Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Kuzu bu hangi marka test? En sağdaki yeşil çizgiye kadar mı idrara batırıyorsun?

Tatlim bunu bir siteden kapida odemeli aldım. 20 ovulasyon 4 gebelik 35 tl
Maximum yazan yere kadar batiriyorum . Aldigim yeri de cok sevdim adamlar cok bilgili ne derdin varsa ara 7 24 sor. Açıyorlar anlatıyorlar

Sen ovulayon testlerine her gun.devam et 11. Gunu dikkat et kacirma sabah aksma yap istersen 11. Gunun geceside belki koyulasir

Sabah idrari olmuyormuş. Bugün öğlen yapacagim 12 de 12. Gun de hem öğlen 12 de yaparim gem aksam 8

Sabah dedigim zaten 11 _12 civari aksamda 8-9 bakalim insallah kacirmazsiniz canim biz kacirmasakta yumurtanin büyüklüğü yeterli olmadigi icin olmuyor galiba

Sabah dedigim zaten 11 _12 civari aksamda 8-9 bakalim insallah kacirmazsiniz canim biz kacirmasakta yumurtanin büyüklüğü yeterli olmadigi icin olmuyor galiba

Tatlim hic kesme umudunu. Veren de alan da Allah. Stres yapma olmayacak deme yeter ki . Bol bol dua edelim. Bunu verecek olan Allah. Ve once ondan istemeyi bilmeliyiz. Bizde benimkiyle kapıştık tam mübarek günlerde

Bugün 9. Gün. Genelde 13.günde yumurtlama oluyor. 4 gun kaldı

Tatlim hic kesme umudunu. Veren de alan da Allah. Stres yapma olmayacak deme yeter ki . Bol bol dua edelim. Bunu verecek olan Allah. Ve once ondan istemeyi bilmeliyiz. Bizde benimkiyle kapıştık tam mübarek günlerde
Canim tabiki de Rabbim den baska kimseden istemiyorum tedbir bizden takdir Allah tan deyip doktora gidiyoruz hep oyle olur biliyor musun bisey cikar bu zamanlarda ama cok uzatmayin bence

Yumurtlama erken olacak galiba. Koyulasmalar artıyor gittikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…