- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.941
Koyulaşmaya başlıyor canim istersen 10 dan önce aksam bir daha yap elinde test varsaYok canım testte takıldı kafam çizgi varmı yokmu iyice karistim
Yok canım diğer topikte arkadaş rengiyle oynamisKoyulaşmaya başlıyor canim istersen 10 dan önce aksam bir daha yap elinde test varsa
Canım cizgi silik gorunuyor ama kanda 5 den buyuk olmali diyor senin 4 cikmis istersen adetin geçtikten 3 gün sonra tekrar kan ver. İnşallah bebiş vardirYok canım diğer topikte arkadaş rengiyle oynamis
İnşallah canımm bakalım belki yarın giderim doktoraCanim belki arkadaşımızın dediği gibi yumurtan çoktur kötü birşey yoktur
Çok koyu olunca mi siliklesiyor canımGördüm canım sanki dün bugüne göre daha bi koyu gibi geldi bana ama bir de akşam 5 gibi yap sıvı alımına dikkat ederek. Sanki yarın silikleşecek gibi duruyor
Renk koyulasınca silik bi çizgi çıkmış sanki ama ilk fotoda ben çizgi göremedm canım vallaYok canım diğer topikte arkadaş rengiyle oynamis
Ovulasyon testlerını saat 11 il 18 arası yapın diyolarKızlar silikleşip silikleşmediğini görmek için sizce 6bucuk gibi.mi test yapsam yoksa gece 10 gibi mi
Selam canım benim tıkladığım testleri gördün mü bugünOvulasyon testlerını saat 11 il 18 arası yapın diyolar
Gördüm canıım takıp edıyordumSelam canım benim tıkladığım testleri gördün mü bugünyorumlarmısın bi bu arada sıvı tükettim 4bucuk gibi o yüzden 6buuck gibi yapsam dedm
13.gün canım ama 14. 15.gün en koyu gün oldu bide akşam bi ara silikleşti 6da sabah yine kırmızı cıktı üzüldüm çok normali yarın siliklesmiş olması mi valla bu akşam ilkşiye ara vercem canım yarın devam etcemGördüm canıım takıp edıyordum
Çok güzel koyulaşmış ama çatlamamış henuz moralını bozma bu akşam ya da yarın çatlar buyuk ıhtımalle .
Adetten sonra kaçıncı gun pikigördün ?
Akşam sıvı alımına , 4 saat idrar tutumuna dikkat ettın mı peki ?13.gün canım ama 14. 15.gün en koyu gün oldu bide akşam bi ara silikleşti 6da sabah yine kırmızı cıktı üzüldüm çok normali yarın siliklesmiş olması mi valla bu akşam ilkşiye ara vercem canım yarın devam etcem
Ben diğer testlerimi de 4 saat tutmuyorum ki h iç 1 saat sıvı almasam bile koyuyu yakalayabilyrum2en fazla 1 2 saat sıvı almyrm canımAkşam sıvı alımına , 4 saat idrar tutumuna dikkat ettın mı peki ?
Allaa allaa bende bu ay ilk defa yapıyorum canım . 11 gundeyım şuan piki yakalamadım henuz.Ben diğer testlerimi de 4 saat tutmuyorum ki h iç 1 saat sıvı almasam bile koyuyu yakalayabilyrum2en fazla 1 2 saat sıvı almyrm canım
13.gün normal koyulukta canım 14 15 çok koyu bordo resmenAllaa allaa bende bu ay ilk defa yapıyorum canım . 11 gundeyım şuan piki yakalamadım henuz.
wiha02 Cano yaa senın belkı bılgın vardır .. Senıde sürekli etiketlıyom ama napeemm tecrubelısın :))
M MaviBoncuk01 arkadaşımızın 3 gundur ovu testi hep koyu çıkıyor . Dün akşam yapmış siilik çıkmış sabah tekrar tekrarlamış yıne pik çıkmış .. Sebebı sence nedir ?
Bence 15.gün yumurtlama olmus 18.gün çatlamış gayet normal gibi duruyor canım her çift çizgi pozitif demek değil gayet siliklesmiş görüyorum benMerhaba arkadaşlar bana da yardım edebilir misiniz? Ovü testlerimi ekkiyorum sizce ne zaman yumurtlama oldu ve çatladı? Testlerim halen koyu gidiyor bu normal mi?
(Ayrıca adetlerim düzensiz oluyor sat 8 aralık, bat 5 ocak)
Sağol canım teşekkür ederim çatladığı gün ikişki olmadı ama önceki gün olmuştu inşallah bulmuşlardır birbirlerini :) beklemedeyiz bakalımBence 15.gün yumurtlama olmus 18.gün çatlamış gayet normal gibi duruyor canım her çift çizgi pozitif demek değil gayet siliklesmiş görüyorum ben
İnşallah canım 3 gün yaşıyor deniyor spermlerSağol canım teşekkür ederim çatladığı gün ikişki olmadı ama önceki gün olmuştu inşallah bulmuşlardır birbirlerini :) beklemedeyiz bakalım
Ben mesela sabah 10 gibi yaptım hafif silikleşmişti bide 5 te yaptım bak baya silik son attığım foto da sende yap bi daha canım test ama stres yapma stres de etkiliyor olabilir bir de bence sende çatlama sorunu olabilir canım ama bu o kadar da büyük bir sorun değildir herhaldeKızlar silikleşip silikleşmediğini görmek için sizce 6bucuk gibi.mi test yapsam yoksa gece 10 gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?