- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
Ben adet olmayi bekliyorum adetin 3.günü klomene baslayacagimInsallah kuzum sizde durum nedir ?
Ben adet olmayi bekliyorum adetin 3.günü klomene baslayacagim
Ayın 14ünde diye hatırlıyorum kuzumCanim hava degisiminden böyle seyler olabiliyor canini sikma adet gunun ne zamandi canim
Canim doktor persembe gunu suan yumurtlamaya hazir yumrtan yok dedi o yüzden diger ay klomene baslayalaim dedi yani Allah herseyi dogrusunu bilir ama adetim gelecekInsallah bebekcik de kendini belli edebilmek icin adet gununu bekliyordur
Daha varmis kuzum ama hava degisikliginde adet erken yada gec gelebiliyorAyın 14ünde diye hatırlıyorum kuzum
Canim doktor persembe gunu suan yumurtlamaya hazir yumrtan yok dedi o yüzden diger ay klomene baslayalaim dedi yani Allah herseyi dogrusunu bilir ama adetim gelecek
Biliyorum canim o yüzden dedim ya Allah herseyin dogrusunu bilir doktor sadece bu sekilde dedi Rabbim büyükAllah buyuk umut hep var. Neler okuyoruz burada
Allah tan ümit kesilmez canim adetine daha var dimi bekle biraz daha cok merak ediyor sabirsizlaniyorsan yumurtlama gununden 10 gun gectiyse erken gebelik testlerinden yapabilirsinKızlar kasığımda ki ufacıkk sızı tuhaf gelmeye başladı bana. Özellikle sol tarafta baskın ama çok küçük bi sızı. Ne göğüs hassasiyeti ne bişey ama yine de acaba diyorum??
Canım mantar mı oluştu acaba?
Bende de hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sürekli test yapıyorum negatif tabi ki. Zaten biliyordum ama bir ihtimal diyordum. Yarın kadın doğuma gidip bi alttan muayene olacağım inşallah bi bakalım herşey normal miymiş..
Canım çıktım şimdi doktordan eşimi gelmeye ikna edemedim ama iyi ki gelmemiş.. Kadına diyorum ki 29 yaşındayım bir yıl ilişkiye giremedik, 6 aydır ilişkiye girebiliyoruz zaten geç kaldık diyorum, kadın diyor ki yaşın genç bir yıl dolmadan herhangi bir şey yapamıyoruz diyor. Bende zaten kontrol için geldim herhangi bir sıkıntı var mı yok mu boşuna beklemeyelim bari dedim. Neyse kontrole bile zor ikna ettim. Vajinal ultrasonla bakıldı, şükürler olsun herşey tertemizmiş. Düzenli ilişki tavsiye ediyorum dedi. Kültür almaya gerek yok dedi o neyse artık. Daha 7 ay daha olmazsa gideceğim doktora düşünsenize. 7 ay sonra 30 olucam
Canim hic guvenme 1 doktora bisey gorselerde savusturuyorlar basindan ben ilk ankara da boyle kontrole gitmistim temiz dediler ama o zaman dusunmedigimizi ama kontrol amaclu geldigimizu soylemistim simdi buradaki doktor polikistik over diyor yumurtam gercekten de yeterince buyumuyor tabi bude fakulteye gittim o d temiz dedi böyle oyuncak oluyoruz ellerindeCanım çıktım şimdi doktordan eşimi gelmeye ikna edemedim ama iyi ki gelmemiş.. Kadına diyorum ki 29 yaşındayım bir yıl ilişkiye giremedik, 6 aydır ilişkiye girebiliyoruz zaten geç kaldık diyorum, kadın diyor ki yaşın genç bir yıl dolmadan herhangi bir şey yapamıyoruz diyor. Bende zaten kontrol için geldim herhangi bir sıkıntı var mı yok mu boşuna beklemeyelim bari dedim. Neyse kontrole bile zor ikna ettim. Vajinal ultrasonla bakıldı, şükürler olsun herşey tertemizmiş. Düzenli ilişki tavsiye ediyorum dedi. Kültür almaya gerek yok dedi o neyse artık. Daha 7 ay daha olmazsa gideceğim doktora düşünsenize. 7 ay sonra 30 olucam
Bende uyuz oluyorum kuzu ama özellerde çok pahalı yaaTovbe yarabbi. Aksama kadar cay kahve icseler otursalar birde maasi alsalar yetecek onlara. Is yapmaya geldi mi böyle yaoan cok var. Tm rahim temiz de bunu bi guzelce söyle maasindan mi kesecekler aletin parasini sanki. Ay cok kızıyorum böylelerine. Neyse tatlim bak sorun yokmus ben dusuk sonrasi gider gitmez ankaranin en iyi ozel hastanesindeki doktor tertemiz hic sorun yok demisti ama gene de bu ay olmazsa bi daha gitcem. Bu devlet doktorlarina ayarim cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?