Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15. gün 14ünden daha koyu duruyor o zaman telaş yapma sen bugün pik demek...
akşam belki sıvıdan vsden silik gördün.

Şuan için normal gibi duruyor canım sonucta dün ve bugün koyu gorunuyor akşama 10 gibi ya da yarin saat 2_4 arasi dene

Sabah ile öğlen arasında da fark olabiliyor bazen benim sabah 11 gibi yaptigim testlerde genelde silikte olsa cizgi oluyuyor fakat öglen 3 gibi yapinca tek çizgi çıkıyordu sebebine anlam veremedim tabiki

Ona doktorun karar verir canim sen konuş doktorla fotograflarini da goster
Off yaa valla sıkıldım zaten 12 yada 13.gün akıntım geldi kesildi sonra koyu çizgi cıktı anlamadım ki ben bu işi sağlıklı bir ovülasyon testi biri atsada görsek en azından normal mi benim durum değilmi o onu görürürm

Canim fotoda tam cikmiyor gorundugunun iki kati. Benim pikten sonra ilk defa bu kadar koyu oldu. Birde benim adetlerim cok sukur duzenlidir

Eklentiler

• 20181228_123439.webp
    120,5 KB · Görüntüleme: 40
Öyle oluyor normalde benim de bu şekilde canım. Yumurta akı gibi uzayan akıntım oluyor. Akıntım kesiliyor bir veya iki gün sonra pik yapıyor ovu testim. Bence bu şekilde normali

Canim fotoda tam cikmiyor gorundugunun iki kati. Benim pikten sonra ilk defa bu kadar koyu oldu. Birde benim adetlerim cok sukur duzenlidir
Bu sonuç negatif canım bak benim adet günü çektiğim ovülasyonu atyrym böle gösterip akşamı adet oldum

Eklentiler

• 20181214_154656.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 39
Canim belki arkadaşımızın dediği gibi yumurtan çoktur kötü birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…