- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.641
Olur valla bence sikinti yok..
Zaten bunun yuzunden kusluk trip falan hak getire
Yumurtan mi buyudu sonradan acaba.. sen de test yaptirmistin dimi?yoktuKizlar ben yine. Ovu testi yaptim ama 2side ayni kirmizilikta degil 20 05 yazan daha kirmizi neden boyle oldu adete 1gun kala
Ay kahve yapcaktım yapmasam mi kafein yaSen bugunleri bos gecme o vakit ama iyi beslensin..beslen de tabi.:)
Benimki biliyor seninki bilmiyor mu sevginden yanastigini mi dusunuyorilahî yaaa bi bilseler kendilerini kullanılmıs hissedicekler
Yani bir kahveden bir sey olmaz diye dusunuyorum canim. Yap bi keyif kahvesi..ohh afiyet olsun.. cay koydum olmustur bende caylari koyum bariiAy kahve yapcaktım yapmasam mi kafein ya
Hayır hayır bu konuşmaları bilse kullanılmış hisseder kendini dieBenimki biliyor seninki bilmiyor mu sevginden yanastigini mi dusunuyor
Evet canim 2gun once kan yapildi yok sonradan olurmu senceYumurtan mi buyudu sonradan acaba.. sen de test yaptirmistin dimi?yoktu
Ohh afiyet olsun bende kahvesiz yapamıyorum ya içelim de bi keyiflenelim yanına antepli çikolata cıkarayımda enerji olsun bizeYani bir kahveden bir sey olmaz diye dusunuyorum canim. Yap bi keyif kahvesi..ohh afiyet olsun.. cay koyfum olmustur bende caylari koyum barii
Zaten elinden dusurmon diye triptee
Evet her donem olasilik var.. adete yakin hamile kalanlar nasil kaliyor kuzum.. yada adet sonrasi gunu tek iliskiyle kalanlar... bak darkin da 0.1di 4 cikti bakalim cuma vericem kan tekrar diyor nolacak.. insallah hayirlisini diliyorumm:)Evet canim 2gun once kan yapildi yok sonradan olurmu sence
Benimki de biliyor nickimi okuyordur muhtemelenn:))Hayır hayır bu konuşmaları bilse kullanılmış hisseder kendini die
Sagol canim bende antep fistigi aldim onu koyum:))Ohh afiyet olsun bende kahvesiz yapamıyorum ya içelim de bi keyiflenelim yanına antepli çikolata cıkarayımda enerji olsun bize
Benim.bilmiyorBenimki de biliyor nickimi okuyordur muhtemelenn:))
Nasil sakliyorsun yau:)Benim.bilmiyor
Ama iliski tek sefer oldu bu siralar insaallah canim hayirlisi hakkımızdaEvet her donem olasilik var.. adete yakin hamile kalanlar nasil kaliyor kuzum.. yada adet sonrasi gunu tek iliskiyle kalanlar... bak darkin da 0.1di 4 cikti bakalim cuma vericem kan tekrar diyor nolacak.. insallah hayirlisini diliyorumm:)
Hahha biliyorlar tabikiiBenimki biliyor seninki bilmiyor mu sevginden yanastigini mi dusunuyor
AyyyyBenimki de biliyor nickimi okuyordur muhtemelenn:))
Benimki de hani cok hevesli degil ben istiyorum diye istiyormus ya... korunma yontemi olarak o gunlerde yanasmiyor yani o istediginde ben istemiyorum ben yanastigimda o kaciyorHahha biliyorlar tabikiibir dahaki ovulasyonda görüşmek üzere ..
Kırmızılaşmaz benimki silikleşirse yakarım bu kulubüYarını bekle bakalım canım yaa ben emin olamadım sanki biraz daha kırmızılasması gerekiyor die blyrm.
İnşallah yaa olsun artık öyle böyle nasıl olursa olsunBenimki de hani cok hevesli degil ben istiyorum diye istiyormus ya... korunma yontemi olarak o gunlerde yanasmiyor yani o istediginde ben istemiyorum ben yanastigimda o kaciyor
Karsilikli istemek de cok onemli sirf olsun diye yapinca da olmuyor... bu ay bu defa tutsun insallah
Niye kotu bir sey diyorum mu ki diyorsam soyle bari de su su yanlis diye dikkat edeyim canimAyyyybenimki eskiden biliyodu okuyordu ama şu an bildiğini de okuduğunu düşünmüyorum ama herşey olabilir sen o zaman dikkat et biraz cümlelerine bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?