Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocamın ailesidir diye terslemek istemiyorum ama böyle devam ederse patlamam yakındır. Eşime söyledim rahatsız olduğumu umarım o da ailesine söyler.Benim ailemden kimse karışmaz kızkardeşlerim bile sormaz olsa zaten müjdeleyeceğimi bilirler. Yazık onlarda beklemedeler biliyorum. Ah ah keşke elimizde olsa

Kızlar ben artık test yapmayı bıraktım 2 gündür 2 çizgiden çok olmasa da siliklesmisti. Zaten artık adetim geldi hoş onun da ne zaman olacağı belli değil ya kısmet artık

Kızlar ben artık test yapmayı bıraktım 2 gündür 2 çizgiden çok olmasa da siliklesmisti. Zaten artık adetim geldi hoş onun da ne zaman olacağı belli değil ya kısmet artık
Dogru haklisin bos yere bitmesin testin... piki yakalamak siliklestigini gormek yeterli sanirim.. insallah guzel haberlerle...

Kızlar geçen ay 20.gün çift çizgiyi görmüştüm bu ay inofolic ile 13.gün çok şaşkınım sanırım güzel bi takviye buresim yüklüyorum yumurtlama dönemine girdim bence gibi geldi Şimdi çok heycan yaptım nasıl bir yol izlesem acaba akşam bilmeden ilişkide bulunduk bugün çift çizgi cıktı ama akşam yazmıştım hatırlarsanız koyu şeffaf akıntım oldu die

Eklentiler

• 20181226_154307.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 44
Ben akşam bir daha yapayım mı sizce akıntı falan da yok ya dün oldu bitti akıntı da anlamadım bişey 10.gün nırmalde ağrım akıntım olurdu

Ooo maşallah canım saat kaçta yaptın, bence şimdi 1 2 gün üst üste deneyin 36 saat şansınız var nasıl olsa

Ben 10.gündeyim baksana benim de silik ne zaman kpyulaşacak bu yaa

Maşallah canım.. evet güzel büyümüş gibiler :))
sen benden 1 gün sonra olmuşsun dün de benim buna yakın benimkini gördün mü bilmiyorumm dün paylaşmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…