Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam üstü 1 tane daha test yapsana canım belli olur belki .. benim de son 1 testim kaldı onu akiam üstü yapıcam yumurtlama konusunu kapatıcam sıkıntı geldi bu testlerden bana :)))
Akşam üstü yaparım canım aynen banada valla olmadı bu ay doktora gidicem o takip etsin yaa sıkıldm

Aslında test bozuk dicem ama bı kutudan 2 tane çıkıyor ya dün silik çıkan testin diğerinle yaptım doruk cıktı resmen
bak aslında bence tam şimdi doktora gitsen ultrasonla baksalar.. en güzeli bu bence?? belki hadi çatlatalım bu gece deneyin dicek.. hadi bence..

E siliklesmiş canım senin

Aynen canım ben bakıcam akşam üstü de silikse tamam demekki bırakıcam testi.

Akşam üstü yaparım canım aynen banada valla olmadı bu ay doktora gidicem o takip etsin yaa sıkıldm

Kesinlikle sen şimdi bugğn yarın bile gitsen bakar dersin evde ben yapıyoeum ama anlamadım desen bakar sana söyler ama yok dersen bi daha ki ay hiç uğraşma yumurta takibi iste canım sıkma canını çok kişide oluyo bu görüyoruz. Geç yumurtluyosun bence çatlama sorunu vardır belki ve o inofolik miydi onun tedavisini aksatma 3 ay kullan ki tam sonuç al canım

Gidemem ki kzuum randevusuz çünkü inanılmaz yoğun oluyor hele cumartesine cokk zor buluyorsun randevu 1 2 gün önceden kapanıyor randevusu

Sen o zaman evde yapmaya devam et canım bir kaç gün daha silikleşmeler bitene kadar yap, öbür ay inaşallahhh gerek kalmaz ama olmazsa dr a git o baksın takibe

Gidemem ki kzuum randevusuz çünkü inanılmaz yoğun oluyor hele cumartesine cokk zor buluyorsun randevu 1 2 gün önceden kapanıyor randevusu
yakında özel de olsa gidebileceğin hastane yok mu? ultrasonla bakılsın halledebilirsin.. ille kendi doktorun gerekmiyor..
özel muayene mi doktorun?

Kızlar programa da yüklüyorum ona da bakın suan 2 gündür doruk gösteriyor dün 2 kere test yaptım siliklesmeyi gördüm aslında sıvıya da dikkat ettim die hatırlıyorum ama şuan çift görününce emin de olamıyorum kendimden

Eklentiler

• 20181228_112226.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 20181228_112204.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20181228-112422_Photos.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Özel hastanede canım ve eşim olmadan gidemem çünkü yakın değil aracımızla işe gitti 6 da geliyor oda işten
ayy neden eşin olmadan gidemiyorsun?
neyse sağlık olsun diyelim.. evet sürdüğü olabiliyor biliyorsun geçen ay da öyle uzadı seninki.. hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…