Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünü değerlendirdik. Bugün 11.gün yapar yapmaz böyle koyu çıktı anında .. sizce bugün mü olsun ilişki yarın mı? Bugün olsa yarın olmasa olur mu?Eki Görüntüle 2219538
evvet beklenen bir pik daha
dün olmuş bugün ve yarın da bi zahmett...
haydi kolay gelsin canım gebe kalmayan kalmasın

evvet beklenen bir pik daha
dün olmuş bugün ve yarın da bi zahmett...
haydi kolay gelsin canım gebe kalmayan kalmasın
Bakalım kısmet artık bugün olur belki ama yarın muamma :))) olmaz kesin yani bu koyulukta mesela sadece bu gece olsa 12 1 gibi falan yarın olmasa da olur heralde yaa yarında test yaparım yinede bakalım

Bakalım kısmet artık bugün olur belki ama yarın muamma :))) olmaz kesin yani bu koyulukta mesela sadece bu gece olsa 12 1 gibi falan yarın olmasa da olur heralde yaa yarında test yaparım yinede bakalım
evet kısmet sen dikme falan yapıyor musun canım? geçmişe baktın mı :)

Gebelik testi almadım henüz. Bugün yumurtlama sonrası 11. Gün. Normal şartlarda adetimin ilk günü. 2 -3 gündür adet öncesi sendromları yaşıyorum. Bugün ovulasyon testi ile deneyeyim dedim hani onda da çift çizgi çıkıyormuş ya hamilelik varsa. Benim 2. Çizgiden hiçbir şekilde eser yok bi tek kontrol çizgisi var. Adet olacağımı hissediyorum. Üzgünüm. Bi yandan küçücük de olsa umudumu koruyorum. 3 gün daha tanıdım kendime. Bakalım

Canim benimde bat yarin ovulasyon testinde ikinci cizgi cikiyor ama ilki kadar koyu degil tabi. Insallah adet olmayiz asiri heyecan var bende gebelik testide yapmak istemiyorum

Yumurtlama birkaç gün süren bir olay değildir, bir anda yumurtlama olur ve biter. Ancak yumurta hücresi ortalama 24 saat yaşayabilir. Yani yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün sonra ilişki olsa da gebelik olabilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra cinsel ilişki olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybetmiştir.
Erkeğin sperm hücresi ise ortalama 3 gün yaşar. Yani yumurtlama olmadan 2-3 gün önce bile ilişki olsa sperm 3 gün yaşayabileceği için yumurtlama olduğunda yumurta hücresini dölleyebilir.
Bu durumda örneğin ayın 10'unda yumurtlama gerçekleşen bir kadında ayın 7'si ve 11'i arasındaki ilişkilerde gebelik olma şansı vardır. Yani gebelik ihtimali olan dönem ortalama 5 gün olmuş (en fazla 7 gün) oluyor. Bu nedenle bebek isteyen çiftlere adetin orta döneminde bir hafta boyunca "iki günde bir" ilişkiye girmelerini öneriyoruz. Cinsel ilişki hergün değil, iki günde bir önerilir genellikle çünkü hergün ilişkiye girilmesi sperm sayısında ciddi azalmaya neden olur.
Diye bir yazi okudum kizlar ovulasyonlarin ise bu sekilde koyu olmasi yumurtanin 12 saat içerisinde yumurtadan salınacagi anlamina geliyormus bu aya iyi hazırlanıyorum inşallah denerken de tutturabiliriz

sen diktin mi canım? yaa olursa olur diyerekten ben öyle şeylere dikkat etmiyorum da.
Aynen olacağı varsa valla nisan ayında ben nasıl hamile kaldım burada yazmayayım ama imaknı yok dersiniz. Zaten hemen sonrasında yatmakmış uzanmak dikmek boşver sıcak suyla duş alıp spor yapmıştım tutan tutuyor işte. Rabbim inşallah hadi 2 hafta sonra hepimiz peşpeşe verelim haberlerimizi hamile kalmayan kalmasın burada inşallahhh

diktim valla hep diktim ben en az yarım saat. ama üstünüzü örtün ben ilkinde örtmedim üşüttüm hah :)
Bende bütün hamileliklerde dikmiştim ya hatta bayaa dikmiştim 10 15 dk durup sonra belde yastıkla 1 2 saat kalkmamıştım :)) garanti olsun diye denemek de fayda var işte

Çok yanlış ama bu tutumunuz. Burada bende okuyorum msjları bakıyorum eğer fikrim varsa yorum yazıyorum asla bakmıyorum kim yazmış diye dur ona cvp vereyim sadece demem asla. Gruplaşma da olabilir tabiki ama siz okumak istemiyorsanız çıkabilirsiniz tabikii. Bizlerde buraya çakılı değiliz başka forumlara da yazıyoruz yazacapız. Bir zorunluluk yokki illa buraya yazacaksınuz, illa msj cevaplayacaksınız diye. Ben valla elimden geldiğince herkese yazmaya çalılıyorum ama fikrim varsa eğer. Neyse böyle düşünen insanlarda var ama baya alıngansınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…