- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.521
Hiç böyle zor hamile kalındığını bilmezdim. Çevremde her evlenenin bikaç aya karnı belirirdi. Rabbim inşallah bize de evlat kokusu almayı nasip eder. Bizi çocukla imtihan etmez diye hergün dua ediyorum.Ben de 2 yıldır çocuk istiyordum ama son 2 ay kadar yoğun değil zaten Geçmişe baktığımda hep otomatik olan zamanda ilişkiye girmişim ve tutmamış eğer benim son 2. Ay tekrar tutmazsa kesin doktora gidicem
Geçen ay sadece folik asit kullandım bu ay da inofolic pembe kutuyu verdi onu kullanıyorum. Israrla daha etkilisi varmı dedim onları da ver kullanıyım hocam dedim , yok bu yeterli eğer bunla 3 aya olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi.Banada doktor bir sorun yok adetin düzenli dedi bende 5 aydır hamile kalamıyorum canım bir takviye kullanıyormusun
Evet normal sartlarda catlama +14te adetin gelmesi beklenir..Çok geçmiş olsun. Çok yaygın sanırım kimyasal gebelik. Çok rastlıyorum.
Benim de 21. Günde oldu yumurtlama. 20 21 22 yi değerlendirdim. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün bugün. Çok merak ettiğim ancak cevabını bulamadığım bi soru var. Her zaman yumurtlamadan en az 14 gün sonra mı adet başlar ? Ve sadece adetimin yaklaştığını hissediyorum tipik adet öncesi belirtileri yaşıyorum. Olmadı galiba öyle hissediyorum. Adetim normal takvime göre yarın bekleniyor. Ama eğer yumurtlamadan 14 gün sonraysa ileri atacak Pazar günü başlayacak demek oluyor.
Haklısın aslında ama işte elimde olmuyor etrafımda herkes sorup duruyor. Laf çarpanı mı dersin, hadi artık hala olcam babaanne olcam diyenler niye hala yok diyenler olduğu için sakin kalamıyorum.4 ayda neden umutsuzluga kapiliyorsun ki biraz sabirli ol yillardir bekleyen insanlar var arkadasim 6 yildi evliydi olmuyordu gecen ay hamile kaldi umudunu sakin yitirme ve cokta stres yapma stresten olacagi varsada olmaz
20. Gün koyulaşmaya başladı anladım yaklaştığını değerlendirdim. 21.gün t nin koyuluğu c yi geçti değerlendirdim. 22. Gün silinmeye başladı. O günü de değerlendirdim.Evet normal sartlarda catlama +14te adetin gelmesi beklenir..
Catlamadan sonra 10.gunde kanda cikar diye okumustum ama teyit edilemedi :)
Ovu kullaniyordun degilmi yumurtlamadan ziyade catlamadan sonra 14..
Siliklesmesi ne zmn oldu?
Ben teyit edeyim o zaman canım çatladıktan 10gün sonra idrar testinde çıktı. 11.gün de kan testi yaptırdım orada çıktı:) ama tabii kişiden kişiye değişir.Evet normal sartlarda catlama +14te adetin gelmesi beklenir..
Catlamadan sonra 10.gunde kanda cikar diye okumustum ama teyit edilemedi :)
Ovu kullaniyordun degilmi yumurtlamadan ziyade catlamadan sonra 14..
Siliklesmesi ne zmn oldu?
sen erken öğrenmiştin dimi hatırladım çatlamadan +10da idrarda çıktı hemii kanda bile değil süperBen teyit edeyim o zaman canım çatladıktan 10gün sonra idrar testinde çıktı. 11.gün de kan testi yaptırdım orada çıktı:) ama tabii kişiden kişiye değişir.
Canım sen millet hala, babanne olsun diye mi çocuk doğuracakmışsın ne kadar bencil insanlar ya. Çocuk bizim özelimiz siz karışmayın olduğu zaman duyarsınız zaten de. Ay sinir oldum ya. Ben de akrabalarımdan değil de memlekete gittiğimde çevreden çok duydum akıl veren 2 yıl boyunca. Şimdi de ne yiyip ne içeceğime akıl vermeye kalkıyor buradaki çevrem. Bu insanlar bitmez gerçekten. Ben de bozuyorum karışanı napayım susup strese gireceğime çenelerini tutmayı öğrensinler. Sen de ver cevabını içine atma.Haklısın aslında ama işte elimde olmuyor etrafımda herkes sorup duruyor. Laf çarpanı mı dersin, hadi artık hala olcam babaanne olcam diyenler niye hala yok diyenler olduğu için sakin kalamıyorum.
Yok canım loboquick’in normal gebelik testiydisen erken öğrenmiştin dimi hatırladım çatlamadan +10da idrarda çıktı hemii kanda bile değil süper
penelopem bak canım duskapani teyit etti...
