- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.241
aynen geliyor bence...Kızlar 7.testteyim yumurtlama günüm yakın mıdır sizce
Aramıza hoşgeldin canımSelam kızlar araniza yeni katıldım tesadüf bir önceki konudan yazdım neredeyse hepsini okudum sonra baktım yeni konu açılmış buraya zıpladım. Kısaca tekrar bahsedeyim tecrübeleriniz benim için önemli. 2 yi l önce gebelik yaşadım ama 2.5 aylıkken karnimda öldü. Son 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum meğer geç yumurtluyormusum. Son 2 ay bayağı üzerine düştüm.gecen ay 2 gün pozitifti 2+1 değerlendirdik birşey olmadi. Her yerden bir daha baktım çok yerde çift çizgi çıktığında o gün dahil 3-4 gün değerlendirin diyor. Bu ay 3 gündür çift çizgi çıkıyor dayanamadım gece bir daha test yaptim biraz siliklesme oldu ama hala koyuya yakın. Anlayacağınız 3 gün ve öncesinden 4 gündür her gün ilişki oluyor bir de buna 3 gün daha ekle. Gün aşırı ilişki saglikli diyorlar ama zaten geç yunurtluyorum hemen catlamiyor o yüzden kaçırmak istemedim. Bu ay çarpama yi gece sizin diğer konuya yazdıktan sonra hissettim ve siliklesti. Eğer bu ay hamile kalabilirsem size kademe kademe hepsini anlatıp paylaşıcam. Ilk gebelik kısa ve olumsuz oldu ama gebelik belirtilerini bildiğimden neredeyse 2 yıldır her ay gebelik belirtilerinin hepsini birebir yaşıyorum. Psikolojik dicem o da degilbir arkadaşınız havuç suyu iç dedi onu da ictim. Allah her isteyene hayırlı Sağlıklı evlat nasip etsin insallah
İnşallah hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimaaa deme ya..canın sağolsun canım.. bir dahaki aya gümbür gümbür gelir merak etme..
geçmiş olsun canım
Insallah canimGebe kalma oranin yuksek diyor yani yumurtlama donemi fakat senin bat geldi nerdeyse
Insallah gebeliktendir..
Canım ya inşaallah yükselir değerin hemen umutsuzluğa kapılma bu şekilde olan bi kaç kişiyi okumuştum sonradan yükseldi değerleriİnşallah hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
gebelik veya ovulasyon testi yaptın mı canım?Insallah canim
İnşallah sen test yaptın mı bugun alabildin miCanım ya inşaallah yükselir değerin hemen umutsuzluğa kapılma bu şekilde olan bi kaç kişiyi okumuştum sonradan yükseldi değerleri
Pozitif yönden bak en azından basit bi antibiyotik tedavisi ile hamile kalabilirsiniz :) bu tür durumlarda çift tedavisi veriyorlar umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz dualar sizler leKızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.
Uzun süredir gebe kalmayanlar bence bu testleri yaptırsın malum ben 2 yıldır korunmasına rağmen gebe kalamıyorum. Belki nedeni budur.
Öpüyorum sizleri
canın sağolsun olsun ..sen ol tedavini de ... ondan sonra başlarsınız çalışmalara... olmadı öbür ay olurrKızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.
Uzun süredir gebe kalmayanlar bence bu testleri yaptırsın malum ben 2 yıldır korunmasına rağmen gebe kalamıyorum. Belki nedeni budur.
Öpüyorum sizleri
Yok bugün yapmadım dün yapmıştım 20 ml kadar varsa çıkartıyormuş ama negatifti bu saatten sonra pozitif olacağını sanmıyorumİnşallah sen test yaptın mı bugun alabildin mi
Vulasyon testi de gebelik testi de yaptim gebelik negatif cikiyo ovu ayni koyu cikiyo canim erken gebelik testi almayi dusuniyorumgebelik veya ovulasyon testi yaptın mı canım?
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.
Uzun süredir gebe kalmayanlar bence bu testleri yaptırsın malum ben 2 yıldır korunmamama rağmen gebe kalamıyorum. Belki nedeni budur.
Öpüyorum sizleri
Ovulasyon aynı mı hiç koyulaşma falan YÖK mu?O
Vulasyon testi de gebelik testi de yaptim gebelik negatif cikiyo ovu ayni koyu cikiyo canim erken gebelik testi almayi dusuniyorum
Kızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.
Uzun süredir gebe kalmayanlar bence bu testleri yaptırsın malum ben 2 yıldır korunmamama rağmen gebe kalamıyorum. Belki nedeni budur.
Öpüyorum sizleri
Boyle canimOvulasyon aynı mı hiç koyulaşma falan YÖK mu?
Gecmis olsun tatlim hayirlisi buymus demek biraz zamani varmis böyle düşünKızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.
Öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?