- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.181
Hoş geldin aramıza :) çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın tez zaman hayırlı bi şekilde nasip etsin.Selam kızlar araniza yeni katıldım tesadüf bir önceki konudan yazdım neredeyse hepsini okudum sonra baktım yeni konu açılmış buraya zıpladım. Kısaca tekrar bahsedeyim tecrübeleriniz benim için önemli. 2 yi l önce gebelik yaşadım ama 2.5 aylıkken karnimda öldü. Son 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum meğer geç yumurtluyormusum. Son 2 ay bayağı üzerine düştüm.gecen ay 2 gün pozitifti 2+1 değerlendirdik birşey olmadi. Her yerden bir daha baktım çok yerde çift çizgi çıktığında o gün dahil 3-4 gün değerlendirin diyor. Bu ay 3 gündür çift çizgi çıkıyor dayanamadım gece bir daha test yaptim biraz siliklesme oldu ama hala koyuya yakın. Anlayacağınız 3 gün ve öncesinden 4 gündür her gün ilişki oluyor bir de buna 3 gün daha ekle. Gün aşırı ilişki saglikli diyorlar ama zaten geç yunurtluyorum hemen catlamiyor o yüzden kaçırmak istemedim. Bu ay çarpama yi gece sizin diğer konuya yazdıktan sonra hissettim ve siliklesti. Eğer bu ay hamile kalabilirsem size kademe kademe hepsini anlatıp paylaşıcam. Ilk gebelik kısa ve olumsuz oldu ama gebelik belirtilerini bildiğimden neredeyse 2 yıldır her ay gebelik belirtilerinin hepsini birebir yaşıyorum. Psikolojik dicem o da degilbir arkadaşınız havuç suyu iç dedi onu da ictim. Allah her isteyene hayırlı Sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Ne yaptın canım hamile misin?Merhaba kızlar adet olmam laizm di dün. ovu testi yaptım ikisi eşit sizce bisey olabilir mi acaba Eki Görüntüle 2217571
Canım nerelerdesin nasılsın? Doktora gittin mi daha?Kızzz valla bak çok zor zamanlardı 2 yıl istemedi çocik falan 2 yıl sıfır korunma sıfır çocuk belirli günlerde yüzüme bakmıyordu atlatıyordu. Evleneli 2 yıl olunca artık kendini hazır hissetti bu seferde sen beni kullanıyorsunlar başladı sen de beni kullan nolcak yook olmaz kendimi kullanılmış hissediyorum yaaa valla ne hormon ne bir şey bizimkisi şaapmamaktan olmayaca diye çok üzülüyordum
hoş geldin canım..aminn inşallah en kısa zamanda versin hepimizeSelam kızlar araniza yeni katıldım tesadüf bir önceki konudan yazdım neredeyse hepsini okudum sonra baktım yeni konu açılmış buraya zıpladım. Kısaca tekrar bahsedeyim tecrübeleriniz benim için önemli. 2 yi l önce gebelik yaşadım ama 2.5 aylıkken karnimda öldü. Son 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum meğer geç yumurtluyormusum. Son 2 ay bayağı üzerine düştüm.gecen ay 2 gün pozitifti 2+1 değerlendirdik birşey olmadi. Her yerden bir daha baktım çok yerde çift çizgi çıktığında o gün dahil 3-4 gün değerlendirin diyor. Bu ay 3 gündür çift çizgi çıkıyor dayanamadım gece bir daha test yaptim biraz siliklesme oldu ama hala koyuya yakın. Anlayacağınız 3 gün ve öncesinden 4 gündür her gün ilişki oluyor bir de buna 3 gün daha ekle. Gün aşırı ilişki saglikli diyorlar ama zaten geç yunurtluyorum hemen catlamiyor o yüzden kaçırmak istemedim. Bu ay çarpama yi gece sizin diğer konuya yazdıktan sonra hissettim ve siliklesti. Eğer bu ay hamile kalabilirsem size kademe kademe hepsini anlatıp paylaşıcam. Ilk gebelik kısa ve olumsuz oldu ama gebelik belirtilerini bildiğimden neredeyse 2 yıldır her ay gebelik belirtilerinin hepsini birebir yaşıyorum. Psikolojik dicem o da degilbir arkadaşınız havuç suyu iç dedi onu da ictim. Allah her isteyene hayırlı Sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Canım nerelerdesin nasılsın? Doktora gittin mi daha?
