- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.781
evvet beklenen bir pik dahaKızlar dünü değerlendirdik. Bugün 11.gün yapar yapmaz böyle koyu çıktı anında .. sizce bugün mü olsun ilişki yarın mı? Bugün olsa yarın olmasa olur mu?Eki Görüntüle 2219538
Bakalım kısmet artıkevvet beklenen bir pik daha
dün olmuş bugün ve yarın da bi zahmett...
haydi kolay gelsin canımgebe kalmayan kalmasın
evet kısmet sen dikme falan yapıyor musun canım? geçmişe baktın mı :)Bakalım kısmet artıkbugün olur belki ama yarın muamma :))) olmaz kesin yani bu koyulukta mesela sadece bu gece olsa 12 1 gibi falan yarın olmasa da olur heralde yaa yarında test yaparım yinede bakalım
Canim bence sansa birakma bugun ve yarini degerlendirKızlar dünü değerlendirdik. Bugün 11.gün yapar yapmaz böyle koyu çıktı anında .. sizce bugün mü olsun ilişki yarın mı? Bugün olsa yarın olmasa olur mu?Eki Görüntüle 2219538
Canim benimde bat yarin ovulasyon testinde ikinci cizgi cikiyor ama ilki kadar koyu degil tabi. Insallah adet olmayiz asiri heyecan var bende gebelik testide yapmak istemiyorumGebelik testi almadım henüz. Bugün yumurtlama sonrası 11. Gün. Normal şartlarda adetimin ilk günü. 2 -3 gündür adet öncesi sendromları yaşıyorum. Bugün ovulasyon testi ile deneyeyim dedim hani onda da çift çizgi çıkıyormuş ya hamilelik varsa. Benim 2. Çizgiden hiçbir şekilde eser yok bi tek kontrol çizgisi var. Adet olacağımı hissediyorum. Üzgünüm. Bi yandan küçücük de olsa umudumu koruyorum. 3 gün daha tanıdım kendime. Bakalım
Bakamadım canım bakıcam da tabikii dikme siz olurmuevet kısmet sen dikme falan yapıyor musun canım? geçmişe baktın mı :)
Doğru söylüyorsunuz canım ama sperm kalitesi düşmesin dedim acaba ya ama bakalım yarın da yapmaya çalışırız bakalımCanim bence sansa birakma bugun ve yarini degerlendir
Senin yine ikincisi az da olsa varmış. Benimki hiç yok :) varsa bekleyelim. Yoksa da hemen adet olalım da ümitlenmeyelimCanim benimde bat yarin ovulasyon testinde ikinci cizgi cikiyor ama ilki kadar koyu degil tabi. Insallah adet olmayiz asiri heyecan var bende gebelik testide yapmak istemiyorum
Allah allah niye böyle ki yaaSağlıklı bir yumurtlamada kaç gün çift çizgi görülüyor hanımlar tecrübeli olan yardımcı olablrmi
Oyle ama yapacak birseyde yok mecburen yapiliyor yaaDoğru söylüyorsunuz canım ama sperm kalitesi düşmesin dedim acaba ya ama bakalım yarın da yapmaya çalışırız bakalım
Aynen olacağı varsa valla nisan ayında ben nasıl hamile kaldım burada yazmayayım ama imaknı yok dersiniz. Zaten hemen sonrasında yatmakmış uzanmak dikmek boşver sıcak suyla duş alıp spor yapmıştım tutan tutuyor işte. Rabbim inşallah hadi 2 hafta sonra hepimiz peşpeşe verelim haberlerimizisen diktin mi canım? yaa olursa olur diyerekten ben öyle şeylere dikkat etmiyorum da.
Doğru canım yaaOyle ama yapacak birseyde yok mecburen yapiliyor yaa
Bende bütün hamileliklerde dikmiştim ya hatta bayaa dikmiştim 10 15 dk durup sonra belde yastıkla 1 2 saat kalkmamıştım :)) garanti olsun diye denemek de fayda var iştediktim valla hep diktim benen az yarım saat. ama üstünüzü örtün ben ilkinde örtmedim üşüttüm hah :)
Yumurtlama bugün canım evet ilişki olmalıKızlar dünü değerlendirdik. Bugün 11.gün yapar yapmaz böyle koyu çıktı anında .. sizce bugün mü olsun ilişki yarın mı? Bugün olsa yarın olmasa olur mu?Eki Görüntüle 2219538
Çok yanlış ama bu tutumunuz. Burada bende okuyorum msjları bakıyorum eğer fikrim varsa yorum yazıyorum asla bakmıyorum kim yazmış diye dur ona cvp vereyim sadece demem asla. Gruplaşma da olabilir tabiki ama siz okumak istemiyorsanız çıkabilirsiniz tabikii. Bizlerde buraya çakılı değiliz başka forumlara da yazıyoruz yazacapız. Bir zorunluluk yokki illa buraya yazacaksınuz, illa msj cevaplayacaksınız diye. Ben valla elimden geldiğince herkese yazmaya çalılıyorum ama fikrim varsa eğer. Neyse böyle düşünen insanlarda var ama baya alıngansınız sanırımBu yorum kısmında gruplaşmış belli bir kesim var, başka hiçbir soru yanıtlanmıyor, sadece kendileri üzerinde konuşuluyor. Bir giriyoruz sayfalarca hep aynı kişiler aynı şeyler üzerinde, bizim hiçbir sorumuz düşüncemiz yanıtlanmıyor. Neyse, çıkıyorum forumdan. Hepinize iyi günler
Zaten sabahtan beri sol taraf ciddi bi şekilde ağrıyordu dedim soldan heralde yumurtlama ama testten sonra sağ taraf iğne batar gibi resmen ağrılar girip çıkıyor artıyoYumurtlama bugün canım evet ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?