Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olamadim canim ama adet belirtilerim başladı göğus hassasiyeti kasiklarda ve belde sancilanma oluyor. Gebelik testi yapmadim ovulasyin testi ile takip ediyorum canim. Nerdeyse bu ayki yumurtlama zamanim yaklasti yaa normal adet dongum yok benim hep duzensiz oluyorum ben. Bu yuzden üç aydir ovulasyon takibi yapiyorum gecen iki ay 30 günde düzenli oldu ama tutturamadik. Bu ayda cok sacma oldu boyle.

Benimde düzensizlik Doğumdan sonra başladı anlam veremiyorum bi türlü sonra düzene girdi 6 ay gün gününe oldum son 3 aydır yine bozuldu benimde 45 gün olacak yarın adet olmayalı. Ovulasyon testlerin çok mu silik?

Evet canim dun yaptigim test bu birazdan yine yaprim

Eklentiler

• IMG_20181223_121539.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
Az oncö yaptim bende acaba bir daha mi yumurtlamam yaklasiyor

Eklentiler

• IMG_20181224_104447.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 41
Senin ovulasyon testlerin daha koyu cikiyor kan testi yaptirmaya calis ya da erken gebelik testi yap canim

Altı gün önce öğrenen var ama yani geç döllenme ise bence ovulasyon testi yap koyuluguna bakalım

Benimde bat 27 Aralık 10 11 aralik pik oldu 12 aralik siliklesti. Bende dune kadar 3 gun normal gebelik testi yaptim negatif. Bugün artik cesaret edemedim yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…