- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.961
Canım seninki çok güzel çatlamış benim fotoları gördünmü sen şimdi 'yı ne yaptım test bakalm nasıl cıkckBak canım ben son hali bugün son kez yaptığım test, 12.gündeyim Eki Görüntüle 2219907
Baktım tabikii canım gördğm seninkileri sen son bi test yap bakalım ne çıkacak ama 1 2 gün daha takip et bakalım. İyice silikleşene kadar. Sende bence ya birden fazla yumurta var yada çatlayamıyor yumurta. Geç yumurtlama meydana geliyor böyle oluncaCanım seninki çok güzel çatlamış benim fotoları gördünmü sen şimdi 'yı ne yaptım test bakalm nasıl cıkck
Bende ona hiç dikkat etmedim canım hepsinde sadece 1 saat tuttum idararı ve sıvı almadım hepsi pat diye çıktı seninki ondan değil benceBen diğer testlerimi de 4 saat tutmuyorum ki h iç 1 saat sıvı almasam bile koyuyu yakalayabilyrum2en fazla 1 2 saat sıvı almyrm canım
Böle oluncada gebelik olmaz bence yaaBaktım tabikii canım gördğm seninkileri sen son bi test yap bakalım ne çıkacak ama 1 2 gün daha takip et bakalım. İyice silikleşene kadar. Sende bence ya birden fazla yumurta var yada çatlayamıyor yumurta. Geç yumurtlama meydana geliyor böyle olunca
Canımm niye olmasın karamsar olmaaa sil kafandan at bu sttesi, testi gördüm, sen bugünü değerlendir ama gece de son bi yap istersen test yada yapma hiç sabah yap. Artık akışına bırak ama yarın bence daha da silik çıkacak çizgin. Artık çatladı yumurtan bitti gitti :) bugünü değerlendir yeter canım sabah da bak son kez teste tamamBöle oluncada gebelik olmaz bence yaa
Evet canim düşüyor ama bu akşamı degerlendirinDüşüş oldu renkte
Bencede bugünü değerlendir yarınki teste göre bakarsın yineDüşüş oldu renkte
Bugünü mutlaka değerlendirin, yarın tekrar test yapın eğer silikleşirse yarını da mutlaka değerlendirinDüşüş oldu renkte
Birse y sorabilir miyim çatladığı gün itibariyle kac gün değerlendirmek lazimBugünü mutlaka değerlendirin, yarın tekrar test yapın eğer silikleşirse yarını da mutlaka değerlendirin
Ben gene bu akşam ilişki olmaz die düsnyrdum yarın sabah ilşki olur diodum akşam yaptık ya sence bu akşam mi olsun ilerleyen saatte yapicam.yine test ya içim rahat değilCanımm niye olmasın karamsar olmaaa sil kafandan at bu sttesi, testi gördüm, sen bugünü değerlendir ama gece de son bi yap istersen test yada yapma hiç sabah yap. Artık akışına bırak ama yarın bence daha da silik çıkacak çizgin. Artık çatladı yumurtan bitti gitti :) bugünü değerlendir yeter canım sabah da bak son kez teste tamam
Ama dünde siliklesmişti canım dikkat ettiysen sonra sabah koyuydu yine akşam üstü yine düşüş olduEvet canim düşüyor ama bu akşamı degerlendirin
Aa herkes değerlendir dio bende sabah ilşki yapcktm değerlendireyim o zaman ya akşam ilşki oldu aslındaBencede bugünü değerlendir yarınki teste göre bakarsın yine
3 4 gündür üst üste zaten oluyor ilşki spermlerin kalitesi düşmez umarımBugünü mutlaka değerlendirin, yarın tekrar test yapın eğer silikleşirse yarını da mutlaka değerlendirin
Yarın bakalim nasıl olacak eğer değerlendirme şansın varsa degerlendir istersen zaten zor çatlıyor bir de kaçırma bu ay tekrarAma dünde siliklesmişti canım dikkat ettiysen sonra sabah koyuydu yine akşam üstü yine düşüş oldu
Canım bu aksam yapmayin dünü değerlendirdiniz zaten sabahi degerlendirin3 4 gündür üst üste zaten oluyor ilşki spermlerin kalitesi düşmez umarım
Sabah değerlendirme şansın varsa ok akşamı es geç ben sabahı hiç dusunmuyorumCanım bu aksam yapmayin dünü değerlendirdiniz zaten sabahi degerlendirin
Değerlendiririm canım sıkıntı yok ama 3 4 gündür her gün ilişki oluyor ya sperm kalitesi düsermi die endisenldmYarın bakalim nasıl olacak eğer değerlendirme şansın varsa degerlendir istersen zaten zor çatlıyor bir de kaçırma bu ay tekrar
Canım bakalım unutup 7de bi yudum meyve suyu çektim şimdi 8 9 gibi test tekrarlıcam yine burdan paylaşırm baklmCanım bu aksam yapmayin dünü değerlendirdiniz zaten sabahi degerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?