Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım. Evet yapcam testte hep

Merhaba arkadaşlar pik koyulastgi gün ilişki oldu. Dger günde koyuydu boş geçti.dgier gün siliklesti. Gun takrar denedik.sans nedir sizce

Hasimato arkadasim yumurtlama günlerimiz ayni tabi benimki biraz karışık gibi ama..bu ay tutarsa ikimizinde çok sevinicem..inşallah iyi sonuçlar alırız...
inşallah canım ya çok umutluyum.toparladım kendimi yine heyecanla bekliyorum.hayırlı haberleri alalım umarım

Insallah olmuştur canım..denemeleri bırakma devam et..güzel haberler ver bize
Canim sagolasin bu ay cok iyi değerlendirdik ama bi defada iş görüşmem olacak 3 ay sonra.sizce hamile olarak girsem olumsuz etkiler mi ise alim surecini. Keşke diyorum ilan Cuma günü bilsem 2 3 ay sonraya ertelerdim.ilk defa bu ay cok ıi değerlendirdik.belkide bebeğin kısmetidir olursa tabi.hayirlisi

Adetim 4gundur gecikti dunki testim bugun ku testimde boyle ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin

Adetim 4gundur gecikti dunki testimEki Görüntüle 2304402 bugun ku testimde boyle Eki Görüntüle 2304403 ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin
Sen h
Adetim 4gundur gecikti dunki testimEki Görüntüle 2304402 bugun ku testimde boyle Eki Görüntüle 2304403 ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin
sen Hamişsin bence yarın sabah git kanda baktır idrarda geç çıkıyor hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…