Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi dönemde, hangi günlerde hamile kalmak zordur?
Adet kanamasının olduğu günlerde ve bundan hemen öncesi ile hemen sonrası gebe kalmanın en düşük ihtimal olduğu günlerdir. Ancak imkansız değidir çünkü başka kanamalar adet kanaması sanılabilir ve yumurtlama bazen normalden çok farklı zamanlarda olabilir. Bu nedenle çocuk istemeyen ve korunmak isteyen çiftlere bu dönemde bile korunmaları önerilir.

Alintidir...

Canım böyle bi tanıdık vardı geç yumurtluyordu ama 1 hafta sonra da regl oluyordu yani 14 günü bulmuyordu hiç. Bakalım senin nasıl olucak ama inşallah hiç olmazsın da bebiş tutunsun :)

Günaydın bayanlar.ovulasyon testinde benim gibi çift çizgiyi göremeyen var mı.
Valla ben de beklemedeyim. Normalde 10.gün bol akıntı gelirdi ağrı sızıyla beraber ben çatladı derdim dünde 10.gün aynı şeyler oldu ama silik çzigi çıktı. Ben yinede değerlendirdim ya belli olmaz diye. Bugğn 11.gün akıntı falan yok ama hafif ağrı var bakakım akşam üstü yapıcam testi ne çıkacak

Bende kahvesi asla en azından sigara alkol kullanmıyorum onlar kahveden daha zararlı sonuçta sigara alkol kullananın hemen oluyor
Sorma canım kesinlikle. Dr lar azaltın günde 1 2 taneden bişey olmaz diyor zaten. Sadece ben mesela yumurtlamadan sonra dikkat ediyorum fazla içmemeye tutunması açısından fazla kafein zararlı demişti dr. Zararlı dediğim de 2 3 fincandna fazlası zararlı yani demişti

Sağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
Benimde bu sekilde oldu iki gün kaldi ertesi gün silikleşti. Ben adetten sonra 30. Gün yumurtlamis oldum.25 aralıkta da adet oldum

Eklentiler

• IMG_20181223_123017.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…