- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.621
Ben geçen ay dayandımmm eşimdeYok ya ille o zaman sart degil tabi.. misal ovu testi yokken 2 gune bir iyi deniyordu.. yas musaitse her gun bile olabilir... ama ona da dayanilir mi bilmem
MasallahhBen geçen ay dayandımmm eşimde
Çok zor günlerdi ama gectiMasallahh
2 güne 1 bile üşenilirseYok ya ille o zaman sart degil tabi.. misal ovu testi yokken 2 gune bir iyi deniyordu.. yas musaitse her gun bile olabilir... ama ona da dayanilir mi bilmem
MaşallahhBen geçen ay dayandımmm eşimde
Ama yumurtlama zamanı 3 4 gün sürekli yapın deniliyor kuzum ki valla napcaz blmyrmMaşallahhama hergün de iyi değil canım kalite düşüyor en ideal gğn aşırı
Çok zor günlerdi ama gecticanım.bu arada ben bu akşamdan başlasam mi bilemedm
Calismalara mi ?? Daha baslamadin mi benim 2 oldu bileÇok zor günlerdi ama gecticanım.bu arada ben bu akşamdan başlasam mi bilemedm
Sorma valla ya ama olacaksa her türlü oluyor brn buna kesinlkle inanıyorum. Geçen nisan ayında çünkü ben hemen regl sonrası tek ilişki olmuştu ki hayatta yumurtlama zamanı falan değildi emindim ağır spor diyet falan imkan bile vermedim testte çıkıyordu inanmıyprdum o derece. Bekledim bekledim 6.haftada dr a bi gittik kalp atışını duyduk yani. Örnek kendim. Olurmu olmaz mı demeyelim Allah yolunu olduruyor. Spriz gibi gelip 10.haftada süpriz gibi de gitmişti maalesef.Ama yumurtlama zamanı 3 4 gün sürekli yapın deniliyor kuzum ki valla napcaz blmyrm
Yook o oncedenmis demek ki.. simdi olmuyor ayda 2 ile tutturanlar var her gunle olmayan da var... bakalim bizim kismetimiz ne vakit gelecek2 güne 1 bile üşenilirsebiz hala ayda 1 olsun tutarsa tutar modd
Benim 2 tane kimyasal oldu ya onlarda mesela tek ilişkiydi ne kadar başarılıyız yaniYook o oncedenmis demek ki.. simdi olmuyor ayda 2 ile tutturanlar var her gunle olmayan da var... bakalim bizim kismetimiz ne vakit gelecek
Yarını bekle bakalım canım yaa ben emin olamadım sanki biraz daha kırmızılasması gerekiyor die blyrm.Bende yarın başlarım artık ya o zaman yarınki testte bence daha koyu çıkacak. Bakalım 1.sıradaki son yaptığım birde bunlar bekledikçe koyulaşıyor ya. İlk 10 15 dk silik gibi dueuyor 1 2 saat sonra gidip gelip bakıyorum daha da koyu oluyorEki Görüntüle 2219272
Amiin insallah saglikla gelsinleeerrr artik.. hayirlisi bakalim olsun da sende dersin tek kursunla olduBenim 2 tane kimyasal oldu ya onlarda mesela tek ilişkiydi ne kadar başarılıyız yanioluyor da bir de devamı gelebilse .. kısmet .. sağlıklı olsun da valla ben 1 sene daha beklemeye razıyım. Yeterki artık kayıp olmasın sağlıklı olsun
Kız dün testim silikti ama biz Ölesine yaptık sonra bugün bi baktım koyulasmıs dün yaptın ya bu akşam da yapsak mi die sryrmCalismalara mi ?? Daha baslamadin mi benim 2 oldu bile
Sen bugun de dene bak gelYarını bekle bakalım canım yaa ben emin olamadım sanki biraz daha kırmızılasması gerekiyor die blyrm.
Ah yaa kıyamam inşallah bu sefer sağlıkla gelsinnnSorma valla ya ama olacaksa her türlü oluyor brn buna kesinlkle inanıyorum. Geçen nisan ayında çünkü ben hemen regl sonrası tek ilişki olmuştu ki hayatta yumurtlama zamanı falan değildi emindim ağır spor diyet falan imkan bile vermedim testte çıkıyordu inanmıyprdum o derece. Bekledim bekledim 6.haftada dr a bi gittik kalp atışını duyduk yani. Örnek kendim. Olurmu olmaz mı demeyelim Allah yolunu olduruyor. Spriz gibi gelip 10.haftada süpriz gibi de gitmişti maalesef.
Ayyy gidip kocama yanasayım o zamannnnSen bugun de dene bak gel
Hani hep dedim ya pik oncesi pikken pik sonrasi
Sen bugunleri bos gecme o vakit ama iyi beslensin..beslen de tabi.:)Kız dün testim silikti ama biz Ölesine yaptık sonra bugün bi baktım koyulasmıs dün yaptın ya bu akşam da yapsak mi die sryrm
Ayyy gidip kocama yanasayım o zamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?