- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.741
12-24 saatti sanırım salınmasıKeşke büyümeyide evde anlasak normalde yarın siliklesmesi gerekir dimi
Bu arada benim testin yarın mi siliklesmesi lazım CanımKeçiboynuzu özü. Ben eşime zorla 3 4 gün içirmiştim
Bu belirtiler sanki.yok bende12-24 saatti sanırım salınması
Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir. Yumurta çatlaması denilen olay bir anlık bir olaydır ancak yumurtalıktan salınan yumurta en fazla 12-24 saat kadar yaşayabilir -alıntı-
Ben 2 gün önce doktora gittim de henüz gelişen bi yumurtam yoktu acaba bu ay yumurtlamıyacam mı diye düşünüyorum.Ben geçen ay 20.gün gördüm bu ay 13.gün canım
benim 15 gün var reglime ya da 14 işte.. erkenden başladı bel ağrısı sırt ağrısı...göğüslerim gergin.. ama alt tarafta gerginlik ağrı gitti... çatladı çatlıycaklar sanırım...Bu belirtiler sanki.yok bende
Şuan havuç yemekten mide agrım varbenim 15 gün var reglime ya da 14 işte.. erkenden başladı bel ağrısı sırt ağrısı...göğüslerim gergin.. ama alt tarafta gerginlik ağrı gitti... çatladı çatlıycaklar sanırım...
bi dinle kendini bakalım nelerin var?
havucu nerden okudun çatlaması için diye biliyorum ben öyle mi?Şuan havuç yemekten mide agrım var
Evet evet çatlaması için burda okudum bende kkhavucu nerden okudun çatlaması için diye biliyorum ben öyle mi?
inşallah yarın da aynı koyulukta çıkmazz :)Evet evet çatlaması için burda okudum bende kk
Çıkarsa nolurinşallah yarın da aynı koyulukta çıkmazz :)
yaa bişey olmaz ertesi gün silikleşir.. ama uzamasın daha fazla...Çıkarsa nolur
Şimdi ilişkileri nasıl yapayım ben yaa ara vermeden paso yapsammı:)yaa bişey olmaz ertesi gün silikleşir.. ama uzamasın daha fazla...
ya da şöyle bir şey var.. hepsi aynı boyutta olmadığı için çatlamaları uzun sürüyor olabilir 22 20 18 misal sırayla çatlıyorlar işte.. mantıklı geliyor bana bilemedim.
ahahha kuzum çok hassassın anlaşılan..Bu yorum kısmında gruplaşmış belli bir kesim var, başka hiçbir soru yanıtlanmıyor, sadece kendileri üzerinde konuşuluyor. Bir giriyoruz sayfalarca hep aynı kişiler aynı şeyler üzerinde, bizim hiçbir sorumuz düşüncemiz yanıtlanmıyor. Neyse, çıkıyorum forumdan. Hepinize iyi günler
bilmem ki ne desem sonra grup oldunuz falan deniyor vintıcımŞimdi ilişkileri nasıl yapayım ben yaa ara vermeden paso yapsammı:)
Bence ara verme hep yap canimŞimdi ilişkileri nasıl yapayım ben yaa ara vermeden paso yapsammı:)
diktim valla hep diktim bensen diktin mi canım? yaa olursa olur diyerekten ben öyle şeylere dikkat etmiyorum da.
Yaa kızzbilmem ki ne desem sonra grup oldunuz falan deniyor vintıcım
Bende dikiyorum canım püf suan kafamda her gün ilişki olsa spermin kalitesi düşer mi yapsam olmıcak yapmasam aklım kalcak 2 ucu dadiktim valla hep diktim benen az yarım saat. ama üstünüzü örtün ben ilkinde örtmedim üşüttüm hah :)
duvara mı diktin ay kusura bakma öyle soruyoruz amadiktim valla hep diktim benen az yarım saat. ama üstünüzü örtün ben ilkinde örtmedim üşüttüm hah :)
yarım mı kaldı bu kadar mı canım? :)Yaa kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?