Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim batta 28 aralik bende bugun yaptim erken gebelik testini negatif cikti ovulasyon testiyle belli olur mu ki

Ben dun yine yaptim oncekine gore daha da koyu cikti, devam ediyor catlama demek ki))
bilemedim ki canım çatladı mı bir kere çatlamıyor mu? benim ovu günlerim işte.. alt taraf gergin...hafif ağrılarım var bel ağrım daha kuvvetli... inşallah güzelce büyüsünler düzgünce çatlasınlar

5-6 tane olunca ayni gunde olmuyormus. Bilemedim. Saat 4-5 gibi yine yapicam bakayim

5-6 tane olunca ayni gunde olmuyormus. Bilemedim. Saat 4-5 gibi yine yapicam bakayim
hee doğru hepsinin boyutları bir değil çünküüü :) hayırlısı bakalım kuzum.
Koyu cikmadi mi hic?
bir defa yaptım ya o gün. çok koyu değildi ama başlangıçtı zaten 12.gündeyim bugün.. ağrılarımla takip ederim.

O zaman degerlendir sen her gunu. Insallah bu ay alinir be kuzum

Senin ovulasyon testlerin daha koyu cikiyor kan testi yaptirmaya calis ya da erken gebelik testi yap canim
Yok canım silik benim testlerde iki gün çok koyu çıktı sadece bugün annem gelip çocuğun yanında duracaktı gelmedi kan veremiycem gebelik testi aldırırım bekli eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…