Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye kotu bir sey diyorum mu ki diyorsam soyle bari de su su yanlis diye dikkat edeyim canim
Ne bileyim o okuyor diye kasmak istemiyorum kendimi.. napiyimm.. degistirsem o da sorun.. niye degistirdin der:))
Yok yaa şaka yapıyorum gayet normal hrpimizin yaşadığı şeyleri söylüyorsun zaten. Gayet doğal davranıyorsun e onlarda okumasın koca koca kadınlarız bizi mi takip ediyorlae ne ayıp cık cık cık benim eşimde beni takip ediyordur belki o hemen söylerdi ama bişey bulurdu sen oralarda bunları mı konuşuyosun derdi

He iyi bari bilmeden farkinda olmadan yanlis mi konustum acaba dedim...
Aynen koca kadinlariz ne yani tey Allahim:))
Bdvde bi kac yorumuma yorum yapti ordan caktim bende:))

Türk kahvesinin spermleri canlandırdıgıni okumustum iliskiye girmeden iki saat once esinize icirin yaziyordu
Evet canım elimde öle demişti kadın için ama günde en fazla 1 hiç içmese daha iyi ama kahvesi aslaa sonuçta alkol sigara içininde şıp die oluyor valla benm bi kötü alışkanlığım kahve valla

Evet canım elimde öle demişti kadın için ama günde en fazla 1 hiç içmese daha iyi ama kahvesi aslaa sonuçta alkol sigara içininde şıp die oluyor valla benm bi kötü alışkanlığım kahve valla
Aynen benimde içmeyince başım ağrıyo kafein bağımlısı olmuşum :) çay aramam ama kahvesiz yapamıyorum. Şeker kullanmıyorum zaten kg kontrolü yapıyprum çok dikkat ediyorum biraz kaçsa kg alıyorum o yüzden herşey ölçülü .. bari kahvemi kesmeyeyim diyorum bapim valla 2 3 tane içiyorum günde. çok var gğnde 5 6 tane bile içip hamile kalan ya

Ya kızlar şimdi adet dönemini bilmiyorum geç yumurtladım demiştim ya 26-27. 28.Gün çatladı. Şimdi de bekliyorum ama neye göre bekliyorum. POffff .. gebelik belirtilerini ben kesin psikolojik yaşıyorum 2 yıldır olduğu gibi. Vakit de geçmiyor. Bugün 31. Gün. Zaten hamilelik bile olsa 10 günde ancak yerleşiyor. Ben ne zaman anlıcam bu ay oldu.mu kadı mi 27. Gün çift çizgiyi görüp adet olan var mi arkadaşımız 1 hafta sonra olmuştu dimi

Bende kahvesi asla en azından sigara alkol kullanmıyorum onlar kahveden daha zararlı sonuçta sigara alkol kullananın hemen oluyor

Geç çatlamış canım ya yumurtladıktan sonra 14 15 gün saymak lazım beklenen adete

Kızlar bir yazı okudum sizinle paylaşmak istyrum bilgilenmek isteyenler olabilir aramızda
Ovulasyon Testi Pozitif Çıkınca Ne Zaman İlişki Olmalı?
OVULASYON TESTİ sonuçları markaya göre değişmekle birlikte genellikle iki çizgi çıkması durumunda pozitif olarak değerlendirilir. Ovulasyon testi silik çıkıp hamile kalan kadınların test kitlerinde bozukluk olması muhtemeldir. Yani ovulasyon testi çift çizgi çıktığında bu durum ortalama 24-36 saat içinde yumurtlama işleminin gerçekleşeceğinin habercisidir.Pozitif çıktığı andan itibaren 24 saat sonra cinsel ilişkiye girmeniz hamilelik şansını artırır.

Yumurta, yumurta kanalında sadece 24 saat yaşar. Bu saatlerin doğru kullanılması önemlidir. Spermler ise ortalama olarak 3 gün canlı kalabilir. Bu nedenle tam yumurtlama gününde olmasa bile hamile kalınabilir. Hamile kalmak isteyen kadınlar adet döngüsünün yumurtlama döneminin birkaç gün öncesi ve birkaç gün sonrasını kapsayan 5 günlük dönemde hamile kalabilir. Kadınların yumurtlama dönemi dışında hamile kalmaları mümkün değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…