- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.921
Belki hamissindirKizlar bugun benim bat gunum simdi ovulasyon testi yaptim ikinci cizgide hemen cikti ve hala hasta olmadim. Bat gunude ikinci cizginin cikmasi sizce normal mi
programı bilmiyorum ama doruk pik işte yüksek silikleşmeye başlamasıdır sanırım.Aslında bak programa ben yüklüyorum ya testleri orda diyor ki doruk yükseğe dönene kadar 4 saatte 1 test yapın die bildirim geldi yüksek olunca aslında silikmi kabul ediliyor acaba
bu silik canım bildiğin.Canim fotoda tam cikmiyor gorundugunun iki kati. Benim pikten sonra ilk defa bu kadar koyu oldu. Birde benim adetlerim cok sukur duzenlidir
Ayyy insallah canim yaaa dakkilar bile gecmiyor benim icinBelki hamissindir
Ama yaptiklarim arasinda en koyusu bugun cikti pikten sonra yok gibiydi sonra cok az cikiyordu bugun boyle cikti tabi resimde yok gibi ama gercekten var. Benim kide bir umut iste acaba olur mu diye herseye umutlanmaya bayiliyorum sanirimbu silik canım bildiğin.
Gördüm canım sanki dün bugüne göre daha bi koyu gibi geldi bana ama bir de akşam 5 gibi yap sıvı alımına dikkat ederek. Sanki yarın silikleşecek gibi duruyorCanım sağol yüklediğim fotoyu gördüm mü bide sende yorum yaparmisin
Sanki ben çook silik bir çizgi görüyorum ama testlere bakmaktan kafayı yemiş de olabilirimYokmu yorum kizceler
Ertesi gün bdaha kan verdim 0 çıktı garip ya valla farklı yerler ondanmi acabaSanki ben çook silik bir çizgi görüyorum ama testlere bakmaktan kafayı yemiş de olabilirim
Ama beta hcg 4 diyor, bilemedim valla
Farklı yerlerde farklı sonuçların çıkabildiğini okudum çok yerde. Bat geçti miErtesi gün bdaha kan verdim 0 çıktı garip ya valla farklı yerler ondanmi acaba
Bat düzensiz canım çok düzensiz adet in 27. Günü bugün ovulasyon larom alttaki bugünFarklı yerlerde farklı sonuçların çıkabildiğini okudum çok yerde. Bat geçti mi
Canim belki geç yumurta oluşacaktır benim de 28. Güne kadar sürdü çift çizgi akşamı catladiBat düzensiz canım çok düzensiz adet in 27. Günü bugün ovulasyon larom alttaki bugün
Bugün 28 . Gün işte canımCanim belki geç yumurta oluşacaktır benim de 28. Güne kadar sürdü çift çizgi akşamı catladi
Canim hormon testi yaptırdım mi hiç adetin 2 ya da 3. 28.gunu yapiliyorBugün 28 . Gün işte canım
Yaptırdım canım herşey normal diyorlarCanim hormon testi yaptırdım mi hiç adetin 2 ya da 3. 28.gunu yapiliyor
Peki sıvı alımına dikkat ediyor musun son bir saat cor ba dahi içmem en gerekiyorYaptırdım canım herşey normal diyorlar
Evet canım smear bile yaptırdim herşey normal mis ovulasyonlardada keza oylePeki sıvı alımına dikkat ediyor musun son bir saat cor ba dahi içmem en gerekiyor
O zaman çok şükür bir sorun yok stres diyelim. Sen bu arada havuç ye bolca internetten bak havuç kürü var yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diyorlar. Kusura bakma sana da birsuru soru sordumEvet canım smear bile yaptırdim herşey normal mis ovulasyonlardada keza oyle
Yok canım testte takıldı kafam çizgi varmı yokmu iyice karistimO zaman çok şükür bir sorun yok stres diyelim. Sen bu arada havuç ye bolca internetten bak havuç kürü var yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor diyorlar. Kusura bakma sana da birsuru soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?