- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.561
Evet canım öyle yapılıyorKızlar erken gebelik yaptım tek çizgi hayırlısı diyorum da bu test ovulasyon gibi değil yani damlatmiyoruz ya bardakta 10 saniye falan beklettim doğru yapmismıyim
Kocamın ailesidir diye terslemek istemiyorum ama böyle devam ederse patlamam yakındır. Eşime söyledim rahatsız olduğumu umarım o da ailesine söyler.Benim ailemden kimse karışmaz kızkardeşlerim bile sormaz olsa zaten müjdeleyeceğimi bilirler. Yazık onlarda beklemedeler biliyorum. Ah ah keşke elimizde olsaCanım sen millet hala, babanne olsun diye mi çocuk doğuracakmışsın ne kadar bencil insanlar ya. Çocuk bizim özelimiz siz karışmayın olduğu zaman duyarsınız zaten de. Ay sinir oldum ya. Ben de akrabalarımdan değil de memlekete gittiğimde çevreden çok duydum akıl veren 2 yıl boyunca. Şimdi de ne yiyip ne içeceğime akıl vermeye kalkıyor buradaki çevrem. Bu insanlar bitmez gerçekten. Ben de bozuyorum karışanı napayım susup strese gireceğime çenelerini tutmayı öğrensinler. Sen de ver cevabını içine atma.
Sonuc aldin mi nasil gecti randevu?2.30 da randevu var bakalım doktor neler dcek
Dogru haklisin bos yere bitmesin testin... piki yakalamak siliklestigini gormek yeterli sanirim.. insallah guzel haberlerle...Kızlar ben artık test yapmayı bıraktım 2 gündür 2 çizgiden çok olmasa da siliklesmisti. Zaten artık adetim geldi hoş onun da ne zaman olacağı belli değil ya kısmet artık
Ooo maşallah canım saat kaçta yaptın, bence şimdi 1 2 gün üst üste deneyin 36 saat şansınız var nasıl olsaKızlar geçen ay 20.gün çift çizgiyi görmüştüm bu ay inofolic ile 13.gün çok şaşkınım sanırım güzel bi takviye buresim yüklüyorum yumurtlama dönemine girdim bence gibi geldi Şimdi çok heycan yaptım nasıl bir yol izlesem acaba akşam bilmeden ilişkide bulunduk bugün çift çizgi cıktı ama akşam yazmıştım hatırlarsanız koyu şeffaf akıntım oldu die
Ben 10.gündeyim baksana benim de silik ne zaman kpyulaşacak bu yaaKızlar geçen ay 20.gün çift çizgiyi görmüştüm bu ay inofolic ile 13.gün çok şaşkınım sanırım güzel bi takviye buresim yüklüyorum yumurtlama dönemine girdim bence gibi geldi Şimdi çok heycan yaptım nasıl bir yol izlesem acaba akşam bilmeden ilişkide bulunduk bugün çift çizgi cıktı ama akşam yazmıştım hatırlarsanız koyu şeffaf akıntım oldu die
Ayy akşam keşke yapmasaydık:)Ooo maşallah canım saat kaçta yaptın, bence şimdi 1 2 gün üst üste deneyin 36 saat şansınız var nasıl olsa
Canım ben bence inofolic borçluyum gerçekten sasırdımBen 10.gündeyim baksana benim de silik ne zaman kpyulaşacak bu yaa
Dur bakalım canım bikaç gün daha sabretBen akşam bir daha yapayım mı sizce akıntı falan da yok ya dün oldu bitti akıntı da anlamadım bişey 10.gün nırmalde ağrım akıntım olurdu Eki Görüntüle 2219175
Maşallah canım.. evet güzel büyümüş gibiler :))Kızlar geçen ay 20.gün çift çizgiyi görmüştüm bu ay inofolic ile 13.gün çok şaşkınım sanırım güzel bi takviye buresim yüklüyorum yumurtlama dönemine girdim bence gibi geldi Şimdi çok heycan yaptım nasıl bir yol izlesem acaba akşam bilmeden ilişkide bulunduk bugün çift çizgi cıktı ama akşam yazmıştım hatırlarsanız koyu şeffaf akıntım oldu die
aaa süper haberr.. inşallah yükselsin...Kan sonucu 5 çıkmış hep 0.100 cikiyordu
Ama üç gün önce yoktu ben kan verdimaaa süper haberr.. inşallah yükselsin...
erken yumurtluyorum demiştin demi canım.. ya bu aylık gecikecek belki..Ben akşam bir daha yapayım mı sizce akıntı falan da yok ya dün oldu bitti akıntı da anlamadım bişey 10.gün nırmalde ağrım akıntım olurdu Eki Görüntüle 2219175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?