Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pik olmuş gozukuyor kuzum bugün ve sonraki 2 günü değerlendir :) Çatlama olana kadar da test yap yarın yada diğer gün çatlarKızlar ovülasyon testim size bugün yumurtlama varmı
Ayyy çok heyecanlıyımmEvet pik olmuş gozukuyor kuzum bugün ve sonraki 2 günü değerlendir :) Çatlama olana kadar da test yap yarın yada diğer gün çatlarİnşallah tutunur güzel annesine
![]()
Canimmmm inşallah :) Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik ile evlat nasip etsinAyyy çok heyecanlıyımmHadi İnşAllah tutunur bebeğim bana sımsıkı da bir ömür bırakmasın
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin İnşAllah teşekkür ederim canım
![]()
Merhaba Benim testine bakabilir misiniz. Bugün daha koyu bekliyodum ama daha silik çıktı bu kötü bi şey mi ilk defa kullaniyorumEvet pik olmuş gozukuyor kuzum bugün ve sonraki 2 günü değerlendir :) Çatlama olana kadar da test yap yarın yada diğer gün çatlarİnşallah tutunur güzel annesine
![]()
Kuzum 2 ihtimal var ya yumurtan beklenen boyuta gelmeden yani gelişemeden çatladı ya da henüz yumurtalama olmadı sen yinede değerlendir bugunuBugün daha koyu olması gerekiyodu ama daha silik çıktı
Merhaba benim sonuç sizce yumurtlama mı bence öyleEvet pik olmuş gozukuyor kuzum bugün ve sonraki 2 günü değerlendir :) Çatlama olana kadar da test yap yarın yada diğer gün çatlarİnşallah tutunur güzel annesine
![]()
Evet kuzumm pik olmuşMerhaba benim sonuç sizce yumurtlama mı bence öyle![]()
Erken oldu yumurtlamam şaşırdım 16. Gün oluyordu adetim 30 günde bir çünkü 14. Günü yumurtladımEvet kuzumm pik olmuş![]()
Kizlar bu pik mi demek asil yumurtlama günüm bugün mü sizce yoksa yarın daha mi koyulasacak :) bilen var mı?
Canim bu da bugün..sagol. çatlamış mi senceBu arada evet pik oilmus ama siliklesene kadar testi yapin ki catlamyi da gorun
Amin sagol :) sence bugün çatladı mi pekiMerhaba, aslinda herkesin farkli oluyor. bazen pes pese uc gun pik olanlar goruyorum. O nedenle bence yapmaya devam edin testi. Ve degerlendrimeye de devam edin tabi. Gonlunuzce olsun![]()
Amin sagol :) sence bugün çatladı mi pekiEki Görüntüle 2817170