Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git git boşver kafanıza odaklamayın öyle illa ilişki olsun olacak diye. Stres yapma hiç bak ben ne rahatım :))))))) git erken dönersin zaten dün de değerlendirdin kafan rahat olsun
Aynen canım Ay heycan bastı::)) kız karnım ağırdı heyecandan suan sanki hamile gibi sevndim:)))

İyi akşamlar kızlar, benim bata 1 hafta var.Sol taraf kasığımdan bacağıma ağrı yapıyor. Tahmini yumurtlamanın üzerinden de yine bir hafta geçmiştir. Böyle erkenden belirti olabilir mi yoksa bu ağrılar yumurtlama da geç mi yumurtluyorum hiç bilmiyorum. Bu ay kendimi dinlemicem diyorum ama yok elimde değil adet olana kadar acaba oldu mu bu ay hamile kaldım mı demek çok yoruyor.

Aynen canım Ay heycan bastı::)) kız karnım ağırdı heyecandan suan sanki hamile gibi sevndim:)))
Kız dur sakin ol :))) sakın stres ypma bugünden sonra hele akışına bırak stres hkrmınlarımızı vücudumuzdan atalım özellkle 1 hafta mümkünse :)) bırakalım yavaş yavaş döllensinler

Test yapmışmıydın canım ümidini kırmak istemem ama çoğu psikolojik bu ağrıların maalesef yaa. Ben ne zaman bu bacak ağrıalrı kasık ağrıalrı batmalar olsa anlıyorumkii regl olucam. Ama ağrısız sızısız geçen zaman oldumu anlıyorum gebelik olabilir :) amaaa bu herkeste aynı değil, sen dinleme kendini bir süre bakalım akışına bırak canım düşünmemeye çalış

Kız dur sakin ol :))) sakın stres ypma bugünden sonra hele akışına bırak stres hkrmınlarımızı vücudumuzdan atalım özellkle 1 hafta mümkünse :)) bırakalım yavaş yavaş döllensinler
Aynen canım nasıl olsa akşam ilşki oldu ben bu akşam kafa dağıtayım en iyi aceleye gerek yok ayy ben bu ayo inoflic combiye borçluyum bence

Sence sorunlu bi test mi bu ay ki testlerim canım sorun mu var acaba yumurtlamam da bide şöyle düşündüm dünde çift çizgi ya 3.gün siliklesmesi normal gibi geldi ama içime kurtta düştü
Testlerinde sikinti gormedim ben gayet duzgun gorunuyor.
Icini ferah tut artik takilma dusunme degerlendirmeyi de:) gez dolas.

Ovulasyon testi yaptın mi hiç? eğere yumurtlamayı yakalayıp degerlendirdiyseniz erken gebelik testinde cıkabilir. Eğer ovulasyon testin varsa yapabilirsin. Belirtiler ben adetl olmadan once oluyordu

Bu ay ateş ölçmeyi deneyim dedim eğer olmazsa önümüzdeki ay test alıcam.Regl ağrıma benzemiyor bu daha farklı. Şu bikaç gün kafa dağıtmaya çalışıcam inşallah başarılı olurum:)

Ovulasyon testi yaptın mi hiç? eğere yumurtlamayı yakalayıp degerlendirdiyseniz erken gebelik testinde cıkabilir. Eğer ovulasyon testin varsa yapabilirsin. Belirtiler ben adetl olmadan once oluyordu
Test yapmadım ama adetin bitmesiyle birlikte gün aşırı ilişkiye başladık. Boş günümüz olmadı inşallah yakalamışızdır. Erken diye düşünüp test yapmadım.

Hic denemedim ama bu ay deniyecem.cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…