- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.321
Bir sorun yok umarim sende ve esindeİnşallah canım 3 sene oldu evleneli hiç korunmadık ama olmadı nasip..
Dr neden 3 yildir olmadigini soylemedi mi?Bende Adet düzensizliği oluyor bazı aylarda onun dışında bi sorun gözükmüyor
Kaç gün önce yaptın bende yaptım bende negatifi gördüm.Benim 28-30 adt tarihğm tam net bit tarih olmuyorErken gebelik testi yaptim canim negatif beklemeyi dusunuyirum adete kadar ovu testlerim hala koyu anlamadim
Teşekkür ederim canim bir de oyle deneyimCanim ne dice m ben bit kere videoda ovulasyon testini anlatırken gördüm adet düzensizdir eğer yumurtlama olduktan sonra son girdiğin ilişkiden itibaren 17 gün say diyordu bir de öyle baksan o zaman gebelik gösterirmiş
Ayyy inşallah canım böyle duyunca içim rahatlıyor..yarın kan vereyim diyorum tekrar olması gerektiği gibi çıkarsa başka dr gideyim bariBana da öyle demişti canım merak etme var gibi diyorlarsa vardır:) bana da emin olamadım demişti ertesi hafta gittiğimde 13mm olmuştu o zaman emin oldu artık:)
Benim de öyle kusmam yok çok şükür henüz kusmadım ama sabahları midem çalkalanıyor resmen. Leblebi yiyip su içiyorum folik asit içicem diye ama yani o suyu içince sanki çamaşır suyu içmiş gibi oluyorum. Yol da sarsıyor biraz :)
Çok yanlış bir söylem .Bulantı varsa kalp atışı başlamıştır maşallah zaten bulantı sağlıklı gebeliğe işarettir korkmayın hiç :) sağlıkla gelsin dünyaya
Çok yanlış bir söylem .
Bulantının en dibini yaşadım .
Ama sonuç kötü bitti..
Sağlıkla sıhhatle gelsın
Benımde 5 hafta bulanıtm başladı . Kürtaj sonrasında bile devam etti. Doktora sordum . Bulantının olması bebekten değil hormonlardan dedi .O zaman kişiden kişiye değişiyor diyelim. 5 gebelik yaşadım 5i de 5.haftada başlıyordu bulantı, ne zaman bulantı kesiliyordu azalıyordu kalp atışı durmuştu 10 haftalık anlamıştım zaten. Diğerleri de öyle. Çok şükür oğlum sağlıklı yanımda. Onda hele serumlarla ayakta duruyordum. Kaç tane dr un dediği laf bu. Bulantı varsa korkmayın ama 3.aydan önce azalırsa birden biterse sıkıntı olabilir diye. İlk kez sizde farklı durum duydum, oluyormuş demekki. İnşallah arkDaşımızın bulantıları da sağlıklı bir gebeliğe işaret olsun diyelim.
Hadi hayırlı haberler inşaallahKızlar 3 gun var bata ama ben kan verdim daha fazla umitlenmek istemiyorum yoksa bileyim artık kafayi yemek uzereyim
Insallaahhh korka korka bekliyorun sonucuHadi hayırlı haberler inşaallah
Benim de bazen düzensiz oluyo 3gun var ama 35gunde oluyorum bazen 40a kadar cikiyoKaç gün önce yaptın bende yaptım bende negatifi gördüm.Benim 28-30 adt tarihğm tam net bit tarih olmuyor
Rabbim güzel haberler aldirsin inşallahInsallaahhh korka korka bekliyorun sonucu
Umarim idrar testi yaptim simdi yine tertemiz tek çizgiRabbim güzel haberler aldirsin inşallah
Adete kaç gün vardıKizlar 1.6 sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?