- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.861
Bişey değil canım ne demek :))Hic denemedim ama bu ay deniyecem.cok sagol canim
Canim bak resimle de göstereyim benim daha afetine var ne zaman bilmiyorum ama Su sekild e oldu 21-21-22-23-24 aralıkta aralıksız denedik şimdi bıraktım. Onun öncesinde de 2 günde bir öncesindeki 6 gün falan da degerlendirdikTesekkur ederim simdi anladim
Insallah kuzum yaa hayırlısı allahtan tatlimInsallah kist falan yoktur canim belkide bir umut hamileliktendir
Ben senin yerinde olsam ne bu günü ne de yarını kacirmam
Aslan pençesi çayı mı? Onu denemedim ama çörekotu bal tarçın macun ölçüleri nette yaz çıkar, onu denedim ben o ay çok ağrım oldu ve kimyasal yaşadım. Şöyle bir durum var benim yumurtlama sorunum yok o yüzden bana fazla geldiğini düşündğm bıraktım. İncir kürü bile bana fazla geliyo o yğzden bu ay arada öyle 3 4 tane incir yedim sadece ama 6 7.gün bıraktım ağrım akıntım artınca. Yani bu kürler maalesef bazen sağlıklı insanlara test gelebiliyor. Yumurtlama sorunun varsa yap ama incir ve çörekotu kürüPeki birsey daha sorsam . corekotu ve aslanagzi cayinin nasil yapilacagi ile ilgili konu bulamiyorum bilen varmi acaba
Dememeye çalışıcam canım böylesi daha iyi sonunda hüsrana uğramaktansa bekleyip görücemCanim eğer ovulasyon ile gördüysen yine de kendini dinleme çünkü ben 2 senedir her ay hamileyim diyorum ama nafile inşallah olur bebiş bu ay ama çok dinleme kendini. Hoş ben bunu derken bile dinliyorum kendini ya neyse. Kelin ilacı olsa ...
Yok canım değerlendircem :)))Çatladı oooo kaçırma sakin
Bende dikiyorum ki bacaklarımıOluyormus bende denicem bakalim kismetse
Geçen ay benimde böleydi yaaCanim bak resimle de göstereyim benim daha afetine var ne zaman bilmiyorum ama Su sekild e oldu 21-21-22-23-24 aralıkta aralıksız denedik şimdi bıraktım. Onun öncesinde de 2 günde bir öncesindeki 6 gün falan da degerlendirdik
Bende edemiyodum ama bikaç defa yaptım bu ay çok komikti ya eşim beni o halde görünce o da yaptı hattaCanim ise yaradigi oluyor mukendimi hic oyle hayal edemedim
Insallah cabalarimiz bosa gitmez yaaBende edemiyodum ama bikaç defa yaptım bu ay çok komikti ya eşim beni o halde görünce o da yaptı hatta
İnşallah ya hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olur. Önümüzdeki ay doğum günüm inşallah Rabbim en güzel hediye olarak evlat nimetini verir de dünyalar benim olur.Insallah cabalarimiz bosa gitmez yaa
Bir önceki ay da aslında böyleydi olmadi işte neye göre nasip aslında. Napalim allahtan umut kesilmez belki bu ay olurGeçen ay benimde böleydi yaa
Aynen canım ya nasip bakalmBir önceki ay da aslında böyleydi olmadi işte neye göre nasip aslında. Napalim allahtan umut kesilmez belki bu ay olur
Canim ya ne dicem sen gecen ay adet olmadan once kasiginda agti cekme vs gibi belirtti hissetmiş miydin yoksa yine psikolojik mi kafayı yedim yaAynen canım ya nasip bakalm
Canım geçen ay ben çok ümitlendim yumurtlama zamanını çok iyi değerlendirdim (ama çok uzun sürdü çatlaması hamile kalamayısımı buna bağlıyorum ) neyse bi akşam kasıklarımda öle bi ağrı ki çok değişik ilk defa tamam dedim kesin suan tutuyor ama malesef sonra hiç bi belirtim olmadı hamilelik adınaCanim ya ne dicem sen gecen ay adet olmadan once kasiginda agti cekme vs gibi belirtti hissetmiş miydin yoksa yine psikolojik mi kafayı yedim ya
Amin insallah canim Rabbim bizi unutmasin insallah bu mubarek cumada hepimizin duasini kabul etsinİnşa
İnşallah ya hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olur. Önümüzdeki ay doğum günüm inşallah Rabbim en güzel hediye olarak evlat nimetini verir de dünyalar benim olur.
yumurtalar bol demek öyle düşün... havuç ye sen yine madem.Kızlar selam dün silik gösteren te bugün koyu gösterdi yaa moraalim bozuldu çatlamamış Yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?