- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.221
Benim batta 28 aralik bende bugun yaptim erken gebelik testini negatif cikti ovulasyon testiyle belli olur mu kiKızlar merhaba benim bat 27 aralık sabah gebelik testi yaptım negatif cumada erken gebelik testi yaptım negatif. Erken mi acaba? adetten ne kadar önce öğreniliyor? ya da testte tek çizgiyi görüp hamile olduğunu duyan var m
Galiba benimde besinci ayı. Daha tık yokişyerindeyim şimdi eve gidince onuda yapayım. Hiç umudum yok ama. Galiba düşükten sonra tekrar hamile kalmak biraz daha zor oluyor
Olur canımBenim batta 28 aralik bende bugun yaptim erken gebelik testini negatif cikti ovulasyon testiyle belli olur mu ki
Simdi testi yapsam mi acaba yaa. Ben yumurtlamadan sonra yaptigimda tamamamen yok olmustu ikinci cizgiOlur canım
Şimdi yap bakalımSimdi testi yapsam mi acaba yaa. Ben yumurtlamadan sonra yaptigimda tamamamen yok olmustu ikinci cizgi
Yaptim canim bekliyorum simdiŞimdi yap bakalım
Bize de at bakalımYaptim canim bekliyorum simdi
Canim resimdekinden daha koyuBize de at bakalıminşallah olumlu olur
Ben dun yine yaptim oncekine gore daha da koyu cikti, devam ediyor catlama demek ki))
Canım t çizgisi c den daha koyu olunca hamilelik var demekmisCanim resimdekinden daha koyu
Bana cokta olumlu gelmedi yaaBize de at bakalıminşallah olumlu olur
bilemedim ki canım çatladı mı bir kere çatlamıyor mu? benim ovu günlerim işte.. alt taraf gergin...hafif ağrılarım var bel ağrım daha kuvvetli... inşallah güzelce büyüsünler düzgünce çatlasınlarBen dun yine yaptim oncekine gore daha da koyu cikti, devam ediyor catlama demek ki))
O galiba adetin gecince oluyormus neyse yaa cuma adet olmazsam bir daha tekrarlarim artik yapmiyacam kesinlikle sadece uzuldugumle kaliyirumCanım t çizgisi c den daha koyu olunca hamilelik var demekmis
yokk ağrılarım keskinleşince yapıp teyit ediyim sonra bir de silikleştiğine bakarım diyorum elimde 2 tane kaldı daha da sipariş vermeyecem kuzum. öyle karar verdim.can09e tekrar yaptin mi?
5-6 tane olunca ayni gunde olmuyormus. Bilemedim. Saat 4-5 gibi yine yapicam bakayimbilemedim ki canım çatladı mı bir kere çatlamıyor mu? benim ovu günlerim işte.. alt taraf gergin...hafif ağrılarım var bel ağrım daha kuvvetli... inşallah güzelce büyüsünler düzgünce çatlasınlar
Koyu cikmadi mi hic?yokk ağrılarım keskinleşince yapıp teyit ediyim sonra bir de silikleştiğine bakarım diyorum elimde 2 tane kaldı daha da sipariş vermeyecem kuzum. öyle karar verdim.
hee doğru hepsinin boyutları bir değil çünküüü :) hayırlısı bakalım kuzum.5-6 tane olunca ayni gunde olmuyormus. Bilemedim. Saat 4-5 gibi yine yapicam bakayim
bir defa yaptım ya o gün. çok koyu değildi ama başlangıçtı zaten 12.gündeyim bugün.. ağrılarımla takip ederim.Koyu cikmadi mi hic?
O zaman degerlendir sen her gunu. Insallah bu ay alinir be kuzumhee doğru hepsinin boyutları bir değil çünküüü :) hayırlısı bakalım kuzum.
bir defa yaptım ya o gün. çok koyu değildi ama başlangıçtı zaten 12.gündeyim bugün.. ağrılarımla takip ederim.
Yok canım silik benim testlerde iki gün çok koyu çıktı sadece bugün annem gelip çocuğun yanında duracaktı gelmedi kan veremiycem gebelik testi aldırırım bekli eşimeSenin ovulasyon testlerin daha koyu cikiyor kan testi yaptirmaya calis ya da erken gebelik testi yap canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?