Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 7.testteyim yumurtlama günüm yakın mıdır sizce

Eklentiler

• A7B63BE4-6F1C-4B12-8FB3-96E7FCD1CC69.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
Aramıza hoşgeldin canım

Kızlar benim ovu testim koyu çizgi çıkınca gebelik testi yaptım o zaman pozitif olduğunu öğrendim bence hamilelik bekleyenler lh yapsınlar bi bakalım nasıl çıkacak, benim doktorum bekle dedi hcg değerim yükselmiyo şimdilik bakalım ne olacak

Kızlar selam , benim adet bitti ama ovulasyona başlayamadım henüz çünkü eşimde klamidya enfeksiyonu çıktı (cinsel yolla bulasiyormus ) doktor bir tanıdığımız var eşine de yaptır demiş.hastanelrde yapılan testlerde bu enfeksiyon cikmaya biliyormuş ayrıca bu testi yaptırmayı söylemelisin demiş. Neyse bu enfeksiyon gebelik oluşumunu engelleyip kısırlığa bile neden oluyormuş tedavi edilmezse cuma günü tahlil verdim bugün sonucunu alıcam. Tedavisi kolay 1 hafta antibiyotik kullanılıyor ama bu süreçte ve sonraki haftalarda ilişki yok.bu yüzden başlamadım bende.brlirtileri çoğu zaman olmayabiliyormus eşimde olmadı kadınlarda akıntı vs. Yani bilmiyorum kafam çok karışık 2 ay once esimde cikmisti yine antibiyotik kullandi ama tekrar cikti ya bende var enfeksiyon ona geçti ben tedavi olmadığımdan sürekli o da kapıyor. Benim hayaller bu ay suya düştü anlayacağınız.

Uzun süredir gebe kalmayanlar bence bu testleri yaptırsın malum ben 2 yıldır korunmamama rağmen gebe kalamıyorum. Belki nedeni budur.

Öpüyorum sizleri

Pozitif yönden bak en azından basit bi antibiyotik tedavisi ile hamile kalabilirsiniz :) bu tür durumlarda çift tedavisi veriyorlar umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz dualar sizler le

canın sağolsun olsun ..sen ol tedavini de ... ondan sonra başlarsınız çalışmalara... olmadı öbür ay olurr

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun, enfeksiyon olduğu kan tahlilinde mi çıktı acaba? Yoksa spermiyogramda lökosit olunca mı farkedilmişti hatırlıyor musunuz?

Gecmis olsun tatlim hayirlisi buymus demek biraz zamani varmis böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…