- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.681
Insallah Rabbim bu dr sana hayirli ve hemencik hamile kalip yavrunu saglikla kucagina alirsinKizlar dua edin yarin öğleden sonra doktora fidicem bilmiyorum bu doktoru ablamA esi bakmıştı ama bskalim nasipte neyimiz varsa olur insaallah
Canım çoğu kişi alıyor eczaneden ama ben doktor tavsiyesi ile başladım sen bilirsinInfolic ten ben de kullanayim o zaman. Doktora gitmeden alıp sabah aksam içsem zararı olur mu illa sormak mi lazım doktora
Canım böyle bi tanıdık vardı geç yumurtluyordu ama 1 hafta sonra da regl oluyordu yani 14 günü bulmuyordu hiç. Bakalım senin nasıl olucak ama inşallah hiç olmazsın da bebiş tutunsun :)Ya kızlar şimdi adet dönemini bilmiyorum geç yumurtladım demiştim ya 26-27. 28.Gün çatladı. Şimdi de bekliyorum ama neye göre bekliyorum. POffff .. gebelik belirtilerini ben kesin psikolojik yaşıyorum 2 yıldır olduğu gibi. Vakit de geçmiyor. Bugün 31. Gün. Zaten hamilelik bile olsa 10 günde ancak yerleşiyor. Ben ne zaman anlıcam bu ay oldu.mu kadı mi 27. Gün çift çizgiyi görüp adet olan var mi arkadaşımız 1 hafta sonra olmuştu dimi
Valla ben de beklemedeyim. Normalde 10.gün bol akıntı gelirdi ağrı sızıyla beraber ben çatladı derdim dünde 10.gün aynı şeyler oldu ama silik çzigi çıktı. Ben yinede değerlendirdim ya belli olmaz diye. Bugğn 11.gün akıntı falan yok ama hafif ağrı var bakakım akşam üstü yapıcam testi ne çıkacakGünaydın bayanlar.ovulasyon testinde benim gibi çift çizgiyi göremeyen var mı.
Sorma canım kesinlikle. Dr lar azaltın günde 1 2 taneden bişey olmaz diyor zaten. Sadece ben mesela yumurtlamadan sonra dikkat ediyorum fazla içmemeye tutunması açısından fazla kafein zararlı demişti dr. Zararlı dediğim de 2 3 fincandna fazlası zararlı yani demiştiBende kahvesi asla en azından sigara alkol kullanmıyorum onlar kahveden daha zararlı sonuçta sigara alkol kullananın hemen oluyor
Canım sen bugün de test yaptın mı? Dün koyuydu dimi? Acaba bugün silikleşme oldu mu baktınmı.Canım çoğu kişi alıyor eczaneden ama ben doktor tavsiyesi ile başladım sen bilirsin
Insalllah canim bugun iptal oldu yarin gidicem allah izin verirseInsallah Rabbim bu dr sana hayirli ve hemencik hamile kalip yavrunu saglikla kucagina alirsin
Henüz yapmadım canım 10bucukta su içtim yapmak için bekli yorum biraz 12 buçuk gibi yapıcamCanım sen bugün de test yaptın mı? Dün koyuydu dimi? Acaba bugün silikleşme oldu mu baktınmı.
Canim peki hasta oldun mu insallah olmazsinda. Rabbim tez zamanda evlat hasretimizi bittirir insallah. Gercek adini bilmiyorum ama sanada diger arkadaslara da hep dua ediyorumInsalllah canim bugun iptal oldu yarin gidicem allah izin verirse
Canın test yaptım simdi bugünde cift cizgiCanım sen bugün de test yaptın mı? Dün koyuydu dimi? Acaba bugün silikleşme oldu mu baktınmı.
Fotoğraflarını atabilirmisin canımCanın test yaptım simdi bugünde cift cizgi
Tabi canım yüklyrumFotoğraflarını atabilirmisin canım
Benimde bu sekilde oldu iki gün kaldi ertesi gün silikleşti. Ben adetten sonra 30. Gün yumurtlamis oldum.25 aralıkta da adet oldumSağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
Sağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
Inşallah canimCanım böyle bi tanıdık vardı geç yumurtluyordu ama 1 hafta sonra da regl oluyordu yani 14 günü bulmuyordu hiç. Bakalım senin nasıl olucak ama inşallah hiç olmazsın da bebiş tutunsun :)
İnşallah yarın silikleşirBenimde bu sekilde oldu iki gün kaldi ertesi gün silikleşti. Ben adetten sonra 30. Gün yumurtlamis oldum.25 aralıkta da adet oldum
İnşallah canı 12 ve 13.gün ilişki oldu silikleşene kadar devam edeyim dimi ilşkiyeCanım senin 14.gün pik olmuş.Şimdi yavaş yavaşsilikleşmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?