Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor günlerdi ama gecti canım.bu arada ben bu akşamdan başlasam mi bilemedm

Bende yarın başlarım artık ya o zaman yarınki testte bence daha koyu çıkacak. Bakalım 1.sıradaki son yaptığım birde bunlar bekledikçe koyulaşıyor ya. İlk 10 15 dk silik gibi dueuyor 1 2 saat sonra gidip gelip bakıyorum daha da koyu oluyor

Ama yumurtlama zamanı 3 4 gün sürekli yapın deniliyor kuzum ki valla napcaz blmyrm
Sorma valla ya ama olacaksa her türlü oluyor brn buna kesinlkle inanıyorum. Geçen nisan ayında çünkü ben hemen regl sonrası tek ilişki olmuştu ki hayatta yumurtlama zamanı falan değildi emindim ağır spor diyet falan imkan bile vermedim testte çıkıyordu inanmıyprdum o derece. Bekledim bekledim 6.haftada dr a bi gittik kalp atışını duyduk yani. Örnek kendim. Olurmu olmaz mı demeyelim Allah yolunu olduruyor. Spriz gibi gelip 10.haftada süpriz gibi de gitmişti maalesef.

Yook o oncedenmis demek ki.. simdi olmuyor ayda 2 ile tutturanlar var her gunle olmayan da var... bakalim bizim kismetimiz ne vakit gelecek
Benim 2 tane kimyasal oldu ya onlarda mesela tek ilişkiydi ne kadar başarılıyız yani oluyor da bir de devamı gelebilse .. kısmet .. sağlıklı olsun da valla ben 1 sene daha beklemeye razıyım. Yeterki artık kayıp olmasın sağlıklı olsun

Yarını bekle bakalım canım yaa ben emin olamadım sanki biraz daha kırmızılasması gerekiyor die blyrm.

Amiin insallah saglikla gelsinleeerrr artik.. hayirlisi bakalim olsun da sende dersin tek kursunla oldu

Ah yaa kıyamam inşallah bu sefer sağlıkla gelsinnn

Kizlar ben yine. Ovu testi yaptim ama 2side ayni kirmizilikta degil 20 05 yazan daha kirmizi neden boyle oldu adete 1gun kala

Eklentiler

• 20181226_200825.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…