- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.881
Hımm bikaç tane mi yumurta vardır diyorsunyumurtalar bol demek öyle düşün... havuç ye sen yine madem.
Aslında test bozuk dicem ama bı kutudan 2 tane çıkıyor ya dün silik çıkan testin diğerinle yaptım doruk cıktı resmenyumurtalar bol demek öyle düşün... havuç ye sen yine madem.
Hımm bikaç tane mi yumurta vardır diyorsun
E siliklesmiş canım seninHadi yaa olsun canım belki çatlayamadı mı acaba .. sen dene şansını canım değerlendir bakalım yine bak benim böyle çıktı bugün sabah 12.gündeyim Eki Görüntüle 2219769
Akşam üstü yaparım canım aynen banada valla olmadı bu ay doktora gidicem o takip etsin yaa sıkıldmAkşam üstü 1 tane daha test yapsana canım belli olur belki .. benim de son 1 testim kaldı onu akiam üstü yapıcam yumurtlama konusunu kapatıcam sıkıntı geldi bu testlerden bana :)))
bak aslında bence tam şimdi doktora gitsen ultrasonla baksalar.. en güzeli bu bence?? belki hadi çatlatalım bu gece deneyin dicek.. hadi bence..Aslında test bozuk dicem ama bı kutudan 2 tane çıkıyor ya dün silik çıkan testin diğerinle yaptım doruk cıktı resmen
Atsana fotosunu hemen silinmeyebiliyor. Bazen 2 günde silikleşebilir.Kızlar selam dün silik gösteren te bugün koyu gösterdi yaa moraalim bozuldu çatlamamış Yanii
ayy valla bende katılıyorummm.bak aslında bence tam şimdi doktora gitsen ultrasonla baksalar.. en güzeli bu bence?? belki hadi çatlatalım bu gece deneyin dicek.. hadi bence..
E siliklesmiş canım senin
Akşam üstü yaparım canım aynen banada valla olmadı bu ay doktora gidicem o takip etsin yaa sıkıldm
Gidemem ki kzuum randevusuz çünkü inanılmaz yoğun oluyor hele cumartesine cokk zor buluyorsun randevu 1 2 gün önceden kapanıyor randevusubak aslında bence tam şimdi doktora gitsen ultrasonla baksalar.. en güzeli bu bence?? belki hadi çatlatalım bu gece deneyin dicek.. hadi bence..
Atıyorum canımAtsana fotosunu hemen silinmeyebiliyor. Bazen 2 günde silikleşebilir.
Gidemem ki kzuum randevusuz çünkü inanılmaz yoğun oluyor hele cumartesine cokk zor buluyorsun randevu 1 2 gün önceden kapanıyor randevusu
yakında özel de olsa gidebileceğin hastane yok mu? ultrasonla bakılsın halledebilirsin.. ille kendi doktorun gerekmiyor..Gidemem ki kzuum randevusuz çünkü inanılmaz yoğun oluyor hele cumartesine cokk zor buluyorsun randevu 1 2 gün önceden kapanıyor randevusu
Özel hastanede canım ve eşim olmadan gidemem çünkü yakın değil aracımızla işe gitti 6 da geliyor oda iştenyakında özel de olsa gidebileceğin hastane yok mu? ultrasonla bakılsın halledebilirsin.. ille kendi doktorun gerekmiyor..
özel muayene mi doktorun?
ayy neden eşin olmadan gidemiyorsun?Özel hastanede canım ve eşim olmadan gidemem çünkü yakın değil aracımızla işe gitti 6 da geliyor oda işten
Yine geçen ay gibi sürerse sen doktora kesin git canım. Biraz fazla uzun süre gibi. 2 3 gün normalmişte. benim koyudan sonra hemen silikleşiyordu yaaa.Özel hastanede canım ve eşim olmadan gidemem çünkü yakın değil aracımızla işe gitti 6 da geliyor oda işten
ayy neden eşin olmadan gidemiyorsun?
neyse sağlık olsun diyelim.. evet sürdüğü olabiliyor biliyorsun geçen ay da öyle uzadı seninki.. hayırlısı bakalım..[/QUOTE
Evet ama sağlıksız bi durum mu sence bu
Fotoğrafları gördünmü canımYine geçen ay gibi sürerse sen doktora kesin git canım. Biraz fazla uzun süre gibi. 2 3 gün normalmişte. benim koyudan sonra hemen silikleşiyordu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?