22. gün ne oluyor ona 10 ekle hangi güne denk geliyor istersen yap testi ya da kesin olsun kan ver.. acelen yoksa da bekleyebilirsin...
duskapani canım senin erken gebelik testi miydi?
kalp atışını duydunuz mu daha beklemede misin canım? 5 ocak seninki miydi?Yok canım loboquick’in normal gebelik testiydi
Gürbüz kedininkiydi o canım:) ben duydum geçen hafta çok şükür haftaya tekrar çağırdı dün bulantı için gitmiştim serum verdi bakmadı tekrar. Benimki beta hcg yi biraz fazla salgılıyor galiba bu kadar bulantı yaptığına göre:) o yüzden erken öğrendim zaten çabuk arttı benim beta. 1000 olması gereken gün 2bin filan olmuştı sonra bir daha baktırmadım ama kalp atışıyla beraber bulantılar da arttı.kalp atışını duydunuz mu daha beklemede misin canım? 5 ocak seninki miydi?
yoksaGurbuzKedi miydiii.? :))
gelin arada yahu
Beta yüksek olunca ikiz diyorlar ama sizinde öyle olmasınGürbüz kedininkiydi o canım:) ben duydum geçen hafta çok şükür haftaya tekrar çağırdı dün bulantı için gitmiştim serum verdi bakmadı tekrar. Benimki beta hcg yi biraz fazla salgılıyor galiba bu kadar bulantı yaptığına göre:) o yüzden erken öğrendim zaten çabuk arttı benim beta. 1000 olması gereken gün 2bin filan olmuştı sonra bir daha baktırmadım ama kalp atışıyla beraber bulantılar da arttı.
Millete ne bakiyorsun birinciyi dogur hemen arkasundan ikinciyi isterler hep bir beklenti icindeler. Soranlara rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak de laf carpanlara da bakma inanclari tam olsaydi Allahin nasip etmedigini anlar laf carpmazlardi bu tur seyler icinde kendini strese koyma hic olmaz o zamanHaklısın aslında ama işte elimde olmuyor etrafımda herkes sorup duruyor. Laf çarpanı mı dersin, hadi artık hala olcam babaanne olcam diyenler niye hala yok diyenler olduğu için sakin kalamıyorum.
Benim doktoruma ben önceki aylar söyledim iğne yapacakmısınız diye 21. Gün progesteron değerine baktı değer iyi çıkınca gerek yok iğneye kendi çatlar dedi yine bir sor istersen canım aklında kalmasın klomen mi kullanuyorsunBenimde 5 ay oldu deneyeli bende acaba dedim.biz istesek yaparmı die
kalp atışını duydunuz mu daha beklemede misin canım? 5 ocak seninki miydi?
yoksaGurbuzKedi miydiii.? :))
gelin arada yahu
Aa ne kadar güzel.demekmetkili 3 ay dediğine göreGeçen ay sadece folik asit kullandım bu ay da inofolic pembe kutuyu verdi onu kullanıyorum. Israrla daha etkilisi varmı dedim onları da ver kullanıyım hocam dedim , yok bu yeterli eğer bunla 3 aya olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi.
Yok canım benimki tek:) tekte de bazen böyle 3-4 kat artış olabiliyormuşBeta yüksek olunca ikiz diyorlar ama sizinde öyle olmasın
Hayırlısı olsun canım bu kimyasal da neyse moda oldu herkes yaşıyor yaa ben de ilk kez duydum yaşadım ağustos da. Regl gününden 5 gün sonra kanama başlamıştı. Peşine hemen hamile kalan çok var canım moralini yüksek tut. Beni örnek alma benim ağustos sonra eylül de 2 tane kimyasal yaşadım peşpeşe sojrs bıraktım rahim biraz toparlansın şaşırdı dedim işte bu 3.ay bakalım hayırlısı olsun ama sen iyi örnekleri oku düşün okur hayırlısıyla ben riskli gebeyim zaten. Yani hamile kalsamda 3.aya kadar riskli benim kimseye söylemiyoruz biz zaten hamileliği 3.ayda ikili tarama vs bakılır sonra ailelere söyleriz biz. Kayıpları da kimse bilmez benim herkes üzücü gözlerle bakıyor acıyorlar sevmiyorum. Sadece 6 aylık kayıbımı biliyorlar. Şimdi yine olsa 3.aya kadR gelebilirsek Allahım nasip ederse öyle söyleriz ailelereGünaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
Canım benim bunlara diyeceğiniz tek cevap var eşinle de anlaş, kendi ailene bile kesinlkle 1 yıl düşünmüyoruz de mutlaka. Biraz evliliğimizi tadını çıkaralım de. Çeneleri böyle kapanır anca. Bana bile 2.ne zaman yapacaksınız bak 3 yaşına giricek hadi düşünmeye başlayın hemen olmaz zaten siz düşğnmeye başlayın diyorlae bir de :)))) bende keisnlkle 4 yaşına kadar düşğnmğyoruz diyorum zaten taşınma durumu var 1 sene sonra, yeni eve geçelim o zaman yapıcam diyorum susyyorlae kimse bişey demiyor artık ama ben devam çalışmaya :))))) olunca 3 aylık da olsun o zaman deriz aaa düşünmğyorduk ama süpriz oldu erken geldi derim :)))Haklısın aslında ama işte elimde olmuyor etrafımda herkes sorup duruyor. Laf çarpanı mı dersin, hadi artık hala olcam babaanne olcam diyenler niye hala yok diyenler olduğu için sakin kalamıyorum.
Yok kullanmıyorum bi ilaç canım ama ovülasyonla takip ettiğimde zor çatladığını farkettim uzun süre cifr çizgi kaldı mesela ondan dedm acaba istesem rics etsem yumurta takibi yapıp iğne yaparmı acaba dieBenim doktoruma ben önceki aylar söyledim iğne yapacakmısınız diye 21. Gün progesteron değerine baktı değer iyi çıkınca gerek yok iğneye kendi çatlar dedi yine bir sor istersen canım aklında kalmasın klomen mi kullanuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?