- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.201
Benimde düzensizlik Doğumdan sonra başladı anlam veremiyorum bi türlü sonra düzene girdi 6 ay gün gününe oldum son 3 aydır yine bozuldu benimde 45 gün olacak yarın adet olmayalı. Ovulasyon testlerin çok mu silik?Adet olamadim canim ama adet belirtilerim başladı göğus hassasiyeti kasiklarda ve belde sancilanma oluyor. Gebelik testi yapmadim ovulasyin testi ile takip ediyorum canim. Nerdeyse bu ayki yumurtlama zamanim yaklasti yaa normal adet dongum yok benim hep duzensiz oluyorum ben. Bu yuzden üç aydir ovulasyon takibi yapiyorum gecen iki ay 30 günde düzenli oldu ama tutturamadik. Bu ayda cok sacma oldu boyle.
Kesin demiyorum ayarlayabilirsem vericem inşaallah:)Kan ver canım bugün kesin
aaa deme ya..canın sağolsun canım.. bir dahaki aya gümbür gümbür gelir merak etme..Günaydın herkese bugun kan testi yaptım ama beta hcg değeri düşüyor 85 e çıkmıştı bugun 30 sanırım kimyasal bende bundan korkuyordum offfff
Geçmiş olsun canım benim nasipten öte yok yolGünaydın herkese bugun kan testi yaptım ama beta hcg değeri düşüyor 85 e çıkmıştı bugun 30 sanırım kimyasal bende bundan korkuyordum offfff
Geçmiş olsun canimGünaydın herkese bugun kan testi yaptım ama beta hcg değeri düşüyor 85 e çıkmıştı bugun 30 sanırım kimyasal bende bundan korkuyordum offfff
Evet canim dun yaptigim test bu birazdan yine yaprimBenimde düzensizlik Doğumdan sonra başladı anlam veremiyorum bi türlü sonra düzene girdi 6 ay gün gününe oldum son 3 aydır yine bozuldu benimde 45 gün olacak yarın adet olmayalı. Ovulasyon testlerin çok mu silik?
Aaa üzüldüm canımmGünaydın herkese bugun kan testi yaptım ama beta hcg değeri düşüyor 85 e çıkmıştı bugun 30 sanırım kimyasal bende bundan korkuyordum offfff
Caniimm yapabildin mi erken gebelik testi. Ben bugün norml test bile yapmadim iyice moralim bozuluyorHayirlisi canim bende suan inanılmaz derecede var bakalim son 4gun var yarin erken gebelik testi yapicam koskoca sokakta 3eczane bi saglik ocagi var bitane eczane nobetci degil bakalim
Senin ovulasyon testlerin daha koyu cikiyor kan testi yaptirmaya calis ya da erken gebelik testi yap canimBenimde düzensizlik Doğumdan sonra başladı anlam veremiyorum bi türlü sonra düzene girdi 6 ay gün gününe oldum son 3 aydır yine bozuldu benimde 45 gün olacak yarın adet olmayalı. Ovulasyon testlerin çok mu silik?
Altı gün önce öğrenen var ama yani geç döllenme ise bence ovulasyon testi yap koyuluguna bakalımKızlar merhaba benim bat 27 aralık sabah gebelik testi yaptım negatif cumada erken gebelik testi yaptım negatif. Erken mi acaba? adetten ne kadar önce öğreniliyor? ya da testte tek çizgiyi görüp hamile olduğunu duyan var m
Cok gecmis olsun canimGünaydın herkese bugun kan testi yaptım ama beta hcg değeri düşüyor 85 e çıkmıştı bugun 30 sanırım kimyasal bende bundan korkuyordum offfff
Benimde bat 27 Aralık 10 11 aralik pik oldu 12 aralik siliklesti. Bende dune kadar 3 gun normal gebelik testi yaptim negatif. Bugün artik cesaret edemedim yapmayaKızlar merhaba benim bat 27 aralık sabah gebelik testi yaptım negatif cumada erken gebelik testi yaptım negatif. Erken mi acaba? adetten ne kadar önce öğreniliyor? ya da testte tek çizgiyi görüp hamile olduğunu duyan var m
işyerindeyim şimdi eve gidince onuda yapayım. Hiç umudum yok ama. Galiba düşükten sonra tekrar hamile kalmak biraz daha zor oluyorAltı gün önce öğrenen var ama yani geç döllenme ise bence ovulasyon testi yap koyuluguna bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?