Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akıntı kafamı karıştırdı sadece.

Evet cıkma kuzum bence yıpratma kendini.ama inşallah tutmuştur dualarımdasın.
Akıntı geliştiklerinin belirtisiymiş 3-4 gün sürdü benim akıntımda

Ay teşekkür ederim canım benim
inşaallah bu ay nedense çok umutluyum dua edelim birbirimize müminin mümine duası kabuldür

Edelim canımmmm Aaa çok sevindim ben akıntı geldiği gün yumurtlama sanmıştım.hayıt içtim buay aslanpencesi vs.geliştileese çok şükür

Kızlar kafamı karıştıran birsey oldu şimdi adet tarihim 24 ama geçen ay düşükten dolayı 30 da oldum şimdi takvime göre iki gün önce , bana göre de 25 in de adet olmam lazımdı ama olmadım dün ovulasyon testi baya koyu çıktı iki çiZgi de ve bugün lavaboya gittim silinirken yumurta akı gibi sıvı vardı acaba geç mi yumurtlama oldu ?? Bilen var mı ?

Merhaba arkadaşlar hepinize sağlıkla gelecek bebişler dilerim öncelikle Benim reglime 5 gün var ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı HCG de böyle. Ben 1 haftadır belirti yaşıyorum dünden beri de midem kötü... Yorumlarınızı alabilir miyim? Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20190829_233455.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20190829_203610.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
GEbelik testi negatif canım bi kaç gün sonra tekrar dene istersen

Merhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Ovualsyon testi deneyimimi paylasmak istedim .Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu .göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibaren napalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm.

Ayy maşaallah ne kadar güzel hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya inşaallah
Darısı bizim başımıza bende Cumartesi günü gördüm koyu t çizgisini şuan beklemedeyim test yapmak için ama günler geçmiyor 5 gün oldu daha

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim inşallah bebegin sana tutunmustur canım sağlıcakla. Biraz daha sabret ben 10. Gun akşamına gördüm ince çizgiyi darısı başına inşallah

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim inşallah bebegin sana tutunmustur canım sağlıcakla. Biraz daha sabret ben 10. Gun akşamına gördüm ince çizgiyi darısı başına inşallah
İnşaallah
Peki bir sorum daha olacak piki gördükten 10 gün sonra mı yaptınız? Yoksa silikleştikten 10 gün sonra mı?

İnşaallah
Peki bir sorum daha olacak piki gördükten 10 gün sonra mı yaptınız? Yoksa silikleştikten 10 gün sonra mı?
Pikten sonraki 10. Gun . Yani siliklestigi günü 1 diye sayıyoruz. Şunu da diyeyim catladiktan sonra yumurta sperm kabul etmiyormuş. Mesela sabah catladi aksam iliski oldu o tutmuyor . T çok koyuyken çatlama cok yakın demek oluyor sperm oraya gidene kadarda yum catliyor ve hemen bulusuyorlar sabah değerlendirme yapmaya çalışın o iyi zamanlama oluyor.

Hayirli olsun

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…