Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim eğer ovulasyon ile gördüysen yine de kendini dinleme çünkü ben 2 senedir her ay hamileyim diyorum ama nafile inşallah olur bebiş bu ay ama çok dinleme kendini. Hoş ben bunu derken bile dinliyorum kendini ya neyse. Kelin ilacı olsa ...

Rabbim yardimcimiz olsun ya istemeyenlerin hemen oluyor biz bu kadar ugrasiyoruz Rabbim bizede nasip etsin insallah
Amin amin..
iste boyle dusundugun surece surec uzayacaktir. Rabbimin nezdinde coktur elbet benim nasibim de gelir diyebilirsin... onun oluyor da benim olmuyor degil..
Sorunum yok gayet saglikliyim ben de dogurabilirim...

İyi akşamlar kızlar mesajlarınızı hep okuyorum:) inşallah hepiniz en yakın zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz öncelikle @Vintagelife canım senin yumurta salındığına göre belki de dünkü spermlerle karşılaştı bile ve dölleniyor şu anda:)) inşallah öyledir. Ben hamile kaldığım ay tüm aşamaları hayal etmiştim böyle şimdi buluştular, şimdi tüpte ilerliyor bugün yerleşiyor filan diye:)) inşallah senin de tutar
Ve diğer kızlar ayakları havaya dikmek işe yarıyor mu demişsiniz ben 10-15 kadar dikmiştim sonra lavaboya gitmiştim işe yaradığını düşünüyorum aslında. Deneyin içinizde kalmasın

Diger kizlardan biri olarak tesekkurler canimm ahahahhah

Amin amin..
iste boyle dusundugun surece surec uzayacaktir. Rabbimin nezdinde coktur elbet benim nasibim de gelir diyebilirsin... onun oluyor da benim olmuyor degil..
Sorunum yok gayet saglikliyim ben de dogurabilirim...
Oyle ama canim her ay acaba bu ay oldum diye dusunmekten yoruluyor insan ya umudumu kaybetmiyorum ama bakiyorum hamile olupta biz aldirmayi bile dusunuyoruz diyenler olunca insan iste bir neden diyor yani ama tabi haklisin Rabbimin hukmune karsi cikamayiz

Merhaba ben ikinciyi deniyorumda. Test siparis ettim henuz gelmedi. Acaba kisa bir ozet gecebilecek olan varmj. Iki cizgi cikinca degerlendiricez diye biliyorum ama kafam karisti. Kimisi silik olunca degerlendir kimisi koyu olunca catlamistir degerlendir diyor. Yardimci olabilir misiniz?

Merhaba canim koyulasincada degerlendir siliklesmeye baslayincada degerlendir hic sansa birakma 3 ,4 gun ust uste degerlendir

Merhaba koyulasmasi yumurtladigini siliklesmesi catladigini gosteriyor
Her zmn dedigimiz gibi pikten oncesi pik gunu pik sonrasi degerlendirilmeli diye dusunuyoruz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…