Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ne dice m ben bit kere videoda ovulasyon testini anlatırken gördüm adet düzensizdir eğer yumurtlama olduktan sonra son girdiğin ilişkiden itibaren 17 gün say diyordu bir de öyle baksan o zaman gebelik gösterirmiş

Yumurta çatladığını gördükten sonra son girdiğiniz ilişkiden itibaren 17 gün say diyorlar bir de öyle yap bakalim ne çıkacak gebelik o zaman anlaşılır diyorlar öncesinde yanıltır diyen var

Merhaba bnde yeni katıldım gruba aynı durumdan muzdaribim c. Tesı adet gunum du olmadım hala adet gunum ve onceki ıkı gun lh testler boyle gebelik testi c. Tesi yaptım negatıdtı yarn yapacagm tekrar

Eklentiler

• IMG-20181222-WA0004.webp
    7 KB · Görüntüleme: 55
Pozitif yönden bak en azından basit bi antibiyotik tedavisi ile hamile kalabilirsiniz :) bu tür durumlarda çift tedavisi veriyorlar umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz dualar sizler le
Öyle tabi canım. Allah daha büyük dertlerle sınamasın kimseyi.

canın sağolsun olsun ..sen ol tedavini de ... ondan sonra başlarsınız çalışmalara... olmadı öbür ay olurr
Aynen canım kısmet artık.

sanki bizim de hemen oldu da M Mavi Rapunzel
Deli :)

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Sağol canım amin.

Çok geçmiş olsun, enfeksiyon olduğu kan tahlilinde mi çıktı acaba? Yoksa spermiyogramda lökosit olunca mı farkedilmişti hatırlıyor musunuz?
Ya aslında şöyle eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi doktora gittiğinde detaylı tahlil yaptırmış orda çıkmış. 2 asilama oldum hiçbirinde bu durumdan bahsetmediler sorun yok dediler ama asilamalari başarılı olmadı tanı bu durumdan mi başka şeymi bilemiyorum.sonra ilaç kullandı tekrar tahlil.yaptirdi sorun yok dediler ama geçen hafta yine tekrarlamis doktor bu sefer senden eşine bulaştıysa tedavi olsanda esin tedavi olmadıkça sürekli enfeksiyon kaparsin demiş bende tahlil verdim.iste.

Gecmis olsun tatlim hayirlisi buymus demek biraz zamani varmis böyle düşün
Sağol canım aynen hayırlısı herşeyin.

Merhaba bnde yeni katıldım gruba aynı durumdan muzdaribim c. Tesı adet gunum du olmadım hala adet gunum ve onceki ıkı gun lh testler boyle gebelik testi c. Tesi yaptım negatıdtı yarn yapacagm tekrar
Regl düzensizliğin var mı belki yumurtlama günündür kan ver olmadı

Yumurtlama gunum 7 aralıktaydı duzensızlıgm yok ama sadece birkaç gun ileri atar
Bazen testte çıkmıyor ama benim de böyle koyuydu hatta yumurtlama zannettim ama gebelikmiş... malesef kimyasal gebelik sanırım çünkü değerim düşüyor siz geciktikçe sonra kan verin bence

Bazen testte çıkmıyor ama benim de böyle koyuydu hatta yumurtlama zannettim ama gebelikmiş... malesef kimyasal gebelik sanırım çünkü değerim düşüyor siz geciktikçe sonra kan verin bence
Cok. Üzücü bnde yarn test yapacagm kan ona göre vericm varsa inşallah kimyasal degldir bir kere yaşadım korkuyorum tekrar olacak dıye

Benim 10 11 pik oldu 12si siliklesti 10 11 degerlendirdik 27 aralik bat kan testi yaptirsam cikar mi ki acaba. Gebelik testi hep negatif delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…