- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.001
Sanki sondaki biraz daha köyü ama daha da koyulaşması lazım canimTesttten anlayan arkadaşlar koyulaşmamış sankibenmi yanlış anlıyorum
Ya benimde sol tarafımda sanki şuan hareketlenme bi baloncuk gibi bisey car sanki
33. GünumBugun adetinden sonraki kaçıncı günün
Canım daha 6.gün ama çok erken değilmi koyulaşması için ben erken yumurtlamama rağmen 11.gün koyulaştıTesttten anlayan arkadaşlar koyulaşmamış sankibenmi yanlış anlıyorum
HAdi ya telefon da yumurtlamam bugün gözüküyorCanım daha 6.gün ama çok erken değilmi koyulaşması için ben erken yumurtlamama rağmen 11.gün koyulaştı
Erken gebelik testlerinde en son iliskiden 5 gün sonra yapilabilecegi yaziyordu. Canim yumurtlama gerceklestikten 14 gün sonra adet geliyor tabi kisiden kisiye degisiyor benim yumurtlamadan 13 gun sonra adetim geldi ( adeten sonra 30. Gün yumurtlama gerceklesti biz degerlendiremedik malesef 42. Gün adet oldum)33. Günum
Otomatik hesaplamalar yanlış canim zaten ben de o yüzden çok oyalandimHAdi ya telefon da yumurtlamam bugün gözüküyor
Canım o zaman sen 18 günde mi regl oluyorsun? Hata var bu işte. Kaç gün regl süren?HAdi ya telefon da yumurtlamam bugün gözüküyor
Çok sabirliymissin valla nasıl bekledin çok uzun sürmüş . Peki ben yarın erken gebelik testi yapayım mi acabaErken gebelik testlerinde en son iliskiden 5 gün sonra yapilabilecegi yaziyordu. Canim yumurtlama gerceklestikten 14 gün sonra adet geliyor tabi kisiden kisiye degisiyor benim yumurtlamadan 13 gun sonra adetim geldi ( adeten sonra 30. Gün yumurtlama gerceklesti biz degerlendiremedik malesef 42. Gün adet oldum)
18 inde adet oldum 4 gün sürüyor biteli bir hafta oldu döngüm 26 gün sürdüCanım o zaman sen 18 günde mi regl oluyorsun? Hata var bu işte. Kaç gün regl süren?
BEn program bakıp birlikte oldum diğer günler boş geçtimOtomatik hesaplamalar yanlış canim zaten ben de o yüzden çok oyalandim
Evet canim ondandir . Mesela ben geç yumurtluyormusum hepBEn program bakıp birlikte oldum diğer günler boş geçtimçoğu zaman belki ondan olmadı
Teşekkür ederim canim evet biraz daha bekleyimGeç dollenme olursa cikmayabilir sonuç o yuzden pazartesi ye kadar bekle canım. Az one son iliski diye yazmisim yanlis oldu Gebelik oluşumundan 5 gün sonra olacak
Rica ederim canim inşallah tutmuşturTeşekkür ederim canim evet biraz daha bekleyim
Var canım şişkin hissedyrum özelliklede sol tarafı ne demek oluyor acabaBatma tarzı sancı varmı, bende dün şişkinlk vardı batmalar sancılar işte geçti
Herzaman programdaki gibi olmuyor senin yaptigin testten yapan kisilerin resilerine baktim daha koyu olması gerekiyor. Bir resim buldum pozitif bu sekilde olması gerekiyormusHAdi ya telefon da yumurtlamam bugün gözüküyor
Canım o zaman sen 10.gündesin? Hesaplarken adeti de baz al. Adetin 1.gğnden itibaren say. Aynıymış bizim döngümüz. Bak bende 11 gün yakaladım çift çizgiyi yarın yine yap test yapmaya devam et sen18 inde adet oldum 4 gün sürüyor biteli bir hafta oldu döngüm 26 gün sürdü
Dayanabilirsen biraz daha bekle canım. Çünkü sonu gelmiyor bu testlerin maalesef. Dur erken gebelik yapayım bişey çıkmadı hatalıdır dur bide kaset yapayım derken adete kadar stres yapma boşver biraz daha bekleyebilirsen bekle istersen kafanı rahat tut :)Çok sabirliymissin valla nasıl bekledin çok uzun sürmüş . Peki ben yarın erken gebelik testi yapayım mi acaba
Çatlamak üzeredir belki canım bilemiyoruz ki işte. Belki de psikolojiktir çok sıvı tüketmişsindir. Sen düşünme artık boşver stres yapma ya bu gece test yap yada yarın sabah bakalım iyice silik çıksın şnşallahVar canım şişkin hissedyrum özelliklede sol tarafı ne demek oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?