniyomuşuzEveeeeet bu kesinlikle pozitif
İhtimal olabilir. Ben ilk kızıma hamile kaldiğimda 2 kez yumurtlamıştim o ay.kızlar, daha adetim yeni bitti ama ovülasyonda koyulaşma var, hemen yumurtlama ihtimali var mı? veya belki iki kez yumurtlayacak olabilir miyim?
Kızzz o işin boşunası mı olur?3 gündür boşuna deniyomuşuz
GEbelik testi negatif canım bi kaç gün sonra tekrar dene istersenMerhaba arkadaşlar hepinize sağlıkla gelecek bebişler dilerim öncelikle☺ Benim reglime 5 gün var ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı HCG de böyle. Ben 1 haftadır belirti yaşıyorum dünden beri de midem kötü... Yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler
İkiside olabilirkızlar, daha adetim yeni bitti ama ovülasyonda koyulaşma var, hemen yumurtlama ihtimali var mı? veya belki iki kez yumurtlayacak olabilir miyim?
Ayy maşaallah ne kadar güzel hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya inşaallahMerhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Ovualsyon testi deneyimimi paylasmak istedim .Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu .göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibarennapalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2302895
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimAyy maşaallah ne kadar güzel hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya inşaallah
Darısı bizim başımıza bende Cumartesi günü gördüm koyu t çizgisini şuan beklemedeyim test yapmak için ama günler geçmiyor 5 gün oldu daha
İnşaallahAmin canım inşallah çok teşekkür ederiminşallah bebegin sana tutunmustur canım sağlıcakla. Biraz daha sabret ben 10. Gun akşamına gördüm ince çizgiyi darısı başına inşallah
Pikten sonraki 10. Gun . Yani siliklestigi günü 1 diye sayıyoruz. Şunu da diyeyim catladiktan sonra yumurta sperm kabul etmiyormuş. Mesela sabah catladi aksam iliski oldu o tutmuyor . T çok koyuyken çatlama cok yakın demek oluyor sperm oraya gidene kadarda yum catliyor ve hemen bulusuyorlarİnşaallah
Peki bir sorum daha olacak piki gördükten 10 gün sonra mı yaptınız? Yoksa silikleştikten 10 gün sonra mı?
Hayirli olsunPikten sonraki 10. Gun . Yani siliklestigi günü 1 diye sayıyoruz. Şunu da diyeyim catladiktan sonra yumurta sperm kabul etmiyormuş. Mesela sabah catladi aksam iliski oldu o tutmuyor . T çok koyuyken çatlama cok yakın demek oluyor sperm oraya gidene kadarda yum catliyor ve hemen bulusuyorlarsabah değerlendirme yapmaya çalışın o iyi zamanlama oluyor.
Çok teşekkür ederimPikten sonraki 10. Gun . Yani siliklestigi günü 1 diye sayıyoruz. Şunu da diyeyim catladiktan sonra yumurta sperm kabul etmiyormuş. Mesela sabah catladi aksam iliski oldu o tutmuyor . T çok koyuyken çatlama cok yakın demek oluyor sperm oraya gidene kadarda yum catliyor ve hemen bulusuyorlarsabah değerlendirme yapmaya çalışın o iyi zamanlama oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?