- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.821
Amin inşallah canım. Evet yapcam testte hepEvet canım çatlamış hadi10, 12 gün sonra güzel haberle gel ama yine de çatladı bitti deme bazen ayda iki defa yumurtlamada oluyor sen 2 günde bir 3 günde bir diye devam et. İlişkiden sonra ayaklarını yukarı dik en az 15 dk bekle öyle. Allah yardımcın olsun
Bende çok tereddutte kaldım bugün yaptigim testi de yolluyorum..kafam karıştı bu ay..Sanki 4 numaralı çubuk pik mi?
Hasimato arkadasim yumurtlama günlerimiz ayni tabi benimki biraz karışık gibi ama..bu ay tutarsa ikimizinde çok sevinicem..inşallah iyi sonuçlar alırız...Amin inşallah canım. Evet yapcam testte hep
Aynen canım sıvı çok etkiliyoYaaa ondan mı diyosun.hicbisey çıkmayınca şok oldum resmen
Daha çok koyu olması lazım ama senin bi an silikleşmiş yine canım yine koyulaşma olmazsa demeki çatlama olmuştur
Insallah catlamistir bi siliklesip bi koyulasmasina anlam veremedim bende bakalım hayırlısı..Daha çok koyu olması lazım ama senin bi an silikleşmiş yine canım yine koyulaşma olmazsa demeki çatlama olmuştur
Insallah olmuştur canım..denemeleri bırakma devam et..güzel haberler ver bizeMerhaba arkadaşlar pik koyulastgi gün ilişki oldu. Dger günde koyuydu boş geçti.dgier gün siliklesti. Gun takrar denedik.sans nedir sizce
inşallah canım ya çok umutluyum.toparladım kendimi yine heyecanla bekliyorum.hayırlı haberleri alalım umarımHasimato arkadasim yumurtlama günlerimiz ayni tabi benimki biraz karışık gibi ama..bu ay tutarsa ikimizinde çok sevinicem..inşallah iyi sonuçlar alırız...
Insallah olmuştur canım..denemeleri bırakma devam et..güzel haberler ver bize
Canim sagolasin bu ay cok iyi değerlendirdik ama bi defada iş görüşmem olacak 3 ay sonra.sizce hamile olarak girsem olumsuz etkiler mi ise alim surecini. Keşke diyorum ilan Cuma günü bilsem 2 3 ay sonraya ertelerdim.ilk defa bu ay cok ıi değerlendirdik.belkide bebeğin kısmetidir olursa tabi.hayirlisiInsallah olmuştur canım..denemeleri bırakma devam et..güzel haberler ver bize
Sen hAdetim 4gundur gecikti dunki testimEki Görüntüle 2304402 bugun ku testimde boyle Eki Görüntüle 2304403 ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin
sen Hamişsin bence yarın sabah git kanda baktır idrarda geç çıkıyor hadi inşallahAdetim 4gundur gecikti dunki testimEki Görüntüle 2304402 bugun ku testimde boyle Eki Görüntüle 2304403 ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin
Insallah balim ben en iyisi saglikocagina gidim beklemeyi düşünüyordum ama bakalim erken kalkarsam gitcem insallahSen h
sen Hamişsin bence yarın sabah git kanda baktır idrarda geç çıkıyor hadi inşallah
Bir iki güne yumurtlama olur canım devam et testlereKızlar bu ne en sonki az önceEki Görüntüle 2304378
Ayyy hadi inşaallahAdetim 4gundur gecikti dunki testimEki Görüntüle 2304402 bugun ku testimde boyle Eki Görüntüle 2304403 ama gebelik testi yapiorum cikmiyoo bisey tek cizgi devam edio kizlar delirmek uzereyim yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?