Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testlerinde en son iliskiden 5 gün sonra yapilabilecegi yaziyordu. Canim yumurtlama gerceklestikten 14 gün sonra adet geliyor tabi kisiden kisiye degisiyor benim yumurtlamadan 13 gun sonra adetim geldi ( adeten sonra 30. Gün yumurtlama gerceklesti biz degerlendiremedik malesef 42. Gün adet oldum)

Çok sabirliymissin valla nasıl bekledin çok uzun sürmüş . Peki ben yarın erken gebelik testi yapayım mi acaba

Geç dollenme olursa cikmayabilir sonuç o yuzden pazartesi ye kadar bekle canım. Az one son iliski diye yazmisim yanlis oldu Gebelik oluşumundan 5 gün sonra olacak

18 inde adet oldum 4 gün sürüyor biteli bir hafta oldu döngüm 26 gün sürdü
Canım o zaman sen 10.gündesin? Hesaplarken adeti de baz al. Adetin 1.gğnden itibaren say. Aynıymış bizim döngümüz. Bak bende 11 gün yakaladım çift çizgiyi yarın yine yap test yapmaya devam et sen

Çok sabirliymissin valla nasıl bekledin çok uzun sürmüş . Peki ben yarın erken gebelik testi yapayım mi acaba
Dayanabilirsen biraz daha bekle canım. Çünkü sonu gelmiyor bu testlerin maalesef. Dur erken gebelik yapayım bişey çıkmadı hatalıdır dur bide kaset yapayım derken adete kadar stres yapma boşver biraz daha bekleyebilirsen bekle istersen kafanı rahat tut :)

Var canım şişkin hissedyrum özelliklede sol tarafı ne demek oluyor acaba
Çatlamak üzeredir belki canım bilemiyoruz ki işte. Belki de psikolojiktir çok sıvı tüketmişsindir. Sen düşünme artık boşver stres yapma ya bu gece test yap yada yarın sabah bakalım iyice silik çıksın şnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…