Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah canim.. cok sevindim.. degerlerin nasil onlara baktilar mi kan sayim falan.?

Ben oğlumda da öyleydi beta çok yüksek gdiyordu aşırı da bulantım vardı :)) ayy o bulantıları serumları baygınlıkları bile özlüyor insan :)) sağlıkla gelsin kuzucuk

Ben oğlumda da öyleydi beta çok yüksek gdiyordu aşırı da bulantım vardı :)) ayy o bulantıları serumları baygınlıkları bile özlüyor insan :)) sağlıkla gelsin kuzucuk
Ah canım gerçekten özleniyor mu bu bulantılar:) amin inşallah sağlıkla gelir hep onun için dua ediyorum zaten Allah isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı evlatlar inşallah:)

Kızlar mrb aranıza yeni katıldım. ovulasyon testim bugün pik yapmışmı yumurtlama günümmü sizce

Eklentiler

• IMG_20181226_114047.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Masallah canim.. cok sevindim.. degerlerin nasil onlara baktilar mi kan sayim falan.?
Evet canım baktılar Tsh değerim biraz düşmüş sınırlar içerisinde ama alt sınıra yakın çıkmış bugün dahiliyeye gideceğim onun için randevu aldım. Doktor belki bu da bulantı yapabilir dedi bir de dahiliyeci baksın dedi. Onun dışındaki her şey normal çıktı.

sevindim canım o da ilaçlık değildir heralde onun dışında ne yapabilirler bilemedim.. iyi sonuçlarla gel inşallah.

Doktoruna bağlı canım kimi doktorlar kabul ediyor yinede bundan bahsedip sorabilirsin muhtemelen de yumurta takibiyle bakar son duruma göre iğne verebilir

Ah canım gerçekten özleniyor mu bu bulantılar:) amin inşallah sağlıkla gelir hep onun için dua ediyorum zaten Allah isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı evlatlar inşallah:)
Özlenmez mii :) aradan yıllar geçince özleniyor canım. Benim mide sorunum olduğu için 3 ay bulantı, kalan 6 ay da öide yanmasıyla geçiyor :))) doğuma gidene kadar su içsem yanıyordu 9 şişe gaviscon içmiştim resmen asla geçmiyordu. Sağlıkla kucağıma alınca herşey silinmişti ama zorluklar acılar herşey bitmişti şükürler olsın. Rabbim önce sana nasip etsin sağlıkla al kucağına, sonra da bize :)

Amiiin inşallahAy canım çok teşekkür ederim ya sen böyle yazınca daha iyi hissettim:)

Kızlar erken gebelik yaptım tek çizgi hayırlısı diyorum da bu test ovulasyon gibi değil yani damlatmiyoruz ya bardakta 10 saniye falan beklettim doğru yapmismıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…