- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.601
Üstteki bugün alttaki üç gün önce3 4 ya da 5... neden gebelik yok dediler... sen iç ilacını en nihayetinde doktor verdi... eğer gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun zaten bi yerde böyle okumuştum... Hayırlısı olsun canım..
Evet senin çok koyu olmuyordu benim mesela yarın bordo renk bile olablr geçen ay olmuştu çünkü siyaha yakın kırmızıevet evet senin inofolik işe yaramış sanırım canım :) diyorum ya bende rezerv azlığı söz konusu yine iyi çıkıyor maşallah
Evet.. yarin olabilir evet seninki bordo.Evet senin çok koyu olmuyordu benim mesela yarın bordo renk bile olablr geçen ay olmuştu çünkü siyaha yakın kırmızı
Hepimiz için hayırlısı olsun canım yaa şuraya bak ovülasyondaki çift çizgiye sevinir olduk hayırlısıyla gebelik testindede cift çizgiyi görmek nasip olsun hepimizeEvet.. yarin olabilir evet seninki bordo.
İşte canım öylesine aldım 10lu ama bi dah ayaparsam çok alırımCanım internetten alsana 30lu 40lı ben öle yapıyorum bol bol harcıyorum
O da doğru ya :))arkadaş 2 ile hamile canım 4 aylık şuanda... yine de hayırlısı olsun tabi ki.. herkesinki bir olmuyor...
Bilmiyorum şaşırdım kaldımO da doğru ya :))
Bence dr ilacı iç varsa bebiş tutunur yoksa da regl olursun dicek ya. 2 gün sonra tekrar ister test belkiBilmiyorum şaşırdım kaldım
İnşallah gerek kalmaz canım ama yarın yap bence akşama yapmana gerek yokİşte canım öylesine aldım 10lu ama bi dah ayaparsam çok alırım
Canım nasıl için rahat ediyorsa öyle yap. Sen bugün akşam tekrarla bence testi eğer koyulaştıysa değerlendirin koyulaşmazsa 1 gün ara verebilirsiniz bence. Ama sen bilirsin tabii için rahat etmezse değerlendir yine dePeki daha koyu olmazsa bugünü degerlendireyimmi dün değerlendirdik ara veriyiimmi
eee o çift çizgi görülecek ki gebelik testinde silik de olsa çizgiyi görebilelim.. dimi amaHepimiz için hayırlısı olsun canım yaa şuraya bak ovülasyondaki çift çizgiye sevinir olduk hayırlısıyla gebelik testindede cift çizgiyi görmek nasip olsun hepimize
İniallah canım çok sağol yarın yapayım o zamanİnşallah gerek kalmaz canım ama yarın yap bence akşama yapmana gerek yok
İnşallah canımmmeee o çift çizgi görülecek ki gebelik testinde silik de olsa çizgiyi görebilelim.. dimi ama
ben umutluyum hepimizden..
Ah kıyamam... Allah sana da güzel bir çalar nasip etsin inşallah burda hepimiz birbirimize umut olalım acılar paylaştıkça azalıyor sağol canımHayırlısı olsun canım bu kimyasal da neyse moda oldu herkes yaşıyor yaa ben de ilk kez duydum yaşadım ağustos da. Regl gününden 5 gün sonra kanama başlamıştı. Peşine hemen hamile kalan çok var canım moralini yüksek tut. Beni örnek alma benim ağustos sonra eylül de 2 tane kimyasal yaşadım peşpeşe sojrs bıraktım rahim biraz toparlansın şaşırdı dedim işte bu 3.ay bakalım hayırlısı olsun ama sen iyi örnekleri oku düşün okur hayırlısıyla ben riskli gebeyim zaten. Yani hamile kalsamda 3.aya kadar riskli benim kimseye söylemiyoruz biz zaten hamileliği 3.ayda ikili tarama vs bakılır sonra ailelere söyleriz biz. Kayıpları da kimse bilmez benim herkes üzücü gözlerle bakıyor acıyorlar sevmiyorum. Sadece 6 aylık kayıbımı biliyorlar. Şimdi yine olsa 3.aya kadR gelebilirsek Allahım nasip ederse öyle söyleriz ailelere
İnşallah canım benim umarım kısa sürede olur hepimizinCok gecmis olsun canim insallah tekrar hemen hamile kalirsin ve bu sefer saglikla kucagina almak nasip olur
Gecmis olsun canim hayirlisi buymus kuzum uzulmek yok yola devamGünaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
Aminn canım aynen öyleAh kıyamam... Allah sana da güzel bir çalar nasip etsin inşallah burda hepimiz birbirimize umut olalım acılar paylaştıkça azalıyor sağol canım
Yok ya ille o zaman sart degil tabi.. misal ovu testi yokken 2 gune bir iyi deniyordu.. yas musaitse her gun bile olabilir... ama ona da dayanilir mi bilmemBiraz daha koyu çıktı sabaha göre, yarın demekki daha da koyu çıkacak belki. Yarın silik bile çıksa yarın ilişki olsa sorun olmaz dimi illa koyuyken mi olması lazım acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?