Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendiririm canım sıkıntı yok ama 3 4 gündür her gün ilişki oluyor ya sperm kalitesi düsermi die endisenldm
Sperm kalitesi icin test istendigi zaman en az iki gün ilişki olmasın diye uyariyorlar canim zaten 3 gundur deniyorsunuz spermler kaliteli olmadigi zaman yumurtaya ulasamalari zorlasiyor. Yinede sen bilirsin canım

İşte o yüzden kararsizim bende ilişki konusunda olsa mi olmasa mi die
Valla bende işte canım 10 ve 11 gün ilişki oldu. Bugün olsa zaten eşimin yaşı hem sigara kullanımı hem stresli işi bakımından 3.gün zaten iyice kalitesiz olacak spermlr o yüzden bugün silik çuktı ama yapsak da bi faydası olmaz. Dünden kalanlarla buluşmuşlardır iniallah zaten dün gece çok sancı oldu o ara çatladı kesin dedim ben

Ya benimde sol tarafımda sanki şuan hareketlenme bi baloncuk gibi bisey car sanki

Of nasıl moralim.bozuldu ya olcağı varsada olmck baksana spermlerin kalitesi düşüyor bence her gün yapmaktan
Kesinlkşe canım sen yarın sabah yap o zaman. Şimdi mesela ben bu ay öğrendim hangi gün ne zaman olacağını. Diğer ay kesinlkle 2 günde 1 denicem böyle kalitesi düşüyo tutmaz bence. Bizde üst üste yaptık ama bakalım. Öbür ay 8 10 12 günleri değerlendircem ben, yada sadece 10 12. 11 gün çatlıyor benim demekki 12.gün silikleşiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…