- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.841
Canim eğer ovulasyon ile gördüysen yine de kendini dinleme çünkü ben 2 senedir her ay hamileyim diyorum ama nafile inşallah olur bebiş bu ay ama çok dinleme kendini. Hoş ben bunu derken bile dinliyorum kendini ya neyse. Kelin ilacı olsa ...İyi akşamlar kızlar, benim bata 1 hafta var.Sol taraf kasığımdan bacağıma ağrı yapıyor. Tahmini yumurtlamanın üzerinden de yine bir hafta geçmiştir. Böyle erkenden belirti olabilir mi yoksa bu ağrılar yumurtlama da geç mi yumurtluyorum hiç bilmiyorum. Bu ay kendimi dinlemicem diyorum ama yok elimde değiladet olana kadar acaba oldu mu bu ay hamile kaldım mı demek çok yoruyor.
Oluyormus bende denicem bakalim kismetseCanim ise yaradigi oluyor mukendimi hic oyle hayal edemedim
Rabbim yardimcimiz olsun ya istemeyenlerin hemen oluyor biz bu kadar ugrasiyoruz Rabbim bizede nasip etsin insallahOluyormus bende denicem bakalim kismetse
Amin amin..Rabbim yardimcimiz olsun ya istemeyenlerin hemen oluyor biz bu kadar ugrasiyoruz Rabbim bizede nasip etsin insallah
Diger kizlardan biri olarak tesekkurler canimm ahahahhahİyi akşamlar kızlar mesajlarınızı hep okuyorum:) inşallah hepiniz en yakın zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuzöncelikle @Vintagelife canım senin yumurta salındığına göre belki de dünkü spermlerle karşılaştı bile ve dölleniyor şu anda:)) inşallah öyledir. Ben hamile kaldığım ay tüm aşamaları hayal etmiştim böyle şimdi buluştular, şimdi tüpte ilerliyor bugün yerleşiyor filan diye:)) inşallah senin de tutar
Ve diğer kızlar ayakları havaya dikmek işe yarıyor mu demişsiniz ben 10-15 kadar dikmiştim sonra lavaboya gitmiştim işe yaradığını düşünüyorum aslında. Deneyin içinizde kalmasın
Evet canim bugun bat gunum ama bakalim yarinda olabilirim beklemedeyimG GshsKara_gozlum kızlar naptiniz ?takip edemedim bir kaç gündür buraları,adet oldunuz mu ?batlarınız gelmiş görünüyor
25 de oldum ben canim bugun 3. GunumG GshsKara_gozlum kızlar naptiniz ?takip edemedim bir kaç gündür buraları,adet oldunuz mu ?batlarınız gelmiş görünüyor
Insallah canim benim rabbim gönlümüzden geceni hayatimizda yasatmayi nasip etsinMemnun oldum canim benimde Özgün insallah ta adet olmazsin hamile olursun
Oyle ama canim her ay acaba bu ay oldum diye dusunmekten yoruluyor insan ya umudumu kaybetmiyorum ama bakiyorum hamile olupta biz aldirmayi bile dusunuyoruz diyenler olunca insan iste bir neden diyor yani ama tabi haklisin Rabbimin hukmune karsi cikamayizAmin amin..
iste boyle dusundugun surece surec uzayacaktir. Rabbimin nezdinde coktur elbet benim nasibim de gelir diyebilirsin... onun oluyor da benim olmuyor degil..
Sorunum yok gayet saglikliyim ben de dogurabilirim...
Ay canım kusura bakma ya diğer kızlar dedim hepinizi tek tek etiketleyemem diyeDiger kizlardan biri olarak tesekkurler canimm ahahahhah
Hasta oldun mu canim?Insallah canim benim rabbim gönlümüzden geceni hayatimizda yasatmayi nasip etsin
Yok canim ne kusuru olur oyle arada..Ay canım kusura bakma ya diğer kızlar dedim hepinizi tek tek etiketleyemem diyedüşünmeden yazdım kötü olduysa özür dilerimm
Merhaba canim koyulasincada degerlendir siliklesmeye baslayincada degerlendir hic sansa birakma 3 ,4 gun ust uste degerlendirMerhaba ben ikinciyi deniyorumda. Test siparis ettim henuz gelmedi. Acaba kisa bir ozet gecebilecek olan varmj. Iki cizgi cikinca degerlendiricez diye biliyorum ama kafam karisti. Kimisi silik olunca degerlendir kimisi koyu olunca catlamistir degerlendir diyor. Yardimci olabilir misiniz?
Merhaba koyulasmasi yumurtladigini siliklesmesi catladigini gosteriyorMerhaba ben ikinciyi deniyorumda. Test siparis ettim henuz gelmedi. Acaba kisa bir ozet gecebilecek olan varmj. Iki cizgi cikinca degerlendiricez diye biliyorum ama kafam karisti. Kimisi silik olunca degerlendir kimisi koyu olunca catlamistir degerlendir diyor. Yardimci olabilir misiniz?
Yok canim bakim yarinida beklicem duzensiz olabiliyo egerki kist varsaHasta oldun mu canim?
Insallah kist falan yoktur canim belkide bir umut hamileliktendirYok canim bakim yarinida beklicem duzensiz olabiliyo egerki kist varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?