- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.901
15. gün 14ünden daha koyu duruyor o zaman telaş yapma sen bugün pik demek...Kızlar programa da yüklüyorum ona da bakın suan 2 gündür doruk gösteriyor dün 2 kere test yaptım siliklesmeyi gördüm aslında sıvıya da dikkat ettim die hatırlıyorum ama şuan çift görününce emin de olamıyorum kendimden
Şuan için normal gibi duruyor canım sonucta dün ve bugün koyu gorunuyor akşama 10 gibi ya da yarin saat 2_4 arasi deneKızlar programa da yüklüyorum ona da bakın suan 2 gündür doruk gösteriyor dün 2 kere test yaptım siliklesmeyi gördüm aslında sıvıya da dikkat ettim die hatırlıyorum ama şuan çift görününce emin de olamıyorum kendimden
Evet canım 2 gündür koyu gözüküyor olmadı yarın mi gitsem doktora geç kalmış sayılırmıyımŞuan için normal gibi duruyor canım sonucta dün ve bugün koyu gorunuyor akşama 10 gibi ya da yarin saat 2_4 arasi dene
Gidebilirsin canim eğer catlamişsa dokktor gorur zatenEvet canım 2 gündür koyu gözüküyor olmadı yarın mi gitsem doktora geç kalmış sayılırmıyım
Çatlamamışsa iğne vurma şansı olur mu mesela 2 3 gündür pik oluyor testGidebilirsin canim eğer catlamişsa dokktor gorur zaten
M MaviBoncuk0115. gün 14ünden daha koyu duruyor o zaman telaş yapma sen bugün pik demek...
akşam belki sıvıdan vsden silik gördün.
Ona doktorun karar verir canim sen konuş doktorla fotograflarini da gosterÇatlamamışsa iğne vurma şansı olur mu mesela 2 3 gündür pik oluyor test
Aslında bak programa ben yüklüyorum ya testleri orda diyor ki doruk yükseğe dönene kadar 4 saatte 1 test yapın die bildirim geldi yüksek olunca aslında silikmi kabul ediliyor acaba
Off yaa valla sıkıldım zaten 12 yada 13.gün akıntım geldi kesildi sonra koyu çizgi cıktı anlamadım ki ben bu işi sağlıklı bir ovülasyon testi biri atsada görsekOna doktorun karar verir canim sen konuş doktorla fotograflarini da goster
Koyuluğa bağlı foto yüklermsnKizlar bugun benim bat gunum simdi ovulasyon testi yaptim ikinci cizgide hemen cikti ve hala hasta olmadim. Bat gunude ikinci cizginin cikmasi sizce normal mi
Öyle oluyor normalde benim de bu şekilde canım. Yumurta akı gibi uzayan akıntım oluyor. Akıntım kesiliyor bir veya iki gün sonra pik yapıyor ovu testim. Bence bu şekilde normaliOff yaa valla sıkıldım zaten 12 yada 13.gün akıntım geldi kesildi sonra koyu çizgi cıktı anlamadım ki ben bu işi sağlıklı bir ovülasyon testi biri atsada görseken azından normal mi benim durum değilmi o onu görürürm
Bu sonuç negatif canım bak benim adet günü çektiğim ovülasyonu atyrym böle gösterip akşamı adet oldumCanim fotoda tam cikmiyor gorundugunun iki kati. Benim pikten sonra ilk defa bu kadar koyu oldu. Birde benim adetlerim cok sukur duzenlidir
Canım sağol yüklediğim fotoyu gördüm mü bide sende yorum yaparmisinÖyle oluyor normalde benim de bu şekilde canım. Yumurta akı gibi uzayan akıntım oluyor. Akıntım kesiliyor bir veya iki gün sonra pik yapıyor ovu testim. Bence bu şekilde normali
Bosuna mi umutlandim acaba saatler gecmiyor adeta insallah hasta olmamBu sonuç negatif canım bak benim adet günü çektiğim ovülasyonu atyrym böle gösterip akşamı adet oldum
Canim belki arkadaşımızın dediği gibi yumurtan çoktur kötü birşey yokturKızlar programa da yüklüyorum ona da bakın suan 2 gündür doruk gösteriyor dün 2 kere test yaptım siliklesmeyi gördüm aslında sıvıya da dikkat ettim die hatırlıyorum ama şuan çift görününce emin de olamıyorum kendimden
Sen aksam yine test yap canim ne olur ne olmaz benim 3. Gün öğlen çift çizgiydi akşamı silindiAslında bak programa ben yüklüyorum ya testleri orda diyor ki doruk yükseğe dönene kadar 4 saatte 1 test yapın die bildirim geldi yüksek olunca aslında silikmi kabul ediliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?