- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.581
evet biliyorum.. ama olabiliyor... biliyorsun matematik hesabı olmuyor bazan... ayy hadi hayırlısı..Ama üç gün önce yoktu ben kan verdim
Şimdi doktora grcem sonuçları göstermeye dua edinevet biliyorum.. ama olabiliyor... biliyorsun matematik hesabı olmuyor bazan... ayy hadi hayırlısı..
Hatırlayamadım canım senin testini 14aralık olmuştum ben adet ay akşam bilmeden ilişkide bulunduk smdi nasıl yapalım hemen havuç yemeğe başlıcam inşallah güzel çatlarMaşallah canım.. evet güzel büyümüş gibiler :))
sen benden 1 gün sonra olmuşsun dün de benim buna yakın benimkini gördün mü bilmiyorumm dün paylaşmıştım..
İnşallah güzel yükselirrrrKan sonucu 5 çıkmış hep 0.100 cikiyordu
Yok canım besin altı dört gebelik yok diyor adet söktürücü yazdıİnşallah güzel yükselirrrr
Yani ben erken olduğunu düşüniyodum canım biz hep 10.gün yada 11.gğn tek ilişki oluyordu aslında dr um 12.yada 13.gün yumurtlayabilirsin diyordu ben sadwce akıntı olunca tek ilişki olıyodu halbuki akıntı dündü geçti. Belki de 12.gün olacak 2 gün var daha. Bakalım iyi oldu bu ovu testi ama harcadım 6 tanesini 4 tane kaldı :)))) bu akşam yapmayayaım o zaman ben yarın yapayım ya testler bitecek :)))erken yumurtluyorum demiştin demi canım.. ya bu aylık gecikecek belki..
Canim internetten baktim toz ve kapsul var sen hangisini kullaniyorsun. Bende mi kullansam diye düşünüyor bu ayki yumrtlamam adetten sonra 29_30. Gunde gerceklestiKızlar geçen ay 20.gün çift çizgiyi görmüştüm bu ay inofolic ile 13.gün çok şaşkınım sanırım güzel bi takviye buresim yüklüyorum yumurtlama dönemine girdim bence gibi geldi Şimdi çok heycan yaptım nasıl bir yol izlesem acaba akşam bilmeden ilişkide bulunduk bugün çift çizgi cıktı ama akşam yazmıştım hatırlarsanız koyu şeffaf akıntım oldu die
Üzmek iatemem canım ama gebelik yok. Benimde ilk zamanlar hep yaptırıyoeum ilk evlenince hep 4 5 çıkıyodu yani yok maalesef. Hayırlısı olsunYok canım besin altı dört gebelik yok diyor adet söktürücü yazdı
Benim hep 0.100 cikardiÜzmek iatemem canım ama gebelik yok. Benimde ilk zamanlar hep yaptırıyoeum ilk evlenince hep 4 5 çıkıyodu yani yok maalesef. Hayırlısı olsun
Canım internetten alsana 30lu 40lı ben öle yapıyorum bol bol harcıyorumYani ben erken olduğunu düşüniyodum canım biz hep 10.gün yada 11.gğn tek ilişki oluyordu aslında dr um 12.yada 13.gün yumurtlayabilirsin diyordu ben sadwce akıntı olunca tek ilişki olıyodu halbuki akıntı dündü geçti. Belki de 12.gün olacak 2 gün var daha. Bakalım iyi oldu bu ovu testi ama harcadım 6 tanesini 4 tane kaldı :)))) bu akşam yapmayayaım o zaman ben yarın yapayım ya testler bitecek :)))
Kapsül kullanıyorum bugün 2.kutumu aldım işte sabah akşam kullandım 10 gündür kullanıyorum sadece yani ayy inşallah fayda görürüm bu ay çok umutlandımCanim internetten baktim toz ve kapsul var sen hangisini kullaniyorsun. Bende mi kullansam diye düşünüyor bu ayki yumrtlamam adetten sonra 29_30. Gunde gerceklesti
M MaviBoncuk01 canım üşenmedim buldum..Eki Görüntüle 2218863
Agrim vardi bi deneyim dedim.. sizce nasil. Koyulasmis mi?
yani o da bekleyelim diycektir sanırım... inşallah iyi sonuçlarla gel canım.. güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi doktora grcem sonuçları göstermeye dua edin
İnşallah canim bende deneyim bu ay teşekkür ederimKapsül kullanıyorum bugün 2.kutumu aldım işte sabah akşam kullandım 10 gündür kullanıyorum sadece yani ayy inşallah fayda görürüm bu ay çok umutlandım
evet internetten sipariş etmeyi dene daha uygun oluyor tabi ki... inşallah gerek kalmadan gebe kalırızz...Yani ben erken olduğunu düşüniyodum canım biz hep 10.gün yada 11.gğn tek ilişki oluyordu aslında dr um 12.yada 13.gün yumurtlayabilirsin diyordu ben sadwce akıntı olunca tek ilişki olıyodu halbuki akıntı dündü geçti. Belki de 12.gün olacak 2 gün var daha. Bakalım iyi oldu bu ovu testi ama harcadım 6 tanesini 4 tane kaldı :)))) bu akşam yapmayayaım o zaman ben yarın yapayım ya testler bitecek :)))
arkadaş 2 ile hamile canım 4 aylık şuanda... yine de hayırlısı olsun tabi ki.. herkesinki bir olmuyor...Üzmek iatemem canım ama gebelik yok. Benimde ilk zamanlar hep yaptırıyoeum ilk evlenince hep 4 5 çıkıyodu yani yok maalesef. Hayırlısı olsun
Canım dört çıkmış üç gün önce 0.100 duyani o da bekleyelim diycektir sanırım... inşallah iyi sonuçlarla gel canım.. güzel haberlerini bekliyoruz
Aa ama benim daha koyu cıktı kuzum bugün baksanaM MaviBoncuk01 canım üşenmedim buldum..
3 4 ya da 5... neden gebelik yok dediler... sen iç ilacını en nihayetinde doktor verdi... eğer gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun zaten bi yerde böyle okumuştum... Hayırlısı olsun canım..Canım dört çıkmış üç gün önce 0.100 du
evet evet senin inofolik işe yaramış sanırım canım :) diyorum ya bende rezerv azlığı söz konusu yine iyi çıkıyor maşallahAa ama benim daha koyu cıktı kuzum bugün baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?