- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.821
Bu akşamı degerlendir canım yumurtlamışsınKızlar bugün koyu olan çizgi simdi yaptığımda siliklesmiş ne düsünüyorsunuz
Aynen canım Ay heycan bastı::)) kız karnım ağırdı heyecandan suan sanki hamile gibi sevndim:)))Git git boşver kafanıza odaklamayın öyle illa ilişki olsun olacak diye. Stres yapma hiç bak ben ne rahatım :))))))) git erken dönersin zaten dün de değerlendirdin kafan rahat olsun
Ayyy çok heycanlıyımmmmBu akşamı degerlendir canım yumurtlamışsın
Kız dur sakin ol :))) sakın stres ypma bugünden sonra hele akışına bırak stres hkrmınlarımızı vücudumuzdan atalım özellkle 1 hafta mümkünse :)) bırakalım yavaş yavaş döllensinlerAynen canım Ay heycan bastı::)) kız karnım ağırdı heyecandan suan sanki hamile gibi sevndim:)))
İyi akşamlar kızlar, benim bata 1 hafta var.Sol taraf kasığımdan bacağıma ağrı yapıyor. Tahmini yumurtlamanın üzerinden de yine bir hafta geçmiştir. Böyle erkenden belirti olabilir mi yoksa bu ağrılar yumurtlama da geç mi yumurtluyorum hiç bilmiyorum. Bu ay kendimi dinlemicem diyorum ama yok elimde değiladet olana kadar acaba oldu mu bu ay hamile kaldım mı demek çok yoruyor.
Aynen canım nasıl olsa akşam ilşki oldu ben bu akşam kafa dağıtayım en iyi aceleye gerek yok ayy ben bu ayo inoflic combiye borçluyum benceKız dur sakin ol :))) sakın stres ypma bugünden sonra hele akışına bırak stres hkrmınlarımızı vücudumuzdan atalım özellkle 1 hafta mümkünse :)) bırakalım yavaş yavaş döllensinler
Testlerinde sikinti gormedim ben gayet duzgun gorunuyor.Sence sorunlu bi test mi bu ay ki testlerim canım sorun mu var acaba yumurtlamam da bide şöyle düşündüm dünde çift çizgi ya 3.gün siliklesmesi normal gibi geldi ama içime kurtta düştü
Ovulasyon testi yaptın mi hiç? eğere yumurtlamayı yakalayıp degerlendirdiyseniz erken gebelik testinde cıkabilir. Eğer ovulasyon testin varsa yapabilirsin. Belirtiler ben adetl olmadan once oluyorduİyi akşamlar kızlar, benim bata 1 hafta var.Sol taraf kasığımdan bacağıma ağrı yapıyor. Tahmini yumurtlamanın üzerinden de yine bir hafta geçmiştir. Böyle erkenden belirti olabilir mi yoksa bu ağrılar yumurtlama da geç mi yumurtluyorum hiç bilmiyorum. Bu ay kendimi dinlemicem diyorum ama yok elimde değiladet olana kadar acaba oldu mu bu ay hamile kaldım mı demek çok yoruyor.
Bu ay ateş ölçmeyi deneyim dedim eğer olmazsa önümüzdeki ay test alıcam.Regl ağrıma benzemiyor bu daha farklı. Şu bikaç gün kafa dağıtmaya çalışıcam inşallah başarılı olurum:)Test yapmışmıydın canım ümidini kırmak istemem ama çoğu psikolojik bu ağrıların maalesef yaa. Ben ne zaman bu bacak ağrıalrı kasık ağrıalrı batmalar olsa anlıyorumkii regl olucam. Ama ağrısız sızısız geçen zaman oldumu anlıyorum gebelik olabilir :) amaaa bu herkeste aynı değil, sen dinleme kendini bir süre bakalım akışına bırak canım düşünmemeye çalış
Test yapmadım ama adetin bitmesiyle birlikte gün aşırı ilişkiye başladık. Boş günümüz olmadı inşallah yakalamışızdır. Erken diye düşünüp test yapmadım.Ovulasyon testi yaptın mi hiç? eğere yumurtlamayı yakalayıp degerlendirdiyseniz erken gebelik testinde cıkabilir. Eğer ovulasyon testin varsa yapabilirsin. Belirtiler ben adetl olmadan once oluyordu
Merhaba ,listeye ekledim sizi de. Hoşgeldinizselam kızlar beni de ekler misiniz bat 14 ocak M Mavi Rapunzel
Erken gebelik yapabilirsin belki cikarTest yapmadım ama adetin bitmesiyle birlikte gün aşırı ilişkiye başladık. Boş günümüz olmadı inşallah yakalamışızdır. Erken diye düşünüp test yapmadım.
Bugüne kadar hiç test yapmadım üzülürüm diye yapsam mı ki ya gebelik yoksa da reglim gecikmez. Bikaç gün sabrediyim de öyle yapıyım en iyisi. Teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın içinErken gebelik yapabilirsin belki cikar
Canim bu ay benim de öyleydi 3.gun 10dan önce yaptim azalmaya basladi3gundur ovulasyon testim pozitf cikiyor bilen yasayn varmi neden
Ben senin yerinde olsam ne bu günü ne de yarını kacirmamKızlar dünü değerlendirdik. Bugün 11.gün yapar yapmaz böyle koyu çıktı anında .. sizce bugün mü olsun ilişki yarın mı? Bugün olsa yarın olmasa olur mu?Eki Görüntüle 2219538
Hic denemedim ama bu ay deniyecem.Çifter çifter yumurtlamışızdır inşallah da bari 1 tenesi tutsun :)))
Aminn canım ya inşallahh, gerisi Allaha emanet.
Netten de bakabilirsin canım beline yastık koyup ayakalrını koltuk olur yatağın başlığı olur :)) belli bir yerden deatek alıp biraz havaya dikiyoruz ki spermler daha hızlı ilerlesin rahime doğru. Batıl da işte deniypruz herşeyi. Ben elimde belimden yukarı kaldırıyorum biraz baya :) biraz öyle duruyorum sonraa yastık kalıyo belimde zaten yüksek duruyo baya yarım saat bile dursan yeter canım. Sonra ya sağa ya sola dönüp yatıyorum 1 2 saat kalkmadan
Çatladı oooo kaçırma sakinKızlar bugün koyu olan çizgi simdi yaptığımda siliklesmiş ne düsünüyorsunuz
Canim ise yaradigi oluyor mudenemeden sonra kacanlar olmasin diye ayagi dikmeden bahsediyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?