inşşah hafif atlatırsın canım.. öyle kusmalı bir hamileliğim olmadı biraz daha hassastım o kadar.. o dönemlerde çubuk kraker iyi geliyordu..Canım günaydınn yok daha gitmedim doktora :) 5 Ocakta randevum artık kısmet. Her şey yolunda giderse bebişi görüp kalp atışını dinlicez. İlk zamanlardaki gibi takıntılı şekilde korkum yok sanırım. Her şey Allahtan kabullendim. Dış gebelikten korkuyordum şimdi boş gebelik olabilir diyorum kalp atışını duysak gelişimi durabilir bunun sonu gelmiyor. Bende bıraktım mevlam hakkımızda hayırlıısnı nasip etsin inşallh. Sabah bulantılarım da başladı. Sabah ofise zor geldim. Yolda kusmamak için kendimi zor tuttuumm.Kız senin testler nolduu hala koyu mu :):)
Benim de öyle kusmam yok çok şükür henüz kusmadım ama sabahları midem çalkalanıyor resmen. Leblebi yiyip su içiyorum folik asit içicem diye ama yani o suyu içince sanki çamaşır suyu içmiş gibi oluyorum. Yol da sarsıyor biraz :)inşşah hafif atlatırsın canım.. öyle kusmalı bir hamileliğim olmadı biraz daha hassastım o kadar.. o dönemlerde çubuk kraker iyi geliyordu..
son 2 ay kala da kaburgama oturdu sıpam araba kullanamadım nefes aldırma izne erken ayrılmak zorunda kaldım..ekşime yanma çoktu..
Yok canım bak az önce attım buraya silikleştiler :)Canım günaydınn yok daha gitmedim doktora :) 5 Ocakta randevum artık kısmet. Her şey yolunda giderse bebişi görüp kalp atışını dinlicez. İlk zamanlardaki gibi takıntılı şekilde korkum yok sanırım. Her şey Allahtan kabullendim. Dış gebelikten korkuyordum şimdi boş gebelik olabilir diyorum kalp atışını duysak gelişimi durabilir bunun sonu gelmiyor. Bende bıraktım mevlam hakkımızda hayırlıısnı nasip etsin inşallh. Sabah bulantılarım da başladı. Sabah ofise zor geldim. Yolda kusmamak için kendimi zor tuttuumm.Kız senin testler nolduu hala koyu mu :):)
Ben Doğumdan sonra yaklaşık 8-9 ay kaburga ağrısı çektim kırılmış gibiydi sanki gitmediğim doktor kalmadı ilk hamilelikti cahillikten anlamadım meğer bizim beyefendinin yüzündenmiş öyle yukarıdaydı ki dediğin gibi bazen nefes alamıyordum Doğumdan sonra çıktı acısıinşşah hafif atlatırsın canım.. öyle kusmalı bir hamileliğim olmadı biraz daha hassastım o kadar.. o dönemlerde çubuk kraker iyi geliyordu..
son 2 ay kala da kaburgama oturdu sıpam araba kullanamadım nefes aldırma izne erken ayrılmak zorunda kaldım..ekşime yanma çoktu..
ben de eksik yazmışım nefes aldırmadı o olacaktı :))Ben Doğumdan sonra yaklaşık 8-9 ay kaburga ağrısı çektim kırışmış gibiydi sanki gitmediğim doktor kalmadı ilk hamilelikti cahillikten anlamadım meğer bizim beyefendinin yüzündenmiş öyle yukarıdaydı ki dediğin gibi bazen nefes alamıyordum Doğumdan sonra çıktı acısı
Evet bazen başını dayardı ama öyle böyle bi dayana değil sanki içeride Boydan boya uzatırdı kendini bazen de ayaklarıyla iterdi dışardan bakanlar içerde rahat durmadığını anlarlardı o kadar hareketliydi ve hala öyleben de eksik yazmışım nefes aldırmadı o olacaktı :))
bide ayak direrdi sende de olur muydu o :)) yani muhtemelen öyleydi :)
aynen öylee tüm acılarına rağmenn.. Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah o kucakları doldursun...
