Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hayırlı sabahlar herkese :) dün giremedim herhangi bi gelişme yok bende dün sabah tekrar gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi (ağlanacak halime gülüyorum)
Son bi tane ovulasyon testim kaldı onu da inat ettim 10 gün sonra yapıcam. Sol kasığım aşırı derecede ağrıyor hatta öyle ki yürürken bacağım çekiliyor ve yürümek eziyet oluyor. Dün ve önceki gün yaptığım ovulasyon testi silikti onlarında resmini atıcam şimdi o yüzden bu hafta boyunca test yapmıycam randevu bulamadım en kısa sürede doktora gidicem o ayrı bi konu. Velhasıl kelam inşaallah bu dediklerimin arkasında durabilirim

Hoş geldin aramıza :) çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın tez zaman hayırlı bi şekilde nasip etsin.

Canım nerelerdesin nasılsın? Doktora gittin mi daha?

hoş geldin canım..aminn inşallah en kısa zamanda versin hepimize

Canım nerelerdesin nasılsın? Doktora gittin mi daha?

Canım günaydınn yok daha gitmedim doktora :) 5 Ocakta randevum artık kısmet. Her şey yolunda giderse bebişi görüp kalp atışını dinlicez. İlk zamanlardaki gibi takıntılı şekilde korkum yok sanırım. Her şey Allahtan kabullendim. Dış gebelikten korkuyordum şimdi boş gebelik olabilir diyorum kalp atışını duysak gelişimi durabilir bunun sonu gelmiyor. Bende bıraktım mevlam hakkımızda hayırlıısnı nasip etsin inşallh. Sabah bulantılarım da başladı. Sabah ofise zor geldim. Yolda kusmamak için kendimi zor tuttuumm. Kız senin testler nolduu hala koyu mu :):)

inşşah hafif atlatırsın canım.. öyle kusmalı bir hamileliğim olmadı biraz daha hassastım o kadar.. o dönemlerde çubuk kraker iyi geliyordu..
son 2 ay kala da kaburgama oturdu sıpam araba kullanamadım nefes aldırma izne erken ayrılmak zorunda kaldım.. ekşime yanma çoktu..

Benim de öyle kusmam yok çok şükür henüz kusmadım ama sabahları midem çalkalanıyor resmen. Leblebi yiyip su içiyorum folik asit içicem diye ama yani o suyu içince sanki çamaşır suyu içmiş gibi oluyorum. Yol da sarsıyor biraz :)

Yok canım bak az önce attım buraya silikleştiler :)
Bulantılar zordur biliyorum ama tatlı zorluklar bunlar belki geçer 3-4 aylık olunca korkularını yenmen çok iyi olmuş canım dediğin gibi her şey Allah’tan veren de o alanda. Biz bir sınavın içindeyiz inşaallah yüzümüz ak bir şekilde veririz sınavlarımızı doktora gidince bizi de haberdar etmeyi unutma :)

Ben Doğumdan sonra yaklaşık 8-9 ay kaburga ağrısı çektim kırılmış gibiydi sanki gitmediğim doktor kalmadı ilk hamilelikti cahillikten anlamadım meğer bizim beyefendinin yüzündenmiş öyle yukarıdaydı ki dediğin gibi bazen nefes alamıyordum Doğumdan sonra çıktı acısı

ben de eksik yazmışım nefes aldırmadı o olacaktı :))
bide ayak direrdi sende de olur muydu o :)) yani muhtemelen öyleydi :)

ben de eksik yazmışım nefes aldırmadı o olacaktı :))
bide ayak direrdi sende de olur muydu o :)) yani muhtemelen öyleydi :)
Evet bazen başını dayardı ama öyle böyle bi dayana değil sanki içeride Boydan boya uzatırdı kendini bazen de ayaklarıyla iterdi dışardan bakanlar içerde rahat durmadığını anlarlardı o kadar hareketliydi ve hala öyle ayy o duyguları özledim ya annelik ne güzel birşey o kadar ağrı sızı acı ama yine de istiyoruz hepsini göze alarak

aynen öylee tüm acılarına rağmenn.. Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah o kucakları doldursun...
ki bi de sezaryen oldu benim .. sanki kırk yıldır alt değiştiriyoruz hemen nasıl değiştirdim o iki büklüm halimle hiiç unutmam...

Amin canım inşaallah bende sezaryen oldum ama bana ilk günler fırsat veren olmamıştı sonra başbaşa kaldık

Günaydın kızlar. Canim sen bugun kan ver istersen bu sekilde cikmasi normal degil belki yeni tutunuyordur.

Kişinden kisiye degisiyor canim. Yumurtlamadan 14 gun sonra diye okudum bende bekliyorum suan benim yumurtlama 12 aralikti hala olmadim
Test yapmadın mı?
Günaydın kızlar. Canim sen bugun kan ver istersen bu sekilde cikmasi normal degil belki yeni tutunuyordur.
Canım ya kaç gün koyu çıktı gebelik olsa testlerde çıkardı herhalde ama bugün veremeye çalışıcam

Test yapmadın mı?

Canım ya kaç gün koyu çıktı gebelik olsa testlerde çıkardı herhalde ama bugün veremeye çalışıcam
Canim ben 13 kasimda adet oldum ovulasyon ile takip ettim 28_ 29_30 kasimi degerlendirdik 12 aralikta ovulasyon cok koyu cikti bende gebelik olabilir diye dusundum ve 13 aralik sabahi hemen erken gebelik testi yaptim negetif çıktı. 17 aralikta tekrar ovulasyon yaptim silik cikti bende normal gebelik testi yaptim oda negetif cikti dun tekrar ovulasyon testi yaptim yine silik cikti.

Ve hala adet olmadın mı canım? 17 Aralık’tan sonra hiç gebelik tesi yapmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…