- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.721
burdayım canımcan09e nerelerdesin canımm
Evet canim değişiyor meraklanma bir kac güne koyulaşırKızlar bıhün16 günüm ve hala pik yapmadı testler geçen ay 15 ve 16 günde pik yapmıştı her ay yumırtlama günü değişen oluyormu aranızda.
kızz ce dedin kaçtın hayırdır?can09e nerelerdesin canımm
Canım 12sinde bilmeden ilşki oldu sonra koyulasınca akşam da oldu e bu aksamda olck adamı iyi beslemek lazm
Kızlar bıhün16 günüm ve hala pik yapmadı testler geçen ay 15 ve 16 günde pik yapmıştı her ay yumırtlama günü değişen oluyormu aranızda.
inşaallah tez zamanda çatlar geçen ay erken görünce bu ay da aynı gün olur diye bekledim ama malesef daha yokbeeennn normalde 15.gün olur hamile kaldığım ay 19.gün çatlamıştı.
Testimi gördün mü canımmburdayım canım
Her sabah pekmez olarak yiyor keçiboynuzu pekmezi özü yani öle kür olarak uygulamadım canımKeçiboynuzu özü. Ben eşime zorla 3 4 gün içirmiştim
Yok bakicam hemen.Testimi gördün mü canımm
Bende markete gittim bakamadım sonra canım bugün fena pik oldu bende hemen havuç yiyeym:)Yok bakicam hemen.
gördüm canım şimdi beklenen pik t c den koyuSağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
bugün de olsun yarın da hadi inşallah tutsun canım ya. geçen ay geç çatlamıştın demi?İnşallah canı 12 ve 13.gün ilişki oldu silikleşene kadar devam edeyim dimi ilşkiye
sen diktin mi canım? yaa olursa olur diyerekten ben öyle şeylere dikkat etmiyorum da.evet bugünü özellikle değerlendir.Yarın silik görürsen değerlendirirsin görmezsen boşluk koyabilirsin. ayaklarını havaya dikipbekle.
Evet canım çöküşün sürmüştü siliklesmesi ondan tutmadı gibi geliyor bana bu ayda ınofolic işe yaradı sanki dmibugün de olsun yarın da hadi inşallah tutsun canım ya. geçen ay geç çatlamıştın demi?
Ben geçen ay 20.gün gördüm bu ay 13.gün canımKızlar bıhün16 günüm ve hala pik yapmadı testler geçen ay 15 ve 16 günde pik yapmıştı her ay yumırtlama günü değişen oluyormu aranızda.
yumurtları da büyütmüştür inşallah ama geçen ay da koyuydu senin.. kaliteyi arttırmıştır sanırımEvet canım çöküşün sürmüştü siliklesmesi ondan tutmadı gibi geliyor bana bu ayda ınofolic işe yaradı sanki dmi
Keşke büyümeyide evde anlasak normalde yarın siliklesmesi gerekir dimiyumurtları da büyütmüştür inşallah ama geçen ay da koyuydu senin.. kaliteyi arttırmıştır sanırım
ee tabi çatlaması de önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?