Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar..ya ben testlere devam ediyorum bana yardımcı olur musunuz? Bat tarihim 4-5 Eylül yani önümüzdeki hafta ama övül testlerim böyle..testleri çok dikkatli bir şekilde yapiyorum..en soldaki bugün yaptigim ne zaman yumurtladim ben şimdi..ya da yumurtlamadan mi

Bu arada dün krem akintim oldu sanki birazda kahve renginde noktalar vardı..kasiklarimda da batma oluyo dünden beri..acaba yumurtlama mi oldu..gün aşırı ilişki olduğu için akintimi anlayamıyorum çünkü kalan spremlerde çıkıyor..ama krem akıntı dün vardı bugün yok

Canım bugün 5 Eylül zaten
Ben bu çubuk testlerden pek anlamıyorum ama baştan 4. En koyusu gibi ama burda az test var kaç gündür yapıyorsun?
Adet döngün kaç?

Canım bugün 5 Eylül zaten
Ben bu çubuk testlerden pek anlamıyorum ama baştan 4. En koyusu gibi ama burda az test var kaç gündür yapıyorsun?
Adet döngün kaç?
Ay canım çok pardon 11-12 eyluk bat tarihim kafam o kadar karıştı ki bugünün tarihini yazmışım..25-26 günde regl oluyorum..18 ağustosta regl oldum 9ncu günde yani 26 ağustosta övül testine başladım..

Geç mi başladın acaba bilemedim canım bu testlerde yumurtlama var mı anlayamadım dediğim gibi bu testleri anlayamıyorum ben ama iki günde bir değerlendirmen iyi olmuş kaçırmamışsındır Allah’ın izniyle

Canim en koyu olan isaret etigigin taraftan 3 su koyu gibi ama hala tam pik degil gibi devam et testlere

Insallah canim..bidahaki ay reglimin bittiği gün baslicam bakalım nasil olucak..teşekkür ederim..

Bundan sonra yaptıklarımda çizgi yokdenecek kadar silik yani ben yumurtlamadimmi bumu demek bu moralim sıfır oldu ağlıyorum

Eklentiler

• 20190904_202608.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 43
Benim pik filan olmuyor çok üzüldüm moralim yerlerde en köyü resimdeki en son olan oda pik değil
Canım ağlama üzme kendini daha kotu etkileniyor vücudun öyle düşün..benimde bu ay çok karışık övül testlerim stres oluyorum neden olmuyor diye ama hemen toparlamaya çalışıyorum kendimi..araştırdığım kadarı ile bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormus,ya da yumurta tam olgunluğa ulasamiyormus..istersen netten araştır sende..ama ilk önceliğin sensin bunu unutma sen iyi olmalı ve moralini yüksek tutmalisin ki vücudun da iyi işlev görsün...kulucka makinesi değiliz dimi hep yumurtlayalim (biraz espiri ile gulumsetmisimdir umarım seni)

Allah razı olsun canım ne muradın varsa en kısa zamanda ve hayırlısı ile versin haklısın ama işte insan ve nefs ve sınav daha beteri ile sınav etmesin rabbim

Allah razı olsun canım ne muradın varsa en kısa zamanda ve hayırlısı ile versin haklısın ama işte insan ve nefs ve sınav daha beteri ile sınav etmesin rabbim
Biliyorum canım ah o anlar şimdi yazarken bile içim sızladi.. Allah her isteyene gonlundekini versin inşallah sana da herkese..yalnız değilsin..her zaman düşünüyorum benim gibi içi sizlayan ne kadar çok kadın var..belki aynı anda aynı dualar göğe gönderiliyor..yalnız değiliz..biz ozeliz hayata daha çok sarılmayı öğreniyoruz,eslerimizin,mutlulugumuzun kıymetini daha iyi anlıyoruz zor zamanlarimizda destek oldukları için...biz çok çok iyi olmalıyız ki vücudumuz işlevini görsün..biz çok iyi olmalıyız ki bebeklerimiz çok daha iyi olsun..kendimizi salmayalim..inşallah rabbim gozyaslarinin mükâfatını verir en yakın zamanda..mutlu ol gül arkadaşım ve bütün kadınlar gülmeli..kahkahalarimiz bizim en büyük ilacimiz..imkansız diye bir şey yok ol der olur..çok örnekleri var bunun..hiç yumurtlamayan asla çocuğun olmaz denilen tanıdığım bile mucizeyi yaşadı..umut her zaman var..bu ay olmasa da bir gün nasip olacak..bize de sıra gelecek ve hersey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…