Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zumba yapıyordum bir de ara veriyim şimdi sadece tempolu yürüyüş falan yapayım hareketsizlkte kötü yürüyüşde çok iyi geliyo yumurtlama sonrası hemde kafa dağılıyor

benim ağrım iki taraflı oldu bakalım..

Çifter çifter yumurtlamışızdır inşallah da bari 1 tenesi tutsun :)))

Bugün benim 14.gün kuzum.cok koyu ben 12 13.günü değerlendirdim bu akşam da kısmetse dğerlendrcm insallah tuttururuz canımm

Aminn canım ya inşallahh, gerisi Allaha emanet.
Dikme dediginiz ne oluyor canim

Netten de bakabilirsin canım beline yastık koyup ayakalrını koltuk olur yatağın başlığı olur :)) belli bir yerden deatek alıp biraz havaya dikiyoruz ki spermler daha hızlı ilerlesin rahime doğru. Batıl da işte deniypruz herşeyi. Ben elimde belimden yukarı kaldırıyorum biraz baya :) biraz öyle duruyorum sonraa yastık kalıyo belimde zaten yüksek duruyo baya yarım saat bile dursan yeter canım. Sonra ya sağa ya sola dönüp yatıyorum 1 2 saat kalkmadan

6 saatte de salinmis olabilir mi acaba bilemedim olabiliyor sanki..
Bence yarin da bi test yaparsin ama bugunu dgrlerndir cnm.
Sence sorunlu bi test mi bu ay ki testlerim canım sorun mu var acaba yumurtlamam da bide şöyle düşündüm dünde çift çizgi ya 3.gün siliklesmesi normal gibi geldi ama içime kurtta düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…