- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.261
Çok koyu sen gebelik testi yaptın mıBoyle canim
Normal gebelik testi yaptim canim kac tane yaptim allah bilir hep sonradan hayalet cizgi cikiyordu hafta sonu yaptim hic cikmadi dun gece 4gibi sag yumurtaligim agriyo şiddetli erken gebelik testi aldammi diye dusunuyorumÇok koyu sen gebelik testi yaptın mı
Kan ver en garantisi ovutesti hamileliği işaret ediyor ne kadar süredir deniyorsunuzNormal gebelik testi yaptim canim kac tane yaptim allah bilir hep sonradan hayalet cizgi cikiyordu hafta sonu yaptim hic cikmadi dun gece 4gibi sag yumurtaligim agriyo şiddetli erken gebelik testi aldammi diye dusunuyorum
Bayağı koyu canım ya sen erken gebelik testi yap bence benim testler silikleştiği için kestim umudu sende var gibi ama çokta umut verip seni heveslendirmek istemem çünkü sonra insan üzülüyor keşke kan verseydin sağlık ocağı varmış evinin yakınındaBoyle canim
14.gunumden amaKan ver en garantisi ovutesti hamileliği işaret ediyor ne kadar süredir deniyorsunuz
Yarin giderim artik dicem ama kossskocaaa negatif cikti umitlerim suya dustuBayağı koyu canım ya sen erken gebelik testi yap bence benim testler silikleştiği için kestim umudu sende var gibi ama çokta umut verip seni heveslendirmek istemem çünkü sonra insan üzülüyor keşke kan verseydin sağlık ocağı varmış evinin yakınında
Canim yaptim ama kocaman negatif ciktiCaniimm yapabildin mi erken gebelik testi. Ben bugün norml test bile yapmadim iyice moralim bozuluyor
Canım ovulasyon koyu çıkıyor ama sende benim gibi oldun ya inşaallah gebesindir belki daha erkendirYarin giderim artik dicem ama kossskocaaa negatif cikti umitlerim suya dustu
3gun kaldi canim ben umidimi kestim yok gibi ama bu yumurta agrisi ne yaaa acayip dercede agriyo esim hastaneye gidelim diuo negatif gormemek icin gitmiyorumCanım ovulasyon koyu çıkıyor ama sende benim gibi oldun ya inşaallah gebesindir belki daha erkendir
Amin inşallah allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallahHoş geldin aramıza :) çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın tez zaman hayırlı bi şekilde nasip etsin.
Git bence en azından muayene olursun bide sorarsın neden böyle oluyor diye3gun kaldi canim ben umidimi kestim yok gibi ama bu yumurta agrisi ne yaaa acayip dercede agriyo esim hastaneye gidelim diuo negatif gormemek icin gitmiyorum
Amin inşaallahAmin inşallah allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Canim akil vermek gibi olmazsin ama bence bekle persembe gunu adet olmazsan git test yaptir negaatif cikarsa cok uzulursunYarin giderim artik dicem ama kossskocaaa negatif cikti umitlerim suya dustu
Erken dönem testi mi bu markası nedirYarin giderim artik dicem ama kossskocaaa negatif cikti umitlerim suya dustu
Benimde aynısıYarin giderim artik dicem ama kossskocaaa negatif cikti umitlerim suya dustu
Insallah canim bundan sonra beklicemCanim akil vermek gibi olmazsin ama bence bekle persembe gunu adet olmazsan git test yaptir negaatif cikarsa cok uzulursun
Erken dönem testi mi bu markası nedir
Kismet canim zamanimiz var demekkiBenimde aynısı
Aynen canımKismet canim zamanimiz var demekki
Sen kac senelik evlisin bebis varmiAynen canım
Rüyamda bi akrabamızı hamile görmüştüm herkes sen hamile olacaksın falan dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?