- 17 Ağustos 2019
- 378
- 377
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.841
Canım bugün 5 Eylül zatenMerhaba arkadaşlar..ya ben testlere devam ediyorum bana yardımcı olur musunuz? Bat tarihim 4-5 Eylül yani önümüzdeki hafta ama övül testlerim böyle..testleri çok dikkatli bir şekilde yapiyorum..en soldaki bugün yaptigimEki Görüntüle 2304701 ne zaman yumurtladim ben şimdi..ya da yumurtlamadan mi
Canım ne yaptın?Insallah balim ben en iyisi saglikocagina gidim beklemeyi düşünüyordum ama bakalim erken kalkarsam gitcem insallah
Ay canım çok pardon 11-12 eyluk bat tarihim kafam o kadar karıştı ki bugünün tarihini yazmışım..25-26 günde regl oluyorum..18 ağustosta regl oldum 9ncu günde yani 26 ağustosta övül testine başladım..Canım bugün 5 Eylül zaten
Ben bu çubuk testlerden pek anlamıyorum ama baştan 4. En koyusu gibi ama burda az test var kaç gündür yapıyorsun?
Adet döngün kaç?
Geç mi başladın acaba bilemedim canım bu testlerde yumurtlama var mı anlayamadım dediğim gibi bu testleri anlayamıyorum ben ama iki günde bir değerlendirmen iyi olmuş kaçırmamışsındır Allah’ın izniyleAy canım çok pardon 11-12 eyluk bat tarihim kafam o kadar karıştı ki bugünün tarihini yazmışım..25-26 günde regl oluyorum..18 ağustosta regl oldum 9ncu günde yani 26 ağustosta övül testine başladım..
Canim en koyu olan isaret etigigin taraftan 3 su koyu gibi ama hala tam pik degil gibi devam et testlereMerhaba arkadaşlar..ya ben testlere devam ediyorum bana yardımcı olur musunuz? Bat tarihim 4-5 Eylül yani önümüzdeki hafta ama övül testlerim böyle..testleri çok dikkatli bir şekilde yapiyorum..en soldaki bugün yaptigimEki Görüntüle 2304701 ne zaman yumurtladim ben şimdi..ya da yumurtlamadan mi
Insallah canim..bidahaki ay reglimin bittiği gün baslicam bakalım nasil olucak..teşekkür ederim..Geç mi başladın acaba bilemedim canım bu testlerde yumurtlama var mı anlayamadım dediğim gibi bu testleri anlayamıyorum ben ama iki günde bir değerlendirmen iyi olmuş kaçırmamışsındır Allah’ın izniyle
Evet devam edicem testlere bakalım ne olucak sonuç teşekkürlerCanim en koyu olan isaret etigigin taraftan 3 su koyu gibi ama hala tam pik degil gibi devam et testlere
Rica eederim cnmEvet devam edicem testlere bakalım ne olucak sonuç teşekkürler
Rica ederimInsallah canim..bidahaki ay reglimin bittiği gün baslicam bakalım nasil olucak..teşekkür ederim..
Gittim canim kan veremedim ilk pazartesi dedi ben gec dollenme ihtimalini soyledim oda carsamaba gel dedi adet olmassan bide istahsizlik icin vitanimlere bakicakCanım ne yaptın?
C Canimm oglum devam ediyorum fakat resim atmaya bile gerek yok ikinci çizgi yok denecek kadar siliklestiKızlar bu ne en sonki az önceEki Görüntüle 2304378
Canım ağlama üzme kendini daha kotu etkileniyor vücudun öyle düşün..benimde bu ay çok karışık övül testlerim stres oluyorum neden olmuyor diye ama hemen toparlamaya çalışıyorum kendimi..araştırdığım kadarı ile bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus,ya da yumurta tam olgunluğa ulasamiyormus..istersen netten araştır sende..ama ilk önceliğin sensin bunu unutma sen iyi olmalı ve moralini yüksek tutmalisin ki vücudun da iyi işlev görsün...kulucka makinesi değiliz dimi hep yumurtlayalim (biraz espiri ile gulumsetmisimdir umarım seni)Benim pik filan olmuyor çok üzüldüm moralim yerlerde en köyü resimdeki en son olan oda pik değil
Allah razı olsun canım ne muradın varsa en kısa zamanda ve hayırlısı ile versin haklısın ama işte insan ve nefs ve sınav daha beteri ile sınav etmesin rabbimCanım ağlama üzme kendini daha kotu etkileniyor vücudun öyle düşün..benimde bu ay çok karışık övül testlerim stres oluyorum neden olmuyor diye ama hemen toparlamaya çalışıyorum kendimi..araştırdığım kadarı ile bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus,ya da yumurta tam olgunluğa ulasamiyormus..istersen netten araştır sende..ama ilk önceliğin sensin bunu unutma sen iyi olmalı ve moralini yüksek tutmalisin ki vücudun da iyi işlev görsün...kulucka makinesi değiliz dimi hep yumurtlayalim (biraz espiri ile gulumsetmisimdir umarım seni)
Biliyorum canım ah o anlar şimdi yazarken bile içim sızladi.. Allah her isteyene gonlundekini versin inşallah sana da herkese..yalnız değilsin..her zaman düşünüyorum benim gibi içi sizlayan ne kadar çok kadın var..belki aynı anda aynı dualar göğe gönderiliyor..yalnız değiliz..biz ozeliz hayata daha çok sarılmayı öğreniyoruz,eslerimizin,mutlulugumuzun kıymetini daha iyi anlıyoruz zor zamanlarimizda destek oldukları için...biz çok çok iyi olmalıyız ki vücudumuz işlevini görsün..biz çok iyi olmalıyız ki bebeklerimiz çok daha iyi olsun..kendimizi salmayalim..inşallah rabbim gozyaslarinin mükâfatını verir en yakın zamanda..mutlu ol gül arkadaşım ve bütün kadınlar gülmeli..kahkahalarimiz bizim en büyük ilacimiz..imkansız diye bir şey yok ol der olur..çok örnekleri var bunun..hiç yumurtlamayan asla çocuğun olmaz denilen tanıdığım bile mucizeyi yaşadı..umut her zaman var..bu ay olmasa da bir gün nasip olacak..bize de sıra gelecek ve hersey çok güzel olacakAllah razı olsun canım ne muradın varsa en kısa zamanda ve hayırlısı ile versin haklısın ama işte insan ve nefs ve sınav daha beteri ile sınav etmesin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?