Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bir kahveden bir sey olmaz diye dusunuyorum canim. Yap bi keyif kahvesi..ohh afiyet olsun.. cay koyfum olmustur bende caylari koyum barii
Zaten elinden dusurmon diye triptee
Ohh afiyet olsun bende kahvesiz yapamıyorum ya içelim de bi keyiflenelim yanına antepli çikolata cıkarayımda enerji olsun bize

Evet canim 2gun once kan yapildi yok sonradan olurmu sence
Evet her donem olasilik var.. adete yakin hamile kalanlar nasil kaliyor kuzum.. yada adet sonrasi gunu tek iliskiyle kalanlar... bak darkin da 0.1di 4 cikti bakalim cuma vericem kan tekrar diyor nolacak.. insallah hayirlisini diliyorumm:)

Evet her donem olasilik var.. adete yakin hamile kalanlar nasil kaliyor kuzum.. yada adet sonrasi gunu tek iliskiyle kalanlar... bak darkin da 0.1di 4 cikti bakalim cuma vericem kan tekrar diyor nolacak.. insallah hayirlisini diliyorumm:)
Ama iliski tek sefer oldu bu siralar insaallah canim hayirlisi hakkımızda

Hahha biliyorlar tabikii bir dahaki ovulasyonda görüşmek üzere ..
Benimki de hani cok hevesli degil ben istiyorum diye istiyormus ya... korunma yontemi olarak o gunlerde yanasmiyor yani o istediginde ben istemiyorum ben yanastigimda o kaciyor
Karsilikli istemek de cok onemli sirf olsun diye yapinca da olmuyor... bu ay bu defa tutsun insallah

Yarını bekle bakalım canım yaa ben emin olamadım sanki biraz daha kırmızılasması gerekiyor die blyrm.
Kırmızılaşmaz benimki silikleşirse yakarım bu kulubü şaka bir yana benim çünkü baya afadersiniz parça parça akıntı geldi beyaz yapışkan sonra da durdu zaten bakalım neler olacak

İnşallah yaa olsun artık öyle böyle nasıl olursa olsun

Ayyyy benimki eskiden biliyodu okuyordu ama şu an bildiğini de okuduğunu düşünmüyorum ama herşey olabilir sen o zaman dikkat et biraz cümlelerine bari
Niye kotu bir sey diyorum mu ki diyorsam soyle bari de su su yanlis diye dikkat edeyim canim
Ne bileyim o okuyor diye kasmak istemiyorum kendimi.. napiyimm.. degistirsem o da sorun.. niye degistirdin der:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…