- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
12. Gununde felan yumurtluyorsun galiba sen canim o zaman
Kuzu bu hangi marka test? En sağdaki yeşil çizgiye kadar mı idrara batırıyorsun?
Sen ovulayon testlerine her gun.devam et 11. Gunu dikkat et kacirma sabah aksma yap istersen 11. Gunun geceside belki koyulasir
Sabah dedigim zaten 11 _12 civari aksamda 8-9 bakalim insallah kacirmazsiniz canim biz kacirmasakta yumurtanin büyüklüğü yeterli olmadigi icin olmuyor galiba
Canim tabiki de Rabbim den baska kimseden istemiyorum tedbir bizden takdir Allah tan deyip doktora gidiyoruzTatlim hic kesme umudunu. Veren de alan da Allah. Stres yapma olmayacak deme yeter ki . Bol bol dua edelim. Bunu verecek olan Allah. Ve once ondan istemeyi bilmeliyiz. Bizde benimkiyle kapıştık tam mübarek günlerde
Bak canim koyulasmaya baslamis dikkat et bundan sonra sen zaten onceden gebelik yasamisin ins bu ayda Rabbim gonlune göre verir hayirlisiysa tabiBugün 9. Gün. Genelde 13.günde yumurtlama oluyor. 4 gun kaldı
Bak canim koyulasmaya baslamis dikkat et bundan sonra sen zaten onceden gebelik yasamisin ins bu ayda Rabbim gonlune göre verir hayirlisiysa tabi
Canim tabiki de Rabbim den baska kimseden istemiyorum tedbir bizden takdir Allah tan deyip doktora gidiyoruzhep oyle olur biliyor musun bisey cikar bu zamanlarda ama cok uzatmayin bence
O ne elindeki valla ilk zamanlar ayni evin icerisinde uyusmazliklar cikiyor ama halledersiniz insaksami bekliyorum
Yani canim olabilirYumurtlama erken olacak galiba. Koyulasmalar artıyor gittikçe
O ne elindeki valla ilk zamanlar ayni evin icerisinde uyusmazliklar cikiyor ama halledersiniz ins
Yok canim 14.gun deyim yarin doktora gidecgim benim gec oluyro adet dongum uzadi 32 ydi 2 aydir 36 oldu o yüzden gec yumurtluyorumSenin yumurtlama oldu mu canim?
Yok canim 14.gun deyim yarin doktora gidecgim benim gec oluyro adet dongum uzadi 32 ydi 2 aydir 36 oldu o yüzden gec yumurtluyorum
Amin canim cumlemize insallahInsallah bu ay gebe kalirsin canim. Rabbim mucizeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?