Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 10 11 pik oldu 12si siliklesti 10 11 degerlendirdik 27 aralik bat kan testi yaptirsam cikar mi ki acaba. Gebelik testi hep negatif delirmek üzereyim
15 gün gecmesi gerekmiş en azından canm kan testi ıcınde cnku bazen gec döllenme w olabiliyormus bosuna uzuntu dıye diyorum az daha bekle

Kizlar tespihle dilek dileme var ben uniyi kazanmak icin yaptigimda dilegim gerceklesti abla ev istedi yapti oldu. Gecen ay ben abimin yanina gittim esiyle birlikte yapmistik biraz once yengemle konustum dun adet olmasi gerekirken olmamis insallah hamiledir ve insallah dilegimiz kabul olur. Denemek isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim kim yaptiysa dilegi kabul oldu.

Hangi tesbihat canim

Hangi tesbihat canim
Canim tesbihat degilde. Once iki rekat namaz kiliyorsun sonra istedigin seyi soyleyip tesbihi alip her bir tanesi icin bir fatiha 3 ihlas suresini okuyorsun o sure zarfinda hic konusmuyorsun bittikten sonra tesbihi kibleye taraf yukati bir yere asiyorsun perde falan olur dilegin kabul olana kadar onu orada asili birakiyorsun. Dilegin kabul oldugunda onuda alio 40 tesbihle birlikte dagitiyorsun. Yapan herkes tavsiye ediyor sahsen kendimde yaptim dilegim kabul oldu cok sukur

Guzelmis canim bende bu k.k de bi konuda meryem suresinde bi ayet var gebelik onu cekiyorum bakalim

Guzelmis canim bende bu k.k de bi konuda meryem suresinde bi ayet var gebelik onu cekiyorum bakalim
N’aptın cnm ne oldu senin testler..belki arka sayfalarda yazmışsındır ama okuyamadım kafam yerinde değil şuan..merak ettim...bende de geldim keseyi görürüm Bugün dedim ama dr net bişey söylemedi bişey var gibi ama emin olamadım diyor bana..var gibi ne demek yaa

Bana da öyle demişti canım merak etme var gibi diyorlarsa vardır:) bana da emin olamadım demişti ertesi hafta gittiğimde 13mm olmuştu o zaman emin oldu artık:)

Çok teşekkürler cevabınız için, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Erken gebelik testi yaptim canim negatif beklemeyi dusunuyirum adete kadar ovu testlerim hala koyu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…