- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.281
6 aylık daha yeni ama yaş 29 o yüzden acele ediyorumSen kac senelik evlisin bebis varmi
Bende dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatifi gorunce cok uzuldum o yuzden sanada dedim canimInsallah canim bundan sonra beklicem
Canim ne dice m ben bit kere videoda ovulasyon testini anlatırken gördüm adet düzensizdir eğer yumurtlama olduktan sonra son girdiğin ilişkiden itibaren 17 gün say diyordu bir de öyle baksan o zaman gebelik gösterirmişAdet olamadim canim ama adet belirtilerim başladı göğus hassasiyeti kasiklarda ve belde sancilanma oluyor. Gebelik testi yapmadim ovulasyin testi ile takip ediyorum canim. Nerdeyse bu ayki yumurtlama zamanim yaklasti yaa normal adet dongum yok benim hep duzensiz oluyorum ben. Bu yuzden üç aydir ovulasyon takibi yapiyorum gecen iki ay 30 günde düzenli oldu ama tutturamadik. Bu ayda cok sacma oldu boyle.
Yumurta çatladığını gördükten sonra son girdiğiniz ilişkiden itibaren 17 gün say diyorlar bir de öyle yap bakalim ne çıkacak gebelik o zaman anlaşılır diyorlar öncesinde yanıltır diyen varKızlar merhaba benim bat 27 aralık sabah gebelik testi yaptım negatif cumada erken gebelik testi yaptım negatif. Erken mi acaba? adetten ne kadar önce öğreniliyor? ya da testte tek çizgiyi görüp hamile olduğunu duyan var m
Çok teşekkür ederimAramıza hoşgeldin canım
Insallah olur canim ben 6senelik evliyim 23 yasindayim gecen sene ilk gebelik yasadim dusukle sonuclandi6 aylık daha yeni ama yaş 29 o yüzden acele ediyorum
Insaallah canim beklicem artik 6senedir bir kere cifr cizgi yakaladım oda dusuk oldu sabirla sinaniyoruz canim bi nevi test ediliyoruzBende dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatifi gorunce cok uzuldum o yuzden sanada dedim canim
Merhaba bnde yeni katıldım gruba aynı durumdan muzdaribim c. Tesı adet gunum du olmadım hala adet gunum ve onceki ıkı gun lh testler boyle gebelik testi c. Tesi yaptım negatıdtı yarn yapacagm tekrarKızlar benim ovu testim koyu çizgi çıkınca gebelik testi yaptım o zaman pozitif olduğunu öğrendim bence hamilelik bekleyenler lh yapsınlar bi bakalım nasıl çıkacak, benim doktorum bekle dedi hcg değerim yükselmiyo şimdilik bakalım ne olacak
Öyle tabi canım. Allah daha büyük dertlerle sınamasın kimseyi.Pozitif yönden bak en azından basit bi antibiyotik tedavisi ile hamile kalabilirsiniz :) bu tür durumlarda çift tedavisi veriyorlar umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz dualar sizler le
Aynen canım kısmet artık.canın sağolsun olsun ..sen ol tedavini de ... ondan sonra başlarsınız çalışmalara... olmadı öbür ay olurr
Deli :)
Sağol canım amin.Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Ya aslında şöyle eşim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi doktora gittiğinde detaylı tahlil yaptırmış orda çıkmış. 2 asilama oldum hiçbirinde bu durumdan bahsetmediler sorun yok dediler ama asilamalari başarılı olmadı tanı bu durumdan mi başka şeymi bilemiyorum.sonra ilaç kullandı tekrar tahlil.yaptirdi sorun yok dediler ama geçen hafta yine tekrarlamis doktor bu sefer senden eşine bulaştıysa tedavi olsanda esin tedavi olmadıkça sürekli enfeksiyon kaparsin demiş bende tahlil verdim.iste.Çok geçmiş olsun, enfeksiyon olduğu kan tahlilinde mi çıktı acaba? Yoksa spermiyogramda lökosit olunca mı farkedilmişti hatırlıyor musunuz?
Sağol canım aynen hayırlısı herşeyin.Gecmis olsun tatlim hayirlisi buymus demek biraz zamani varmis böyle düşün
Regl düzensizliğin var mı belki yumurtlama günündür kan ver olmadıMerhaba bnde yeni katıldım gruba aynı durumdan muzdaribim c. Tesı adet gunum du olmadım hala adet gunum ve onceki ıkı gun lh testler boyle gebelik testi c. Tesi yaptım negatıdtı yarn yapacagm tekrar
Insallah tez zamanda pozitifi goruruz canimInsaallah canim beklicem artik 6senedir bir kere cifr cizgi yakaladım oda dusuk oldu sabirla sinaniyoruz canim bi nevi test ediliyoruz
Insallah canimInsallah tez zamanda pozitifi goruruz canim
buyrun benimDeli :)
Yumurtlama gunum 7 aralıktaydı duzensızlıgm yok ama sadece birkaç gun ileri atarRegl düzensizliğin var mı belki yumurtlama günündür kan ver olmadı
Bazen testte çıkmıyor ama benim de böyle koyuydu hatta yumurtlama zannettim ama gebelikmiş... malesef kimyasal gebelik sanırım çünkü değerim düşüyor siz geciktikçe sonra kan verin benceYumurtlama gunum 7 aralıktaydı duzensızlıgm yok ama sadece birkaç gun ileri atar
Canım sen yinede gebelik testine ara sıra bak belki belirir ikinci çizgiInsallah canim
Adetimi beklicem canim gelmezse yapicam inşaallahCanım sen yinede gebelik testine ara sıra bak belki belirir ikinci çizgi
Cok. Üzücü bnde yarn test yapacagm kan ona göre vericm varsa inşallah kimyasal degldir bir kere yaşadım korkuyorum tekrar olacak dıyeBazen testte çıkmıyor ama benim de böyle koyuydu hatta yumurtlama zannettim ama gebelikmiş... malesef kimyasal gebelik sanırım çünkü değerim düşüyor siz geciktikçe sonra kan verin bence
Ben az önce yaptığın test için dedim canım bazen sonradan ikinci çizgi çıkıyor yaAdetimi beklicem canim gelmezse yapicam inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?