Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
Canim benim de geçen ay çift yumurtlama 2 gün oldu sonra ortalarındaydı geç değildi 14 gün sonra adet oldum. Bu ay da geç yumurtlama oldu 26-27 günler 28.gun öğlen yine çift çizgiydi 28.gun akşamı bir daha yaptim sivilleşmeye başlamıştı aksam bir daha son 1 saat sıvı almadan deneyebilir misin

Canım 4 ay öce de 47 günü görmüşlüğüm var bu yuzden ovulasyon testine başladım düzensiz oluyorum gecen iki ay 30 günde bir oldu bu ay da 42 oldu yani 44_45_26_26_37_47_30_30_42 oldu 2018 yılı
Çok uzun canim ya beklemekten çaylar insan yapacak birşey yok ben de bekliycem bakalim ne zaman olucam olunca muhakkak yazicam örnek olur geç yumurtlayanlara

Canim peki hasta oldun mu insallah olmazsinda. Rabbim tez zamanda evlat hasretimizi bittirir insallah. Gercek adini bilmiyorum ama sanada diger arkadaslara da hep dua ediyorum
Yok canim olmadim daha bakalim canim allah razi olsun sizlerde duamdasiniz adim rumeysa canim senin ?

Önceleri o kadar çok zorlama adamı :) sonra üst üste olmuş oluyor. Pik demek için 14.gün gibi olması lazım. Önceleri koyulaşmaya başlamış 14.gün en koyu.Şimdi 1 2 güne silikleşmesi lazım.
Canım 12sinde bilmeden ilşki oldu sonra koyulasınca akşam da oldu e bu aksamda olck adamı iyi beslemek lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…