- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.801
Bende hiçbir belirti yok canım ama benimde bugün böle koyu akşamüstü tekrar bi test yapcam bakalım hala koyu muZaten sabahtan beri sol taraf ciddi bi şekilde ağrıyordu dedim soldan heralde yumurtlama ama testten sonra sağ taraf iğne batar gibi resmen ağrılar girip çıkıyor artıyo
Canım sende bu 1 2 gün değerlendirebilirsen değerlendir kaçırmayalım yaa. Bugünü bi değerlendirelim de bizim yarın meçhul :)))Bende hiçbir belirti yok canım ama benimde bugün böle koyu akşamüstü tekrar bi test yapcam bakalım hala koyu mu
Bugünü kesin değerlendir ayaklar da havaya:):)Tavan yapmış benimki ya resmen Eki Görüntüle 2219565
Tamam canım :)))Bugünü kesin değerlendir ayaklar da havaya:):)
benim ağrım iki taraflı oldu bakalım..Zaten sabahtan beri sol taraf ciddi bi şekilde ağrıyordu dedim soldan heralde yumurtlama ama testten sonra sağ taraf iğne batar gibi resmen ağrılar girip çıkıyor artıyo
Bugün benim 14.gün kuzum.cok koyu ben 12 13.günü değerlendirdim bu akşam da kısmetse dğerlendrcm insallah tuttururuz canımmCanım sende bu 1 2 gün değerlendirebilirsen değerlendir kaçırmayalım yaa. Bugünü bi değerlendirelim de bizim yarın meçhul :)))
Pazartesi gununden beri var ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum. Evet canim haklisin beklemek daha zorSenin yine ikincisi az da olsa varmış. Benimki hiç yok :) varsa bekleyelim. Yoksa da hemen adet olalım da ümitlenmeyelim
Dikme dediginiz ne oluyor canimBende bütün hamileliklerde dikmiştim ya hatta bayaa dikmiştim 10 15 dk durup sonra belde yastıkla 1 2 saat kalkmamıştım :)) garanti olsun diye denemek de fayda var işte
benim ağrım iki taraflı oldu bakalım..
Bugün benim 14.gün kuzum.cok koyu ben 12 13.günü değerlendirdim bu akşam da kısmetse dğerlendrcm insallah tuttururuz canımm
Dikme dediginiz ne oluyor canim
Dikme dediginiz ne oluyor canim
Süperr canım senin çatlamış artık 12 saat içinde döllenme şansı var. Bu akşamı da değerlendir yeter kesinlkle ..Kızlar bugün koyu olan çizgi simdi yaptığımda siliklesmiş ne düsünüyorsunuz
Havuc ise yaradi olabilir siviya dikkat etmemis olabilirsin aralari kac saat testlerin.Kızlar bugün koyu olan çizgi simdi yaptığımda siliklesmiş ne düsünüyorsunuz
2 saat sıvı almadım canım ilk testi 12 buçukta bu testi 6da yaptımHavuc ise yaradi olabilir siviya dikkat etmemis olabilirsin aralari kac saat testlerin.
Ayy inşallah bitanem hadi hayırlısı gezmeye gitmesemmi:) yada erken kalkarım yaaaSüperr canım senin çatlamış artık 12 saat içinde döllenme şansı var. Bu akşamı da değerlendir yeter kesinlkle ..
6 saatte de salinmis olabilir mi acaba bilemedim olabiliyor sanki..2 saat sıvı almadım canım ilk testi 12 buçukta bu testi 6da yaptım
Git git boşver kafanıza odaklamayın öyle illa ilişki olsun olacak diye. Stres yapma hiç bak ben ne rahatım :))))))) git erken dönersin zaten dün de değerlendirdin kafan rahat olsunAyy inşallah bitanem hadi hayırlısı gezmeye gitmesemmi:) yada erken kalkarım yaaa
Sence sorunlu bi test mi bu ay ki testlerim canım sorun mu var acaba yumurtlamam da bide şöyle düşündüm dünde çift çizgi ya 3.gün siliklesmesi normal gibi geldi ama içime kurtta düştü6 saatte de salinmis olabilir mi acaba bilemedim olabiliyor sanki..
Bence yarin da bi test yaparsin ama bugunu dgrlerndir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?