Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke büyümeyide evde anlasak normalde yarın siliklesmesi gerekir dimi
12-24 saatti sanırım salınması

Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir. Yumurta çatlaması denilen olay bir anlık bir olaydır ancak yumurtalıktan salınan yumurta en fazla 12-24 saat kadar yaşayabilir -alıntı-

Bu belirtiler sanki.yok bende

yaa bişey olmaz ertesi gün silikleşir.. ama uzamasın daha fazla...
ya da şöyle bir şey var.. hepsi aynı boyutta olmadığı için çatlamaları uzun sürüyor olabilir 22 20 18 misal sırayla çatlıyorlar işte.. mantıklı geliyor bana bilemedim.

Bu yorum kısmında gruplaşmış belli bir kesim var, başka hiçbir soru yanıtlanmıyor, sadece kendileri üzerinde konuşuluyor. Bir giriyoruz sayfalarca hep aynı kişiler aynı şeyler üzerinde, bizim hiçbir sorumuz düşüncemiz yanıtlanmıyor. Neyse, çıkıyorum forumdan. Hepinize iyi günler

Şimdi ilişkileri nasıl yapayım ben yaa ara vermeden paso yapsammı:)

ahahha kuzum çok hassassın anlaşılan.. bak arkadaşımızınkini de görmemişim etiketlemiş beni tekrar sormuş.. ben elimden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyorum... ki diğer arkadaşlarımız da öyle... bir konu hakkında bir fikrim varsa paylaşıyorum... burda hepimiz dertleşmek paylaşmak için varız.. yani tabi kimseyi zorla tutamayız.. ama tarzın yanlış.. bir bakmanı öneririm.. topiğe...

Son düzenleme:
bilmem ki ne desem sonra grup oldunuz falan deniyor vintıcım
Yaa kızz
diktim valla hep diktim ben en az yarım saat. ama üstünüzü örtün ben ilkinde örtmedim üşüttüm hah :)
Bende dikiyorum canım püf suan kafamda her gün ilişki olsa spermin kalitesi düşer mi yapsam olmıcak yapmasam aklım kalcak 2 ucu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…