Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu da bugünkü 10. Gün testim ne oluyor bana testler mı bozuk bı anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_20190831_122318.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 29
merhaba ovulasyon testimi gönderiyorum yorumlar mısınız? Bu gün 6 numaralı çubuğu yaptim,yıldızlar ilişki olan günler.donemimin 14ncu gunundeyim.25-26 günde regl oluyorum..sıvı alımına dikkat ederek testleri yapıyorum.en az 3 saat sıvı almadan öğlen 15:00 te ovulasyon testini yapıyorum..her zaman 12. Günde pik olurdu..bu ay 14.gun hala pik göremedim aklım karıştı..jinekologum muayenede iki tarafimdan da yumurtladigimi söylemişti.sol tupum tıkalı.1,5 yıldır hamile kalamiyorum.preseed jel de kullanıyorum.

Kaçırdım mı ben ya? Çizgi silikleştikten sonra ilişkiye girip hamile kalan var mu acaba?
Kaçırmadın canım en önemlisi zaten yumurta çatladıktan sonra olması yumurta çatlamadan döllenme gerçekleşmez. Yumurta da 32 yada 36 saat canlı kalabiliyordu sanırım. Stres yapma Sen 3 gün ilişkiye gir . Sonrasını Allah’a bırak. Şunuda söyleyim silikleşme yumurtanın çatladıgını gösterir eğer ki piki yakaladıysan tabi

Dün pikti akşam ilişki oldu.bugün de böyle. İçini rahatlattın kuzum çok sağol.bugün ve yarın da çalışırız gerisi Allahtan. Ben şeye telaş ettim 13.20 de pozitif 22 de negatifti test.yakalayamadım diye düşündüm gece 4 gibi ilişki oldu.Gerisi Allahtan artık

Evet canım çatlamış hadi10, 12 gün sonra güzel haberle gel ama yine de çatladı bitti deme bazen ayda iki defa yumurtlamada oluyor sen 2 günde bir 3 günde bir diye devam et. İlişkiden sonra ayaklarını yukarı dik en az 15 dk bekle öyle. Allah yardımcın olsun

Sanki 4 numaralı çubuk pik mi?

Hayırlısıyla bebiş olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…