Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim simdi anladim
Canim bak resimle de göstereyim benim daha afetine var ne zaman bilmiyorum ama Su sekild e oldu 21-21-22-23-24 aralıkta aralıksız denedik şimdi bıraktım. Onun öncesinde de 2 günde bir öncesindeki 6 gün falan da degerlendirdik

Eklentiler

• IMG-20181224-WA0000.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 49
Ben senin yerinde olsam ne bu günü ne de yarını kacirmam

Aynen canım yaa bu gece kesin değerlendiririz de yarın da inşallahh :)

Peki birsey daha sorsam . corekotu ve aslanagzi cayinin nasil yapilacagi ile ilgili konu bulamiyorum bilen varmi acaba
Aslan pençesi çayı mı? Onu denemedim ama çörekotu bal tarçın macun ölçüleri nette yaz çıkar, onu denedim ben o ay çok ağrım oldu ve kimyasal yaşadım. Şöyle bir durum var benim yumurtlama sorunum yok o yüzden bana fazla geldiğini düşündğm bıraktım. İncir kürü bile bana fazla geliyo o yğzden bu ay arada öyle 3 4 tane incir yedim sadece ama 6 7.gün bıraktım ağrım akıntım artınca. Yani bu kürler maalesef bazen sağlıklı insanlara test gelebiliyor. Yumurtlama sorunun varsa yap ama incir ve çörekotu kürü

Dememeye çalışıcam canım böylesi daha iyi sonunda hüsrana uğramaktansa bekleyip görücem hayırlısı Allah'tan

Canim ya ne dicem sen gecen ay adet olmadan once kasiginda agti cekme vs gibi belirtti hissetmiş miydin yoksa yine psikolojik mi kafayı yedim ya
Canım geçen ay ben çok ümitlendim yumurtlama zamanını çok iyi değerlendirdim (ama çok uzun sürdü çatlaması hamile kalamayısımı buna bağlıyorum ) neyse bi akşam kasıklarımda öle bi ağrı ki çok değişik ilk defa tamam dedim kesin suan tutuyor ama malesef sonra hiç bi belirtim olmadı hamilelik adına

O ağrılar üşütmekten de olabilir.
Bana da geçen ay tam adet olacağım gün ağrıyla birlikte kırmızı lekelenme şeklinde bişeyler oldu devam etmedi. 12 gün sonra adetim başladı :) tabi ben daha önce hiç öyle bişey yaşamadığımdan 12 günü ümitle geçirdim. Kendimize bunu yapmamalıyız bence. Bırakmalıyız akışına. Herkes de bunu öğütlüyor. Beklemek işi bozuyor. Bu her şeyde böyle. Bişeyi çok istersen olmaz. Tüm bunlara rağmen her gün yazdıklarınızı takip ediyorum yine ümitle yine bi ton beklentiyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…