- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.661
Yok yaa şaka yapıyorum gayet normal hrpimizin yaşadığı şeyleri söylüyorsun zaten. Gayet doğal davranıyorsun e onlarda okumasın koca koca kadınlarız bizi mi takip ediyorlae ne ayıp cık cık cıkNiye kotu bir sey diyorum mu ki diyorsam soyle bari de su su yanlis diye dikkat edeyim canim
Ne bileyim o okuyor diye kasmak istemiyorum kendimi.. napiyimm.. degistirsem o da sorun.. niye degistirdin der:))
Gizli gizli yazıyorum:) çabuktur elim hemen diğer sayfaya geceblyrmNasil sakliyorsun yau:)
VaLla benim esimde bilmiyo bazi seyleri bilmeleri gerekmiyo gerci kotu bisey yapmiyoruzGizli gizli yazıyorum:) çabuktur elim hemen diğer sayfaya geceblyrm
Türk kahvesinin spermleri canlandırdıgıni okumustum iliskiye girmeden iki saat once esinize icirin yaziyorduAy kahve yapcaktım yapmasam mi kafein ya
He iyi bari bilmeden farkinda olmadan yanlis mi konustum acaba dedim...Yok yaa şaka yapıyorum gayet normal hrpimizin yaşadığı şeyleri söylüyorsun zaten. Gayet doğal davranıyorsun e onlarda okumasın koca koca kadınlarız bizi mi takip ediyorlae ne ayıp cık cık cıkbenim eşimde beni takip ediyordur belki o hemen söylerdi ama bişey bulurdu sen oralarda bunları mı konuşuyosun derdi
He iyi bari bilmeden farkinda olmadan yanlis mi konustum acaba dedim...
Aynen koca kadinlariz ne yani tey Allahim:))
Bdvde bi kac yorumuma yorum yapti ordan caktim bende:))
Aynen canım kadın muhabbetlerini bilmelerine hiç gerek yok bence adi üstünde kadınlar klübüVaLla benim esimde bilmiyo bazi seyleri bilmeleri gerekmiyo gerci kotu bisey yapmiyoruz
Evet canım elimde öle demişti kadın için ama günde en fazla 1 hiç içmese daha iyi ama kahvesi aslaa sonuçta alkol sigara içininde şıp die oluyor valla benm bi kötü alışkanlığım kahve vallaTürk kahvesinin spermleri canlandırdıgıni okumustum iliskiye girmeden iki saat once esinize icirin yaziyordu
Inşallah canim hepimiz içinDogru haklisin bos yere bitmesin testin... piki yakalamak siliklestigini gormek yeterli sanirim.. insallah guzel haberlerle...
Yap yap üst işte olsun zarar gelmez ne olur ne olmaz kaçmasın çok yoruyor üst işte ama napalimAyy akşam keşke yapmasaydık:)
Infolic ten ben de kullanayim o zaman. Doktora gitmeden alıp sabah aksam içsem zararı olur mu illa sormak mi lazım doktoraKapsül kullanıyorum bugün 2.kutumu aldım işte sabah akşam kullandım 10 gündür kullanıyorum sadece yani ayy inşallah fayda görürüm bu ay çok umutlandım
Aynen benimde içmeyince başım ağrıyo kafein bağımlısı olmuşum :) çay aramam ama kahvesiz yapamıyorum. Şeker kullanmıyorum zaten kg kontrolü yapıyprum çok dikkat ediyorum biraz kaçsa kg alıyorum o yüzden herşey ölçülü .. bari kahvemi kesmeyeyim diyorum bapim valla 2 3 tane içiyorum günde. çok var gğnde 5 6 tane bile içip hamile kalan yaEvet canım elimde öle demişti kadın için ama günde en fazla 1 hiç içmese daha iyi ama kahvesi aslaa sonuçta alkol sigara içininde şıp die oluyor valla benm bi kötü alışkanlığım kahve valla
Aynn canimAynen canım kadın muhabbetlerini bilmelerine hiç gerek yok bence adi üstünde kadınlar klübüerkeklerin bakış acıları çok farklj kadınlardan bi larımızı yanlış anlıcak cinsteler
Değerlendirdik canım:)Yap yap üst işte olsun zarar gelmez ne olur ne olmaz kaçmasın çok yoruyor üst işte ama napalim
Bende kahvesi asla en azından sigara alkol kullanmıyorum onlar kahveden daha zararlı sonuçta sigara alkol kullananın hemen oluyorAynen benimde içmeyince başım ağrıyo kafein bağımlısı olmuşum :) çay aramam ama kahvesiz yapamıyorum. Şeker kullanmıyorum zaten kg kontrolü yapıyprum çok dikkat ediyorum biraz kaçsa kg alıyorum o yüzden herşey ölçülü .. bari kahvemi kesmeyeyim diyorum bapim valla 2 3 tane içiyorum günde. çok var gğnde 5 6 tane bile içip hamile kalan ya
Geç çatlamış canım ya yumurtladıktan sonra 14 15 gün saymak lazım beklenen adeteYa kızlar şimdi adet dönemini bilmiyorum geç yumurtladım demiştim ya 26-27. 28.Gün çatladı. Şimdi de bekliyorum ama neye göre bekliyorum. POffff .. gebelik belirtilerini ben kesin psikolojik yaşıyorum 2 yıldır olduğu gibi. Vakit de geçmiyor. Bugün 31. Gün. Zaten hamilelik bile olsa 10 günde ancak yerleşiyor. Ben ne zaman anlıcam bu ay oldu.mu kadı mi 27. Gün çift çizgiyi görüp adet olan var mi arkadaşımız 1 hafta sonra olmuştu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?