- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.761
Yarın olsa da test yapsam meraktan çatlıcam ya bugün çok çok koyu çıktığı için yarın bi kerettr siliklesmicek gibi gelyrBence ara verme hep yap canim
duvara mı diktin ay kusura bakma öyle soruyoruz ama
Karıştı herşey :) burası whatsap yetişmeye çalışyrum:) ya ne dicem canım benim bayağı koyu cıktı ya yarın için ümitlenmeyim bence bi karetta siliklesmicek gibi gelyr banayarım mı kaldı bu kadar mı canım? :)
Akşam 10 gibi tekrar yap testin varsa ona gore karar verYarın olsa da test yapsam meraktan çatlıcam ya bugün çok çok koyu çıktığı için yarın bi kerettr siliklesmicek gibi gelyr
Testten bol bisey yok şuan bizim evdeAkşam 10 gibi tekrar yap testin varsa ona gore karar ver
Ozaman evden cikmadan once yapabilirmisin kiTestten bol bisey yok şuan bizim evdeakşama da gezmeye gidicem çay kahve geldiğimde yapsam olur mu ki zaten ilişki de geç olur
Hayirlisi bakalim ama degerlendirmeyi bos gecme derimKarıştı herşey :) burası whatsap yetişmeye çalışyrum:) ya ne dicem canım benim bayağı koyu cıktı ya yarın için ümitlenmeyim bence bi karetta siliklesmicek gibi gelyr bana
6bucukta yapsam olur mu acabaOzaman evden cikmadan once yapabilirmisin ki
Bu ay umutlansam mi acaba kocam boyle olmaz ayagi dikeceksin dedievettt duvara diktimm. duvara doğru dikeleyip üstüme yorgan örttüm :):)
Geçen ay benim.öle olmuştu3gundur ovulasyon testim pozitf cikiyor bilen yasayn varmi neden
Hee bi de bende vatsap face insta yok cok rahatimKarıştı herşey :) burası whatsap yetişmeye çalışyrum:) ya ne dicem canım benim bayağı koyu cıktı ya yarın için ümitlenmeyim bence bi karetta siliklesmicek gibi gelyr bana
Neden acabaGeçen ay benim.öle olmuştu
Aaaaaaaa neden ki ben onlarsız yapamıyorum bagımlısı:) sende bağımlı olmamak için sanrmHee bi de bende vatsap face insta yok cok rahatim
Bende geçen ay hamile kalmamalı geç çatlamasına bağladım bende bilmyrum.bu ayda öle olursa.doktora gidicem benNeden acaba
Yapılır tabiki. Sonuçta bu kadar koyu olduktan 24_36 saat arasında ilişki yaşanması gerekiyor eger tekrar koyu çıkarsa akşamı degerlendirisiniz ya da bunun icin sabah erken kalmayi goze alip sabah 6 gibi degerlendirede bilirsiniz. Spermler 3 gün kalabiliyor vucutta önemli olan kaliteli olmalari6bucukta yapsam olur mu acaba
Ben de dikiyorum hatta belimin altina cift yastik yerlestiriyorum ama yumurtlamayi denk getiremeyince bosa bekliyormusumBu ay umutlansam mi acaba kocam boyle olmaz ayagi dikeceksin dedi
Dur canım yapayım ben akşama o zaman ona göre ilişki konusuna karar vereyim 6bucukta haber ederm sana testin durumunuYapılır tabiki. Sonuçta bu kadar koyu olduktan 24_36 saat arasında ilişki yaşanması gerekiyor eger tekrar koyu çıkarsa akşamı degerlendirisiniz ya da bunun icin sabah erken kalmayi goze alip sabah 6 gibi degerlendirede bilirsiniz. Spermler 3 gün kalabiliyor vucutta önemli olan kaliteli olmalari
Tamam canım bekliyorumDur canım yapayım ben akşama o zaman ona göre ilişki konusuna karar vereyim 6bucukta haber ederm sana testin durumunu
Memnun oldum canim benimde Özgün insallah ta adet olmazsin hamile olursunYok canim olmadim daha bakalim canim allah razi olsun sizlerde duamdasiniz adim rumeysa canim senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?