Evet bazen başını dayardı ama öyle böyle bi dayana değil sanki içeride Boydan boya uzatırdı kendini bazen de ayaklarıyla iterdi dışardan bakanlar içerde rahat durmadığını anlarlardı o kadar hareketliydi ve hala öyleayy o duyguları özledim ya annelik ne güzel birşey o kadar ağrı sızı acı ama yine de istiyoruz hepsini göze alarak
Amin canım inşaallahaynen öylee tüm acılarına rağmenn.. Rabbim her isteyene yaşatsın inşallah o kucakları doldursun...
ki bi de sezaryen oldu benim .. sanki kırk yıldır alt değiştiriyoruz hemen nasıl değiştirdim o iki büklüm halimle hiiç unutmam...
Kişinden kisiye degisiyor canim. Yumurtlamadan 14 gun sonra diye okudum bende bekliyorum suan benim yumurtlama 12 aralikti hala olmadimBen bu ay 26-27 ve 28.gun çift çizgiyi gördüm. 27.gun görünce adet ne zaman olur fikriniz var mi
Günaydın kızlar. Canim sen bugun kan ver istersen bu sekilde cikmasi normal degil belki yeni tutunuyordur.Günaydın hayırlı sabahlar herkese :) dün giremedim herhangi bi gelişme yok bende dün sabah tekrar gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi(ağlanacak halime gülüyorum)
Son bi tane ovulasyon testim kaldı onu da inat ettim 10 gün sonra yapıcam. Sol kasığım aşırı derecede ağrıyor hatta öyle ki yürürken bacağım çekiliyor ve yürümek eziyet oluyor. Dün ve önceki gün yaptığım ovulasyon testi silikti onlarında resmini atıcam şimdi o yüzden bu hafta boyunca test yapmıycam randevu bulamadım en kısa sürede doktora gidicem o ayrı bi konu. Velhasıl kelam inşaallah bu dediklerimin arkasında durabilirimEki Görüntüle 2218293
Test yapmadın mı?Kişinden kisiye degisiyor canim. Yumurtlamadan 14 gun sonra diye okudum bende bekliyorum suan benim yumurtlama 12 aralikti hala olmadim
Canım ya kaç gün koyu çıktı gebelik olsa testlerde çıkardı herhalde ama bugün veremeye çalışıcamGünaydın kızlar. Canim sen bugun kan ver istersen bu sekilde cikmasi normal degil belki yeni tutunuyordur.
Canim ben 13 kasimda adet oldum ovulasyon ile takip ettim 28_ 29_30 kasimi degerlendirdik 12 aralikta ovulasyon cok koyu cikti bende gebelik olabilir diye dusundum ve 13 aralik sabahi hemen erken gebelik testi yaptim negetif çıktı. 17 aralikta tekrar ovulasyon yaptim silik cikti bende normal gebelik testi yaptim oda negetif cikti dun tekrar ovulasyon testi yaptim yine silik cikti.Test yapmadın mı?
Canım ya kaç gün koyu çıktı gebelik olsa testlerde çıkardı herhalde ama bugün veremeye çalışıcam
Ve hala adet olmadın mı canım? 17 Aralık’tan sonra hiç gebelik tesi yapmadın mı?Canim ben 13 kasimda adet oldum ovulasyon ile takip ettim 28_ 29_30 kasimi degerlendirdik 12 aralikta ovulasyon cok koyu cikti bende gebelik olabilir diye dusundum ve 13 aralik sabahi hemen erken gebelik testi yaptim negetif çıktı. 17 aralikta tekrar ovulasyon yaptim silik cikti bende normal gebelik testi yaptim oda negetif cikti dun tekrar ovulasyon testi yaptim yine silik cikti.
Kan ver canım bugün kesinVe hala adet olmadın mı canım? 17 Aralık’tan sonra hiç gebelik tesi yapmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?