Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da öyle demişti canım merak etme var gibi diyorlarsa vardır:) bana da emin olamadım demişti ertesi hafta gittiğimde 13mm olmuştu o zaman emin oldu artık:)
Ayyy inşallah canım böyle duyunca içim rahatlıyor..yarın kan vereyim diyorum tekrar olması gerektiği gibi çıkarsa başka dr gideyim bari

Bulantı varsa kalp atışı başlamıştır maşallah zaten bulantı sağlıklı gebeliğe işarettir korkmayın hiç :) sağlıkla gelsin dünyaya

Bulantı varsa kalp atışı başlamıştır maşallah zaten bulantı sağlıklı gebeliğe işarettir korkmayın hiç :) sağlıkla gelsin dünyaya
Çok yanlış bir söylem .
Bulantının en dibini yaşadım .
Ama sonuç kötü bitti..

Sağlıkla sıhhatle gelsın

Çok yanlış bir söylem .
Bulantının en dibini yaşadım .
Ama sonuç kötü bitti..

Sağlıkla sıhhatle gelsın

O zaman kişiden kişiye değişiyor diyelim. 5 gebelik yaşadım 5i de 5.haftada başlıyordu bulantı, ne zaman bulantı kesiliyordu azalıyordu kalp atışı durmuştu 10 haftalık anlamıştım zaten. Diğerleri de öyle. Çok şükür oğlum sağlıklı yanımda. Onda hele serumlarla ayakta duruyordum. Kaç tane dr un dediği laf bu. Bulantı varsa korkmayın ama 3.aydan önce azalırsa birden biterse sıkıntı olabilir diye. İlk kez sizde farklı durum duydum, oluyormuş demekki. İnşallah arkDaşımızın bulantıları da sağlıklı bir gebeliğe işaret olsun diyelim.

Benımde 5 hafta bulanıtm başladı . Kürtaj sonrasında bile devam etti. Doktora sordum . Bulantının olması bebekten değil hormonlardan dedi .

İnşallah arkadaşımızın bebeği sağlıkla sıhhatle gelir .. Aklına hiç kötü birşey getirmesin . Rabbım ne derse o olur

Bende geçen sene hamile kaldığımda bulantılarım geç başladı ve yok denecek kadar azdı yani 2-3 gün oldu diyebilirim sonra internette okuduğum kadarıyla boş gebelik alametiymiş ve öylede oldu boş kese iki ay karnımda durdu ve ben bu süreçte hiç çıkarmadım. Sanırım o 2-3 günlük bulantıda psikolojikti kişiden kişiye değişir illaki ama ben böyle tecrübe edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…