Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım.. evet güzel büyümüş gibiler :))
sen benden 1 gün sonra olmuşsun dün de benim buna yakın benimkini gördün mü bilmiyorumm dün paylaşmıştım..
Hatırlayamadım canım senin testini 14aralık olmuştum ben adet ay akşam bilmeden ilişkide bulunduk smdi nasıl yapalım hemen havuç yemeğe başlıcam inşallah güzel çatlar

erken yumurtluyorum demiştin demi canım.. ya bu aylık gecikecek belki..
Yani ben erken olduğunu düşüniyodum canım biz hep 10.gün yada 11.gğn tek ilişki oluyordu aslında dr um 12.yada 13.gün yumurtlayabilirsin diyordu ben sadwce akıntı olunca tek ilişki olıyodu halbuki akıntı dündü geçti. Belki de 12.gün olacak 2 gün var daha. Bakalım iyi oldu bu ovu testi ama harcadım 6 tanesini 4 tane kaldı :)))) bu akşam yapmayayaım o zaman ben yarın yapayım ya testler bitecek :)))

Canim internetten baktim toz ve kapsul var sen hangisini kullaniyorsun. Bende mi kullansam diye düşünüyor bu ayki yumrtlamam adetten sonra 29_30. Gunde gerceklesti

Canım internetten alsana 30lu 40lı ben öle yapıyorum bol bol harcıyorum

Canim internetten baktim toz ve kapsul var sen hangisini kullaniyorsun. Bende mi kullansam diye düşünüyor bu ayki yumrtlamam adetten sonra 29_30. Gunde gerceklesti
Kapsül kullanıyorum bugün 2.kutumu aldım işte sabah akşam kullandım 10 gündür kullanıyorum sadece yani ayy inşallah fayda görürüm bu ay çok umutlandım

evet internetten sipariş etmeyi dene daha uygun oluyor tabi ki... inşallah gerek kalmadan gebe kalırızz...

Canım dört çıkmış üç gün önce 0.100 du
3 4 ya da 5... neden gebelik yok dediler... sen iç ilacını en nihayetinde doktor verdi... eğer gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun zaten bi yerde böyle okumuştum... Hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…