- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.541
Masallah canim.. cok sevindim.. degerlerin nasil onlara baktilar mi kan sayim falan.?Gürbüz kedininkiydi o canım:) ben duydum geçen hafta çok şükür haftaya tekrar çağırdı dün bulantı için gitmiştim serum verdi bakmadı tekrar. Benimki beta hcg yi biraz fazla salgılıyor galiba bu kadar bulantı yaptığına göre:) o yüzden erken öğrendim zaten çabuk arttı benim beta. 1000 olması gereken gün 2bin filan olmuştı sonra bir daha baktırmadım ama kalp atışıyla beraber bulantılar da arttı.
Ben oğlumda da öyleydi beta çok yüksek gdiyordu aşırı da bulantım vardı :)) ayy o bulantıları serumları baygınlıkları bile özlüyor insan :)) sağlıkla gelsin kuzucukGürbüz kedininkiydi o canım:) ben duydum geçen hafta çok şükür haftaya tekrar çağırdı dün bulantı için gitmiştim serum verdi bakmadı tekrar. Benimki beta hcg yi biraz fazla salgılıyor galiba bu kadar bulantı yaptığına göre:) o yüzden erken öğrendim zaten çabuk arttı benim beta. 1000 olması gereken gün 2bin filan olmuştı sonra bir daha baktırmadım ama kalp atışıyla beraber bulantılar da arttı.
Hee ya gecen hafta duymus sukur. Seninki kalmis benim aklimda sen git yaa bence gor insallahh...
Ah canım gerçekten özleniyor mu bu bulantılar:) amin inşallah sağlıkla gelir hep onun için dua ediyorum zatenBen oğlumda da öyleydi beta çok yüksek gdiyordu aşırı da bulantım vardı :)) ayy o bulantıları serumları baygınlıkları bile özlüyor insan :)) sağlıkla gelsin kuzucuk
Vitaminlere falan yaniMasallah canim.. cok sevindim.. degerlerin nasil onlara baktilar mi kan sayim falan.?
Evet canım baktılar Tsh değerim biraz düşmüş sınırlar içerisinde ama alt sınıra yakın çıkmış bugün dahiliyeye gideceğim onun için randevu aldım. Doktor belki bu da bulantı yapabilir dedi bir de dahiliyeci baksın dedi. Onun dışındaki her şey normal çıktı.Masallah canim.. cok sevindim.. degerlerin nasil onlara baktilar mi kan sayim falan.?
hoş geldin yarın belli olur sanırım koyulaşmış ama tabi.Kızlar mrb aranıza yeni katıldım. ovulasyon testim bugün pik yapmışmı yumurtlama günümmü sizce
sevindim canım o da ilaçlık değildir heralde onun dışında ne yapabilirler bilemedim.. iyi sonuçlarla gel inşallah.Evet canım baktılar Tsh değerim biraz düşmüş sınırlar içerisinde ama alt sınıra yakın çıkmış bugün dahiliyeye gideceğim onun için randevu aldım. Doktor belki bu da bulantı yapabilir dedi bir de dahiliyeci baksın dedi. Onun dışındaki her şey normal çıktı.
İnşallah canım çok sağ olsevindim canım o da ilaçlık değildir heralde onun dışında ne yapabilirler bilemedim.. iyi sonuçlarla gel inşallah.
sende sağol :)İnşallah canım çok sağ ol
Doktoruna bağlı canım kimi doktorlar kabul ediyor yinede bundan bahsedip sorabilirsin muhtemelen de yumurta takibiyle bakar son duruma göre iğne verebilirYok kullanmıyorum bi ilaç canım ama ovülasyonla takip ettiğimde zor çatladığını farkettim uzun süre cifr çizgi kaldı mesela ondan dedm acaba istesem rics etsem yumurta takibi yapıp iğne yaparmı acaba die
Özlenmez mii :) aradan yıllar geçince özleniyor canım. Benim mide sorunum olduğu için 3 ay bulantı, kalan 6 ay da öide yanmasıyla geçiyor :))) doğuma gidene kadar su içsem yanıyordu 9 şişe gaviscon içmiştim resmen asla geçmiyordu. Sağlıkla kucağıma alınca herşey silinmişti ama zorluklar acılar herşey bitmişti şükürler olsın. Rabbim önce sana nasip etsin sağlıkla al kucağına, sonra da bize :)Ah canım gerçekten özleniyor mu bu bulantılar:) amin inşallah sağlıkla gelir hep onun için dua ediyorum zatenAllah isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı evlatlar inşallah:)
Cok gecmis olsun canim insallah tekrar hemen hamile kalirsin ve bu sefer saglikla kucagina almak nasip olurGünaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
Amiiin inşallahÖzlenmez mii :) aradan yıllar geçince özleniyor canım. Benim mide sorunum olduğu için 3 ay bulantı, kalan 6 ay da öide yanmasıyla geçiyor :))) doğuma gidene kadar su içsem yanıyordu 9 şişe gaviscon içmiştim resmen asla geçmiyordu. Sağlıkla kucağıma alınca herşey silinmişti ama zorluklar acılar herşey bitmişti şükürler olsın. Rabbim önce sana nasip etsin sağlıkla al kucağına, sonra da bize :)
Daha koyu olması gerekiyor canım bugün akşam bir daha yap istersen belki koyulaşırEki Görüntüle 2219114
Bu ay ilk defa yapiyorum sizce yumurtlama bugün mü yoksa dahada koyu mu olması lazım?
Peki daha koyu olmazsa bugünü degerlendireyimmi dün değerlendirdik ara veriyiimmiDaha koyu olması gerekiyor canım bugün akşam bir daha yap istersen belki koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?